61

Анонимен

преди 1 година

Лал беше матурата .. Умряла работа.

60

Анонимен

преди 1 година

Божке на какво ги учат тия деца. Това е по-зле от мое време дето изучавахме някакви псевдо класици ама пак нямаше алкохолни делириуми и други описания в творбите.

59

Анонимен

преди 1 година

Горките деца с този избор без избор. Коя мрежа бе МОН и какво е това стихотворение за миражен образ на объркана девойка ? Нищо от класиката или за бъдещето " Моят живот след 10 г.", " Мечтаната България", " България- минало и настояще", " Моята цел в живота", " Как си представям България след...", " Българският поезия, която ме впечатли"......Успех деца, напред!

58

Ръкопис

преди 1 година

Моят живот в мрежата от Бойко Борисов. Приеха ме в мрежата от ранно детство. Дядо ми е убит от фашистите, според други роднини от комунистите. Мрежата ме насилваше да стана пионер. После станах комунист, според други роднини мутрафонист. При социализма ядох мас, а днес преяждам с власт.

57

до 61

преди 1 година

Ти ли си, Габриел ?

56

Анонимен

преди 1 година

"Спокойно, Коце Копейката като вземе властта, ще пишат за Под игото на тема: Как Матушка Росия ни освободи от фашизма...Петя Дубарова ще бъде обявена " - Разлоката между двамта е, *** единият не си е отнеш живота.

55

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството, че децата ще се справят със произведението, все пак в днешно време сред младите е модерно да си депресиран за щяло и нещяло.

54

Анонимен

преди 1 година

коя МРЕЖА - интернет ,електропреносната, търговската ит.н.?

53

Анонимен

преди 1 година

голяма тема ... майко мила ...

52

Анонимен

преди 1 година

Ще има да четем бисери

51

55

преди 1 година

Комо естас есе?

50

Анонимен

преди 1 година

До 50 - Хващам те за врата, бия ти шута и те пращам в страна по твой избор на твои разноски. Съвсем спокоен ще бъда и аз.

49

Анонимен

преди 1 година

ЕСЕ

48

Анонимен

преди 1 година

Така се образоват послушковци! Пушеш, каквото си муслиш, че искат да кажеш, а не, канвото РЕАЛНО ислаш да кажеш.

47

ПетКО - зрелостник

преди 1 година

И в позоцията си на млад мъж, как се очавка да интерпретатирам тези свободно съчинения? И защо "зрелостниците" се съдят за зрялост по стихчвта, а не КАКВОТО и да е друго? Сложни уравнения, прогеамиране, физика, физическо ...

46

Спокоен до 49

преди 1 година

Поредното доказателство колко закостенял е езикът ни. Без развитие, без осъвреняване. Колко от децата трябва да знаят думата "немара"? Да не говорим за ужасяващите граматични норми. За това български не говорят дори в Северна Македония.

45

Гиб Мелсън

преди 1 година

Първия въпрос на матурата, тоест най-лесния е бил как се пише правилно "Немарлив" или "Немърлив". Това 90% от българите не го знаят.

44

Нищо против Петя

преди 1 година

Не съм изненадан от падналия се автор. За справка през последните 33 години има 2-*** министри във всеки кабинет, които се избират от наш "стратегически партньор". Министър на външните работи и Министър на образованието. За средно интелигентните е ясно защо.

43

До 45

преди 1 година

Това е резонно решение за всеки нормален в държавата на нещастните хора, ставате все по-малко и все по-нещастни...

42

Хаха

преди 1 година

До Анонимен 39 Не позна. Просто се занимавам с писане и затова някои неща са ми ясни. Тая работа е удар под кръста и съвсем не за редови зрелостник. За съжаление (не мое) все повече хора имат проблем с разбирането на това, което четат. Тук не визирам зрелостниците, не знам дали се сещаш. В грешка си и по другия показател - не съм кисела; писането ме забавлява безумно още от първия ред, който съчиних много отдавна. То и краставичка не съм...крушка може би - сочна и добре узряла, хихихи...