55

Тодор

преди 1 година

Че то това се прави почти 2 десетилетия. Важното е да се краде. Какво става с града не е от значение.

54

Те са от

преди 1 година

По-евтините само ,че с надценка да може някой си на висок пост да си купи новата S класа.Няма кой да проверява тези далавери и за това се правят.

53

Георги

преди 1 година

Една дъска поставена върху няколко стари тухли ще върши същата работа и ще излезе най-евтино ! Все пак ние имаме известно достойнство и не бихме искали нашие паркове и градини да са грозни ! Съвсем друг е въпросът с опазването им !

52

М'глата

преди 1 година

До 56....Умнико,дали ще те допуснат да спечелиш????Наивнико мамин...

51

Климбо

преди 1 година

И пак "спасителите на София" са се съгласили....Боневци и сие "опозиция"...

50

До 58

преди 1 година

Именно - Софиянци са си селяни. Кореняци няма, измряха отдавна.

49

До 37

преди 1 година

Недей да мислиш за софиянците, гледай си селото

48

въпрос

преди 1 година

А в тази цена включен ли е транспорта и монтажа? Под монтаж-разбирам пейката да бъде завинтена, вкопана и н.за да не изчезне.Българския производител за 478 лв-в тази цена включва ли се транспорти монтаж?

47

преди 1 година

Това е конкурс, бюджетът е максимално възможния. Който се възмущава, да достави по-евтини. Конкурс, забрана да доставиш на по-ниска цена няма.

46

700 лв не е скъпо!

преди 1 година

Хайде сега-идеята на пейката е да се ползва поне 10 години, да е качествена , красива. То има и пластмасови столове от 15 лева, викате ПВЦ столове да наслагат по парковете?Обявява се обществена поръчка с критерии, ако се намери оферта, може и под 700 лв.

45

Анонимен

преди 1 година

До Истанбул - Какво означава "търмък"?

44

123

преди 1 година

Тогава кажете на тия фирми да подадат оферти и да спечелят с ниските си цени.

43

Gogo

преди 1 година

ФАНДЪК-OFF!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Парите не излизат от техния дгоб та какъв е проблема

41

Анонимен

преди 1 година

То сигурно има и пейки по 100 лева. Ама какво им е качеството? Пейка от *** не е евтина. И крайна сметка това е търг. Като има някой с по евтини да се яви и да спечели!

40

Очакваше се атака!

преди 1 година

След започването на поредната детска градина, какво друго можеха да измислят!Там им е силата, в повреждането на имущество, във вредителство, в дърпането на шалтера на метрото! Тези хора нещо смислено не са в състояние да направят и го доказаха през 7-месечното си управление!

39

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази измислена статия... Скоро правих ремонт и имаше ламинат на промоция за 10 лева квадрата , ама момчето ми вика, той става само за спалня да стъпваш и да се мяташ на леглото, ако искаш хубав за всекидневната гледай тези от 25 - 30 лева квадрата, ако не искаш да правиш ремонт пак другата година.

38

Анонимен

преди 1 година

Taja selendurka do koga schte vsima komisionnite metroto i dr skapani stroeji patischta magistr.milionerka ja naoraviha 4e moje i miliarderka tikvata nali e sad garba i moje i tja komisioni da rasdava mn neoriatna selendurka a i slujitelite i kato daschtata lili sabeva piani saljani po islojbi tn do koga schte gi tarpim be

37

Истанбул

преди 1 година

Пъдпъдък глaмaв, пише на фактурата, че е продаден изолирбанд, а сумата на фактурата е 7000 лв. примерно. Разбра ли сега? Tъpмък!

36

Питачев

преди 1 година

Кой се облажи с комисионка?