63

Тангра

преди 1 година

Като ти се обадят, че детето ти може и да закъснее след училище, просто ще почнеш друга песен да пееш. Срещу мафията няма победа, но да се молим за по милостива мафия.

62

Готин

преди 1 година

През 2006 година, един много уважаван юрист на висок пост ми сподели, че в разговор с неговият брат (съдия), същият е заявил: "За да се оправи правосъдието в България, трябва да се напълни стадион "В, Левски" със съдии и прокурори. След това да се действа по чилийския метод !"

61

Анонимен

преди 1 година

Всички съдии са милионери!!За всяко дело си има тарифа!!

60

Анонимен

преди 1 година

Мдаа, Гешев, Сарафов и Намкойси няма да останат в системата а всички останали ще си останете там и ще си крадете както досега, нали?! Удобно.Сякаш до ден днешен само тия тримата вземаха подкупи а останалите с вилите в Гърция, сметките в Швейцария и онези с по 10 апартамента в София бяхте неподкупни?!?!Всички в затвора без изключение!! Това е управията!!

59

Поредната

преди 1 година

от сороските хранилки.

58

Сатир

преди 1 година

Добра гуша,пеликанска и добре напълнена! С какво ли?????

57

Ангелина

преди 1 година

Мирослава Тодорова е една от малкото свестни от правосъдната система ,която се противопостави на ГЕРБ и компания и не им стана обслужващ персонал.

56

Ангелина

преди 1 година

ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ СА "ЗАВЛАДЯНИ" ОТ МАФИОТИЗИРАНИТЕ ПОЛИТИКО- ИКОНОМИЧЕСКИ КРЪГОВЕ ,ОТ ГЕРБ И КОМПАНИЯ ,БЕЗ ОГЛЕД НА "ЦВЯТ"- БАШИБОЗУШКИ ОРДИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ ,КАТО ТЕХНИТЕ СЕБЕПОДОБНИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ,КОИТО СА ИЗБРАЛИ ДА ГИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ В НС ,ВМЕСТО ДА СА В ЗАТВОРА ,АКО БЯХМЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА.В МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ СА СЕ ФОРМИРАЛИ ОПГ- ТА ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР ,КОИТО СА В ПРЕСТЪПНА СИМБИОЗА ПОМЕЖДУ СИ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ТОРМОЗ И РЕПРЕСИИ СРЕЩУ НЕУДОБНИТЕ ИМ ХОРА.

55

Анонимен

преди 1 година

Тази скандална съдийка ,освобождавана ,назначавана ,пак освобождавана ,съдила България в Страсбург има сурат да обяснява какво трябва да стане

54

Анонимен

преди 1 година

За да се срещнат с бившия банкер Цветан Василев. Гешев коментира, че в сръбската столица са кацнали "обвинемите по делото Nexo"."Аз нямам съмнение с кой ще се виждат. Събраха се. Сега очаквам да кацнат Божков, може би този Овидиу от Швейцария, може би вашият колега Димитър Стоянов от BIRD, може би някои политици и политически партии и да си направят една голяма оперативка. И да си разпределят задачите кой ще се занимава с финансирането, кой ще се занимава с медиите и с компроментиране на магистрати и на работещи колеги. По делото са криптобанката Nexo четирима души, сред които и бившият депу

53

Анонимен

преди 1 година

А в Ботевград бившият кмет и вече покойник Тулата изкупи половината град на безценица.Няма съд,прокуратура и закони.

52

Анонимен

преди 1 година

А вие съдиите сте най виновни за беззаконието и не нормалните присъди и закрила на престъпниците ! Виждаме го и в момента! Прокуратурата обвинява-съдът освобождава

51

Анонимен

преди 1 година

Уволнена от ВСС с 19гл. за, бавила дела по 4г., и после прекратени по давност

50

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Присъдите ги раздават съдиите, често съдийски ООД, съдия, татко, прокурор сина, мама адвокат. Няма осъден съдия, те са безглешни, за изнасилване, 3-4г., за убийство 7-8, а понякога изобщо отказват да съдят престъпниците, защото им били близки...

49

Бонго Бонго

преди 1 година

Гешев е сам срещу всички .Излезе ли, БГ потъва.

48

Анонимен

преди 1 година

тази беше дисциплинарно отстранена преди, сега ще дава акъл и мнение... сбъркана работа

47

Анонимен

преди 1 година

Че няма ли други ,браво само трима!

46

анонимен

преди 1 година

МАФИЯТА СТЕ ВИЕ СЪДИИТЕ, ТОДОРОВА! ПУСКАТЕ И НАЙ-ЗАКОРАВЕЛИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, КОГАТО СИ ПЛАТЯТ! АЙДЕ СЕ СКРИЙ И НЕ ФИЛОСОФСВАЙ, ЧЕ НА НАРОДА НИ ДОЙДЕ ДО ГУША!

45

анонимен

преди 1 година

Защо се казва СЪДЕБНА РЕФОРМА, а не прокурорска?! Съдиите са най-корумпираната каста, и тази ще ми говори!

44

анонимен

преди 1 година

На тази, изобщо не и е чиста работата, като на всички съдии! Прокуратурата повдига обвинения, а корумпираните съдии, пускат престъпниците! Вярвам на Гешев! Дано разбута цялата ***!