20

Вила за отдих яз.иск

преди 15 години

сайта .vilata.org призовава почиващите около язови искър. да си седят по вилите за почивка . и да обърнат внимание на собствената си безопастност

19

преди 15 години

Ти откъде знаеш колко пари са платили на руснаците и колко на французите бе..Хората си рискуват техниката и живота от тъмно още излитат а ти си седиш пред компютър и ревеш като вдовица за ***...Ти няма ли да искаш пари,ако те пратят във Франция в центъра на пожара..след това искат да ни уважават другите ,то заради такива *** сме в това положение...

18

17

преди 15 години

Я не обиждай французите.Те са единствените, които ни подадоха ръка, а без тези два самолета в момента положението не ми се мисли какво щеше да е.Аман от неблагодарници като теб. ЕС, НАТО уж сме там, ама само Франция се отзова -другите ни отрязаха.

17

Благоевградчанката

преди 15 години

Всичко друго е лъжа и измама, но пожара найстина е страшен......Там където живея през ноща се вижда цялата гора в пламъци въпреки, че сме на километри от там. Направо не ми се мисли, че има такива хора който да посегнат на такава хубава и Девствена природа като парк Рила ......направо ми се плачееее ;) ;) ;)

16

преди 15 години

Руски Самолет Амфибия Бе - 200 vkarai tova v tyrsa4kata na vbox

15

Българин

преди 15 години

Тия франсета хич ги няма какво толкоз гасят и колко дена един Господ знае.Взимали по 6 тона вода колкото една водоноска.Направете сравненение с руския самолет който миналата година ни помогна безвъзмездно.Тия от ЕС нищо не вършат и кой знае колко пари ще ни оскубят .Егати помощта.

14

halvata

преди 15 години

za tova glasuvaite da mahneme etem i tjahnata partia ot parlamenta

13

Rokeriikata

преди 15 години

Да ги пита човек-защо чакаха няколоко дни и тогава извикаха помощ?Ами нали трябва хубавичко да се разпали...че да има гладък терен за строежи!!!Понеже си прибраха паричките за готини къщици та окрадоха и гражданска защита и пожарната и техниката 90% е от поне 20г.А сега само чакат да угасне и ще тръгнат багерите на оня резания Доганчо и на оня царския полутъпак - Симо да си строят хотели!Е това ни е държавата!!!А СЕГА ХОДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ!!!

12

преди 15 години

Не е руснак - украинец е!

11

Aman

преди 15 години

Ох още идин безмозъчен русофил. Тези френски пилоти си рискуват живота, за да потуват пожара, който седем дни бошува вече главно заради безхаберието на министър председателя - руснак.То заради Русия сме на това дередже. Преди 20 години разтуриха СИВ и Варшавския Договор и ни теглиха една майна изтеглиха се от България. Всякакви връзки прекратиха, създадоха ни мафия и ни оставиха на "вълците". А 45 години разправяха - дружба от векове за векове. И какво бегаха. И сега ни се надуват колко петрол имали колко гас имали и ни го продават и ни вдигат цените на бензина. Много благодаря на Русия за помощта, и се моля повече да не ни помагат.

10

mim

преди 15 години

Боже, изгоря ни гората.........душата ме боли, няма такава планина като Рила....да му изсъхнат ръцете на този , който посегна на тази вековна красота.....

9

преди 15 години

Не се безпокойте за Рила. След пожара фирмите на ДПС ще я прочистят от дървесината и ще я изнесат в Турция. И на децата вече стана ясна схемата. Палят гората, държавата плаща за гасенето, а някрая частни фирми изнасят дървесината....

8

dada

преди 15 години

АБЕ какви са тези самолетчета дето гасят ??? то 2 пожарникарски хеликоптера по-добра работа ще вършят, ЗАЩО не извикаха руските самолети и пилоти от миналата година ... за един полет те вършат работа колкото за 7 такива френски самолетчета ...Или явно има и далавери с гасенето а ... ? Явно някой не е доволен колко гори изгоряха миналата година за да се освободи място за поредното бетонно селищ, и избягва да извика отново руснаците...??АМАН!!!

7

gothic

преди 15 години

Майтапа настрана, чел съм за такъв случай, в Щатите ли, в Канада ли - не помня....

6

anonimus

преди 15 години

сърцето ми кърви за Рила...://

5

xyz

преди 15 години

Браво момчета!!! За пореден път се борите със стихията с голи ръце за жълти стотинки. Пожарната е институцията, която ОСНОВНО работи в бедствени ситуации, а не измисленото министерство на г-жа Етем. Това трябва да е ясно!!! Пожарната работеше основно и в дните на наводненията миналата година. Служителите на г-жа ЕТЕМ имаха само подкрепяща функция, защото не били обучени. Ама не им изнася да го кажат на народа!!!

4

водолаз

преди 15 години

да не забравят да извадят гмуркачите, че после пожарникарите щя се чудят кзкъв е този обгорял труп с плавници и шнорхел насред пожара... :))

3

преди 15 години

Няма да дойде. Тя сега празнува девети септември.

2

№ 100

преди 15 години

На западния фронт е наистина тежко, дано отърват манастира и Хрельовата кула която е Цитадела на вярата.

1

преди 15 години

Браво, Юнаци! И не зябравяйте, че трябва да пиете само вода. Защото ще дойде главната секретарка на МИС с Дрегера и знаете какво ще стане.