99

Boko

преди 1 година

Тия, 7-те глупендъра заприличаха на светещи лампи от хирошимската радиация. Тръгнали санкции да въвеждат пиндосите му с пиндоси заедно със "светещите" японци и евро-джендърите!

98

Дочо Булгуров

преди 1 година

Санкции, глоби... прасета не може, а кучета и котки може! ... Айде де!

97

Путинландия капут

преди 1 година

Понеже санкциите не работят, руската икономика не е в рецесия и русия печели в специалната операция - затова руските бот ферми не спират да спамят социалните мрежи 24ч в денонощието.

96

Анонимен

преди 1 година

Когато умира змията най настървено хапе.

95

Анонимен

преди 1 година

До 103 Е кой да е нападнала реално.Не бяха ли украинците тия дето викаха на Майдана,че ще ги трепят ,е яйца ли да ти бели или, както се разбра да я подготвят едно хубаво за война.Сега пробутвате нещата така все едно те украйнците си играеха в пясъка и хоп руснаците ги нападнаха и те са жертви.

94

До Долния

преди 1 година

Русия викаш никой не напада а ? :D за-бавни хора ей

93

Анонимен

преди 1 година

Абе,какви НАТО, това НАТО едни снаряди не може да произвежда в големи количества.Да не говорим,ще НАТО е отбранителен съюз.Русия не е тръгнала да напада никой,а украинците бяха използвани.Както се разбра те са ги готвели за война.Ама така е удобно промиваш мозъка на някой това най-често става или на етническа основа или на нещо старо и така някой изпълнява това,което искаш.

92

СС

преди 1 година

Г-7 срещу целият свят ,пълен цирк !!!

91

Мир

преди 1 година

Предлагам условие за мир между Украйна и Русия. Украйна ще дари земя на Русия, а Русия ще спре агресията срещу Украйна. Земята ще е 0.5м3, колкото да се закопае Путин.

90

xoxo

преди 1 година

#89 Да бе,точно Русия ти е виновна за блатото,в което си...Не са крадливите политици,които разпродадоха страната за стотинки и лична облага,не е ЕС,който унищожи селското стопанство и ползва територияя за ресурси-природни и човешки.Ето ви демокрация и див капитализъм,както и превръщане в колкониална държава. По времето на соца много неща бяха ограничени,но хората не ровеха в *** за храна,дори най-ниската прослойка

89

Контрафакт

преди 1 година

Нормалния в лудницата, ако е нормален, не прави като другите!

88

ФАКТ

преди 1 година

ЯПОНИЯ ПРЕГОВАРЯ С НАТО,ФИНЛАНДИЯ ВЛЕЗЕ,СЕГА И ШВЕЦИЯ. РУСКИТЕ БОТОВЕ В ТОЗИ ВЕСТНИК И ТЕ ЖИВЕЯТ В НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ. НЯМА ЧОВЕК,НАПРАВИЛ ТОЛКОВА ЗА РАЗШИРЕНИЕТО НА НАТО ОТ ВЕЛИКИЯТ СТРАТЕГ ВЛАДИМИР ПУТИН!

87

Анонимен

преди 1 година

Циркаджии!!!!

86

Анонимен

преди 1 година

Какъв ремонт на училище те гони тебе? 90% от руската инфраструктура е пясък и кал, само западните региони имат някакъв стандарт на живот. Дупката в бюджета и със 1000 училища няма да замажат.

85

Боби

преди 1 година

До Факти Уаз е частен завод и на всичкото отгоре дори не се дореди за военни поръчки което е трагично като се има предвид историята на завода... Относно БВП руснаците тази година направиха експеримент всичко което държавата ще плаща на контрагенти като Училища например го изплатиха предварително в Януари за цялата 2023. Тоест Училището ще прави ремонт лятото. Парите ги има черно на бяло Януари което развързва ръцете на училището да сключи макс добра и гарантирана сделка още април май месец

84

Крава с VPN

преди 1 година

Кравата с VPN-a ползва безплатния Hoxx VPN Proxy плъгин на Firefox. Ако някой иска да се включи в състезанието по мимикрия :) Входните точки са 4. Интересното е че изходящите IP-та (около 25) са ограничени и който превари - той го ползва за лайк! Приятно забавление със 'умната' крава!

83

Факти

преди 1 година

По официални данни на Русия БВП им се НАМАЛИ с 1,9% за първото тримесечие. Компенсираме руската дезинформация с преместване на десетичната запетая - реалната цифра е 19%. Руските работници в УАЗ завода за леки автомобили спряха да работят в протест за неизплатени заплати за последните три месеца. А през това време Китай прави търговски форум със страните от Централна Азия, на който Русия не е поканена. Я некой русофил бързо да контрира с опорка за цената на краставицата некъде си.

82

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКакви машинации от Кремъл те гонят. Виж кои партии са на власт, от 30 години сме се подложили на запад и освен ограбване на българина, друго не се случва. Я се огледай от машинации и кражби, колко хора забогатяха и каква мафия имаме. За това Русия ни е виновна а?

81

Анонимен

преди 1 година

Щели да спират стоките за военната индустрия на Русия . А всъщност в този свят стана така че - Стоки мнаого но няма пари в които те да се търгуват . Долара вече не става . Проблем не са стоките а парите .

80

Анонимен

преди 1 година

Санкциите срещу Русия са санкции срещу най бедните в ЕС, а това сме ние. Нашият интерес е да има мир . Нямате си идея каква бедното ни чака ако войната продължи.