131

foxy202

преди 1 година

Жалко ,пак ще гоним дивото като предишния парламент а президента ще до харчи безконтролно както е свикнал последните 2 години... жалко

130

до139

преди 1 година

До Урсулка Кон Дилав:А,пропусна и десетина века византийско и османско.И какви сме ние всъщност?

129

Анонимен

преди 1 година

МараУрунгел срешнала Мара Грабител, която преди това срещналла МараИзвършител, мили деца от отпуска се върна бай Иван и приказката станала съвсен като истинска и пак тръгнал Мара с куфър теглила Изпразнител и се задавилааа. От тук приказката ще продължи когато от Унията кажат още неказани новини за разните Мари

128

Анонимен

преди 1 година

То да говориш с Габриел е същото като да говориш с чатбот.

127

Анонимен

преди 1 година

Гешев е напуснал страната, заедно с всичките си доказателства. Борисов този път ще влезе в зандана до живот. Доказателства бол, е ще изядем 2-3 агнета по повода.

126

Анонимен

преди 1 година

Усещам как Борисов почва да се намагнитва.

125

Анонимен

преди 1 година

БЕЗ ЕС МАРИЯ ГАБРИЕЛ ЩЕШЕ ДА Е СЛУЖИТЕЛКА В ПОЩАТА В РОДНОТО СИ СЕЛО И ДА НОСИ БЪЛГАРСКО ИМЕ. А БОЙКО ЩЕШЕ ДА Е ЩАСТЛИВ ПЕНСИОНЕР ОТ ПОЖАРНАТА И ДА СИ ГЛЕДА ГРАДИНКА.

124

Урсулка Кон Дилав

преди 1 година

Защо се срамиш.. Преди се гърчеехме, после русеехме, сега се краварчим...

123

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Ако наистина изберем тази "МЕРКЕЛ" за премиер, това ще е началото на края за България такава, каквато я познаваме. Дали ще остане нещо от България, също е много спорен въпрос.

122

алоо

преди 1 година

"Да речем, че този кабинет мине, после как ще функционира той, без да има ясно стабилно мнозинство?Този въпрос защо не го зададеш на своите партньори Ице?От месец поФтаряте едно и също-дайте мандата на нас и ние ще правим правителство,но математиката и при вас не излиза.С кого бе сине майчин? С бсп-то ставате около 90,възрожденците няма как да ги броите,както и итн.С дпс имате съвсем други проблеми-пеевески срещу вашият лидер-прокопиев,а герб да кажат"да",след като вие на 100 пъти "НЕ"?????????

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимна==Това,че "умната,красивата и образованата" красотница на Боко не познава проблемите на българите не е никакъв проблем! Тя не е изпратена тук,за да решава проблеми,а за да доунищожи БЪЛГАРИЯ и НАРОДА ни по заповед на чифутските си господари! Тази е в списъка на шошоро за най-преданите слуги на пъклените им намерения!!!

120

БУКОВСКИ

преди 1 година

АКО ДО СРЕДАТА НА ЮНИ НЯМА БЮДЖЕТ СПИРАТ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ НА ПОЛИЦИЯ,ВОЕННИ И СПЕШНА ПОМОЩ.САМО БОЙКО,ДЪЛГИЯ И КАРАДАЯ ГИ ЕНЯ ЗА ДЪРЖАВАТА ДРУГИТЕ СИ ГЛЕДАТ ИЗБОРИТЕ И ОБЩИНСКИТЕ СХЕМИ ДА НАЛАПАТ НАЕСЕН-ЧУЖДЕНЦИ И КОПЕЙКИ СЪР.

119

Българче

преди 1 година

Тая се казва Габриел , сина и се казава Жан-Едуард , мъжа и се казва Франсоа или Жером...... !!!! Каква българка ще ни управлява , бе ??? също като онзи гелосан петел-Про100 Киро - и той се води българин, ама не ! Показа ни , че не е българин , дори с документи ! Нито паспорт, нито диплома ! Изкарал ПУЦ в Харвард , или по-вероятно е минал покрай оградата на Харвард и е ксерографирал диплом-менте !!!!!!!

118

ДОГАН ВИНАГИ ИГРАЕ

преди 1 година

С ПЛАВАЩО МНОЗИНСТВО > КУПЕНИ ОТ ТУРЦИТЕ ДЕПУТАТИ КОИТО НЯМА ДА ПРИСЪСТВАТ В ЗАЛАТА

117

НОРМАЛНОСТ

преди 1 година

Днес в деня започва ДБ и ПП заявиха ,че ако ГЕРБ не подкрепи ПП и ДБ за втори мандат ще арестуват Бойко !? Тия съвсем презобиха ,каква демокрация какви 5 лв искат да правят правителство със заплахи и шантажи тия ПП/ДБ са за затвора ако вземат властта България изчезва за 5 години две вече минаха...

116

toti

преди 1 година

Борисв пак я забърка задравата и утре това момиче е безработна......

115

Анонимна

преди 1 година

Мисля, че не е запозната с проблемите на българите, за да може адекватно да си върши работата. Както се казва, излишна е. Изпълнила си е мандата, дано са й взели парите и да си ходи кой от къде е.

114

Анонимен

преди 1 година

марето ще ви потроши парите като абитуриент на 3-та вечер и следва глад и нищета за народа

113

Анонимен

преди 1 година

От къде пък знаете, че всички ще отидат да се регистрират за Гаргамел?? Ако имаха достойнство поне 50-60 от тези депутати трябва да си стоят в къщи!

112

Demonaz

преди 1 година

Кабинета на жирафа,които дори не живее в територията,за която го гласят губернатор.