81

Анонимен

преди 1 година

разнообразието на псувни рязка ще се увеличи.

80

Анонимен

преди 1 година

Значи аз, който си карам с 50 км/ч избивам хората по пътя, а не *** с 120 км/ч по бул. Черни връх?

79

Кочо Гочев

преди 1 година

Това е върхът на демагогията! Имитация на някаква грижа за хората и всъщност пълно безумие. С 50 км в час ли са ставали катастрофите, от които искат да ни спасят? Май с доста повече от 50....Вперени в стрелката на скоростомера ще правим даже повече катастрофи и няма да можем да виждаме обстановката на пътя своевременно. Опитвали ли сте да карате по продължително с 30 км в час? Тези, които искат да въведат тази глупост, разчитат, че да тях няма да се отнася. Нали са над закона?!? Корупцията ...

78

Анонимен

преди 1 година

Ако шофираш със съобразена с обстановката скорост винаги има проблем, защото винаги ще си или много по-бавен или много по-бърз от максимално разрешената. Обаче всички сме се нагледали на всякаква безумни ограничения

77

Анонимен

преди 1 година

Според закона за движение по пътищата ППС, което се движи с до 30 км/ч е бавно движещо се пътно превозно средство и е разрешено изпреварването му и в забранени за изпреварване участъци от пътя.

76

Анонимен

преди 1 година

Има добре известно правило - колкото повече разрешената скорост е по-ниска от безопасната за пътя, толкова повече катастрофите се увеличават. При 30 км/ч разрешена скорост и при примерно 60 км/ч безопасна скорост за пътя, катастрофите ще да много повече отколкото при сегашните 50 км/ч.

75

Анонимен

преди 1 година

Преди 1989 година разрешената максимална скорост в населените места беше 60 км/ч, а сега е 50 км/ч. Някакви без грам мозък предлагат да стане 30 км/ч, а утре ще предложат шофьорите да бутат колите си за по-безопасно.

74

Анонимен

преди 1 година

Ако шофираш със съобразена с обстановката скорост няма да има проблем, защото винаги ще си по-бавен от максимално допустимата. Обаче всички сме се нагледали на всякаква фокусници

73

Анонимен

преди 1 година

то с колело по бързо се движиш

72

Анонимен

преди 1 година

Същото като сегашното. Никой няма да го спазва защото няма никой който да глобява.. Какво като има закони? Анархията си продължава...

71

Анонимен

преди 1 година

Проблема не е 50км/ч, а тези които карат нат този лимит, което автоматично значи, че ограничение от 30 няма да доведе от никаква полза, а само вреда. Това не е просто бавно, а изключително бавно. Шофьорите ще са изнервени. Трафика ще е увеличен. Задръстванията. Ще се увеличи и изпускането на вредни газове в атмосферата, защото ще се увеличи и пътуването от точка А до точка Б във времето. Намерете начин да се сплавите с хората които карат над лимита, а не да накарате и други да го правят!!!

70

Анонимен

преди 1 година

Липсата на Законно притежаване на калашници от народа ни доведе до положението във което се намираме във момента ..

69

До 64

преди 1 година

Ще ти забранят и с колелото да вдигаш повече. За колела законът ще гласи: Слизаш и буташ. После някой адамакъллия в МВР ще реши, че това е универсално решение и ще го приложи и за автомобилите - слизаш и буташ.

68

Шарлатанин

преди 1 година

1. Изнервящо за шофьорите, спазващи правилата, което ще ги провокира да не ги спазват. 2. По никакъв начин за джигитите, алкохолиците и дрогите, убиващи хора на пътя.

67

Наднещата

преди 1 година

При такова предложение трябва да си направим извод какъв вътрешен министър имаме...Но явно такъв заслужаваме!

66

Крали Марко с каруца

преди 1 година

Най добре 15км/ч

65

Просто

преди 1 година

...трябва да се ограничи употребата на дрога и алкохол, или да се увеличат наказанията за тях! В големите задръствания ,така или иначе, скоростта е 20-30 км/ч.

64

Реалист

преди 1 година

Сложете високи ограничително гърбици при светофари и кръстовища и проблемът ще се реши от само себе си.

63

Иванов

преди 1 година

За пореден път се убеждавам, че по тази територия власт имащите са завършени кRетЕни и Idiotи!

62

Незнам

преди 1 година

За шофьорите но КАТ и държавата ще напълнят гушите с тази скорост на тротинетка.