470

Анонимен

преди 1 година

Путьоробите ги тресе страх и злоба в простите им и необразовани главици. Фантазират си че *** ще спечели. Русия е скрап, винаги са били, също като вас. За това се харесвате, защото сте едни и същи въздухари и неудачници с голямо его и малка п16ка. Много ми е кеф, че нищо не виждате, защото ще ви заболи по-силно.😂😂😂

469

Анонимен

преди 1 година

Всичкото това оръжие може да се преобразува в метали, суровини и енергия, няма да се замърсява природата, държавите ще живеят в мир. Нужни ли са на човечеството отрови и разрушения? Вместо света да се занимава с това, кой е прав и кой е крив, може да се разоръжи от полюс до полюс. Вместо да воюваме, можем да оформим планетата ни в рай. Човечеството трябва да се противопостави решително на производството на каквото и където и да е оръжие, на всяка цена. Разумът е достатъчно условие за живот.

468

asd

преди 1 година

Русия да каже колко самолета, танкове, камиони, локомотиви, гориво и продоволствия получи през Втората световна от съюзниците си САЩ, Великобритания и Канада! При условия каквото е разрушено във войната не се плаща. Защо сега като същите правят същото на Русия не се харесва и го представя по друг начин?

467

Хе Хееееееееееее

преди 1 година

Никой вече не се плаши от руските заплахи... Видяхме ги колко си могат. От 1г и 4 месеца не могат да превземат 15% от Украйна.

466

противоречия

преди 1 година

Санкциите --пречат на запада. Ф 16 са щайги---

465

Анонимен

преди 1 година

Щом гнома пиши от бункера си, значи са вече пред абсолютно поражение и тотален разпад. Хаха

464

Бойко

преди 1 година

Русия трябва да унищожи европа! Не може така да продължи мизерията, толкова обичана от германци, французи, ...

463

джо

преди 1 година

Няма никакво значение какво оръжие ще получат укрите... Все тая, пак ще гризнат дръвцето... Отначало щяха да победят с джавелините, после хаймърси, пейтриоти и т.н. резултатите.... ПЛАЧЕВНИ. Същото и с танковете ,само бой ги оправя колкото по- голям,толкова по- добре....

462

Анонимен

преди 1 година

Очаквайте 3та световна война.Много скоро

461

Войната ще свърши

преди 1 година

Когато се спомине последния смъркач.

460

Ф-16 ще свършат

преди 1 година

В Кремиковци като опростачен Мат'РЯЛ.

459

Мохимеденските

преди 1 година

Етноси немат бъдеще във православна България.

458

МуслимангАЛИте са

преди 1 година

Заплаха за България и човешката цивилизация.

457

Конфуций

преди 1 година

Колкото по-дълго се проточва войната, толкова по-силна става Русия. Това че губи много техника не е проблем, техниката и без това е морално остаряла и плаче за подмяна а войната е добра причина да се впрегне военно промишленият комплекс за да се произвеждат оръжия от ново поколение. Когато войната приключи Русия ще бъде най-модерната армия в света въоръжена с най-ново поколение оръжие докато западът се опитва да навакса с модернизация на старите ръждясали тенекии Ф-16, Химарс и Патриот.

456

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен524 не е за вярване, ама руснаците поемат колосален риск и ни обявяват едностранно война и ни освобождават насила от монархията.

455

Анонимен

преди 1 година

Това като рискът от HiMARS, Patriot и StormShadow ли е?

454

Анонимен

преди 1 година

Платените сорросоиди слагат минуси на мненията за мир защото именно те не само искат война те я започнаха.

453

Анонимен

преди 1 година

Не е за вярване че през ВСВ нашите пилоти са свалили много англо саксонски изтребители дошли тук просто така без причина да хвърлят бомби. Ние дори не участваме във войната и не пращаме войски на изток на фронта.

452

Анонимен

преди 1 година

Единственото което ние българите трябва да правим е да работим за мирно решение но не на думи а на дела защото на думи искаме мир но на практика пращаме оръжия. Това е позорно и недопустимо това са братски народи и нашия дълг е да ги помирим !!!

451

Анонимен

преди 1 година

Вчера оня ден японския премиер седнал на една маса с Байдън и се радваха заедно с кликата наречена геседем на пропагандатора на войната. Снимката от кръглата маса. Джо му викал президент на японеца нищо че са монархия. Жалка клика.