87

Ton

преди 1 година

ЕС няма бъдеще , превърна се в диктатура , това го живяхме,но тази ще бъде много по лоша,вие гледайте!

86

Анонимен

преди 1 година

Боле ме сейдера

85

Анонимен

преди 1 година

Хвърляне на боя по посолства независимо на кого са ,чупенето на паметници независимо на кого са е вандаски акт.Хвърлената боя от хулиганите Хаджигенов и Бабикян по руското посолство без адекватно наказание за тази простотия,която нищо не решава само показва равнище на култура.Същото е и това.което е направено вчера.Стига мерете с различен аршин!В простащината няма нито леви.нито десни.Има прости българи!!!!!

84

Иванов

преди 1 година

Както писах и преди защо не отидат тия гамени пред президентството пред митрофанова и там да вандалстват питам аз и отговор не търся но вие си отговорете и тия от възраждане БСП левица итн ДПС са вредни за държавата всички те са от едно котило и се надявам гл.прокурор да ги осветли всичките не само бойко

83

Мен

преди 1 година

До *** на ЕвропаТова грозно ръбато, дялкано нещо, което дъртите кукундрелници наричат паметни, всъщност е един строителен *** и трябва да го сподели същата съдба като това пред НДК. Там се появи оригиналният Български паметник. И всеки който защитава тия дялканици поставени там с пропагандна цел е враг на България е следва най-малкото да бъде екстрадиран към страната, която най-много обича - Московия.

82

Анонимен

преди 1 година

МВР да почне да си гледа разследващата работа и да остави "осъждането" на съда. Но за да "осъди" съдът някого, първо МВР и прокуратурата трябва да свършат една работа и то - качествено и срочно. До тогава - не ни занимавайте с гLупости и лозунги.

81

Анонимен

преди 1 година

Каквото повикало. Щом може сгради на български администрации и паметници да са обект на вандализъм, значи и тази може. Нека сме последователни, уважаеми ЛГБТ-ейци!

80

Morski

преди 1 година

МВР НЕ ОСЪЖДА ! Това е работа на Съда ,а на МВР е работа да лови престъпниците! Деева и семкаджиите сеирджии сте станали! Радеееф с теб нама вече държава ,а вие горе и ние простолюдието! Добре дошли в миналото!

79

Анонимен

преди 1 година

Вие установихте ли кои са извършителите? Докато не е ясно и не се посочат имена и доказана обвързаност с която и да било група, просто пишете свободни съчинения и/или явни лъжи и провокации.

78

Анонимен

преди 1 година

С това ли се занимава МВР - "да осъжда"? То че сред купищата връзкари из администрацията отдавна никой не знае какво прави и какви правомощия има, ама нека по-сериозно. МВР има други функции - да излови нарушителите и да докаже кои са. Защото може и да епоредната провокация. На такива се нагледахме, особено последните години.

77

Европеец

преди 1 година

Всъщност всичките простотии на червените продажници са добре дошли. Това ни обединява още повече, прави ни по-силни и в крайна сметка ще ги наврем в *** *** и тоя път няма да се върнат от там. Продължавайте все така!

76

Men

преди 1 година

Направо от похоТа да ги доварят на влака за Москва.

75

Крайно

преди 1 година

Време беше да покажат българите с акъл не русофилите,че не искат евроатлантическите ***!!!

74

Анонимен

преди 1 година

Да отбележим, че това не е нарушение на обществения ред, а е "изява на мнение" ( съдия Тодорова по дело срещу Асан Генов, ЕСПЧ, ЕК)! Нали не мислите да спорите с такива "високи" авторитети! Всеки има право на свободна изява. Това не е "цапане", а художествено действие (СГС по дело срещу студент, цапотил в Княжевската градинка, стрещу Мари Льо Пен)!

73

Дома на Европа

преди 1 година

Нама място тук.ЕВРОЯТЛАНТИЧЕСКИ У.РЕПКИ!

72

Бай Дрън

преди 1 година

Еврокраварите да не пищят като ощичани булки.

71

Анти Тяло

преди 1 година

Бързо мина това следствие и разследване... за други престъпления сте слепи - никой ни видял ни чул..., но тук вече имате виновен и чакате присъда!!!

70

Анонимен

преди 1 година

Позицията на Европа в подкрепа на Украйна не е причината за декорацията на сградата. Това че Европа започна да си затваря очите и пренебрегва негативите, които донесе с подкрепата е проблема. А те се трупат и задълбочават. Когато Европа поставя Украйна над гражданите на съюза и ги прави потърпевшите с тази политика, тогава хората изразяват протеста си с вандализъм, защото иначе никой не ги слуша. Демек - замисли се Европа, нещо не е както трябва да е!

69

Урсула

преди 1 година

Атака пубеда с Костя Копейкин :)))

68

Хмм

преди 1 година

Всички институции осъждат, а реално копейкин си прави квото иска. Т.е. пак отиваме на схемата има закони ама не за всички. Ако имахме истинска полиция щеше да ги спре веднага, а не сега да осъждат глупости. Тоя копейкин само бели може да направи, нищо друго