37

Анонимен

преди 1 година

Ане тия се открехват ама Китай ско излезе с некоя декларация тия ще увиснат като сополи щото 90% от стоките им са от Китай

36

Гатьо Гатев

преди 1 година

Отвратителна върхушка от *** лелки и *** чичовци се мислят, че все още са фактор в съдбата на населението на света. Вярно, фактор са, но единствено за смърт, бедност и несгоди. Как да не подкрепиш Китай, Русия, Индия и други страни, борещи се за запазване на човешките традиции, мир и свобода на търговията и посока на развитие на всяка държава и общество.

35

Дивергент

преди 1 година

В България си имаме "тримата ***" за света са повече и затова са ги кръстили Г-7. Само незнам как са ги избирали.

34

ХА ХА ХА

преди 1 година

АБЕ КЪДЕ Е НАРКОМАНА , ЗАЩО НЕ ПРЕИМЕНУВАТ ТАЯ МАФИЯ НА ДРУГО ЧИСЛО ? Г- 7 УМИРА КАКТО И ЗАПАДА И КРАВАРИТЕ !

33

Г-7

преди 1 година

така говорят за единно отношение към Китай, защото САЩ и НАТО възнамеряват да влязат в пряк сблъсък с Русия във войната която се води в Украйна. Избавлението е за сравнително умерена политика спрямо Китай защото ги е страх, че Китай може да подкрепи Русия по явен начин в тази война. Китайците не са глупави и знаят, че ги лъжат както излъга ха СССР, че НАТО няма да се разширява на Изток. Подходът към Китай в момента е същия като към Русия преди войната.

32

Г7

преди 1 година

Това са водещите най деиндустриализирани държави в света! Няма смисъл да триеш!

31

Г7

преди 1 година

Среща на Държави с най-големи дългове в света! Водени от САЩ, с най големия дълг в света ;)

30

Присъствието на ЕС

преди 1 година

Показва само, че това е среща на САЩ колониите на САЩ! С индустриални държави вече няма нищо общо!!

29

Извенадан съм

преди 1 година

Че са песнали Байдън ..САЩ е та една седмица от фалит! Не трябва ли да сепогрижи да си всигне лимита на кридита в къщи..да не фалира Г1...

28

Ти само стават

преди 1 година

Смешни като заявяват санкции, които НЯМАТ икономическата мощ да наложат изпълнението им!

27

Анонимен

преди 1 година

И Украъна ли е водеща индустриална държава в Топ -7?? Какво прави Зиленски в Хирошима??!

26

Анонимен

преди 1 година

Това отдавна ни са водищите индустриални държави! Смешници! Китай и Индия трябва да са там!

25

Анонимен

преди 1 година

Тези от Г-7 няма ли да се саморазпуснат? Що за Г-7 е това, когато Китай, най-голямата икономика и световен лидер не е там, а и Русия не е там. Вместо това там са ... Италия, която е все на ръба на фалита, Канада от която никой не се интересува, и двама европейски чиновници, редом с другите европейски лидери. Трябва да помислят за саморазпускане и да спрат да харчат държавни пари.

24

Лудото Ленче

преди 1 година

Си нали изгони Урсула.....дреме му за вашите декларации !

23

Анонимен

преди 1 година

Кви лидери са нези смешковци

22

Бай Дрън

преди 1 година

Ако става въпрос за кражба на технологии, аз бих попитал Г7, какво биха казали за откраднатите инженери от България и други подобни на нас страни. Защото реално тенпткраднаха нашия умствен капацитет и потенциал, а тоя капацитет е създаден с парите на нашите бащи, дядовци... Нямам нищо против, нека платят по милион неустойка за откраднат инженер. Ще сме квит.

21

Бай Дрън

преди 1 година

Макрон и Урсула какво правят там?

20

до Лудост

преди 1 година

Ами няма нищо унизително, Япония е световна сила благодарение на западните технологии. Ако не бяха американците да предоставят технологии или по-скоро да си затварят очите при кражбите им сега оня жълтур горе на снимката нямаше да е там а Г7 щеше да се нарича Г6. Китай прави това, което японците през 60-те години, дето пращаха "туристи" навсякъде, въоръжение с Никон и Канон да снимат техническия прогрес.

19

Анонимен

преди 1 година

Както хората са казали "не хапи ръката, която те хтани" . русия и китай явно не са чували тази мъдрост . Забравиха от къде тръгнаха теа пигмеей. Едните от калта , другите от оризището.

18

Анонимен

преди 1 година

Време беше да обърнат внимание на жълтите крадци. Крадат всяка технология, без да се интересуват от нищо. Време е да ги пратим където им е мястото в оризищетоо.