33

мнооого хитро!

преди 1 година

Т.е., те няма да ви се бъркат, и вие няма да им се бъркате. Всеки да си гледа неговата си работа, и най-накрая всички ще са доволни! Разделение на властите трябва да има, нали така?

32

истината

преди 1 година

Когато ББ каза ГЕРБ е моя партия не на основата на идеята за обединение на закона се разбра едно - Изчадие на БКП в мутрински вариант от който и ЦЦ избяга понеже никой не е свикнал да дели, а само да взима в тази Политическа сила все още легитимна. Даже по едно време си осъзнах, че БЗНС и ГЕРБ са едно и също със СДС, а ДПС похлупак и държавата е абсолютно гола и всеки дърпа и къса като бясно куче и влачи и диря няма. Тогава разбрах, че Беленския остров е прекалено малък и за това БКП е залязла.

31

истинста

преди 1 година

Ако знаеше цялото минало на ББ щеше да искаш същата присъда да му лепнат най малко като на ТЖ. СДС забрави лозунга си "45 г. стигат" но явно Не. Иван Костов Обвързан не просто политически ами и семейно Вие които сте част от изпълнителната Власт искате да заемете и политическата Власт в Цялата страна. Има закон който разделя властите и определя нормите и първия е конституцията. Фактор около който се гради правителство не ББ.

30

истината

преди 1 година

Без политическа воля няма избор на ГП от адвокатския съвет и ВСС няма толкоз неграмотни да скочат в клетката на лъва без бюлетина.

29

Анонимен

преди 1 година

Всички герберодепесари станахте за смях пред народа. Гешев ще ви разкрие мръсните дела. Служите на една престъпна мутра като калинки на повикване и изпращане. Жалки сте всички герберски калинки, зависещи от настроението през деня на Карабас-Барабас. Може би вие сте сложили и плашилото за Гешев на магистралата.

28

ПроСоТо

преди 1 година

До Главанак...другаде написах,но ще повторя,за което моля за извинение !..-Та :-Българския "политически" живот е едно блато,в което се къпе ХИПОПОТАМА "Боко М. Бориссофф"...Заради природата си,това същество РИЕ ТИНЯТА и МЪТИ водата..Та:-Ако искате водата да се успокои и избистри,ИЗГОНЕТЕ ХИПОПОТАМА от блатото !!! Всичко останало е само "чесане на езиците"..

27

Анонимен

преди 1 година

26 ПП купуват циганскикметове и манипулират машинния вот, тези машини, коиту бяха заедно с хартиената бюлетина. Къде им отидоха толкова милиони, които получиха от близки до тях бизнесмени, престъпни и не толкова?

26

Главанак

преди 1 година

"От години не знам друг де3йстващ з-начим политик,"! Става въпрос за глааватаеря на мафията-ББ. Вече не само децата, но и овц-ете знаят , че точи този значим политик държеше, и продължавае да държи проку2ратурата в страната, в лицето на Гешев! З$атова и всички дела, в които се сспоненаваше неговото име бяха на трупчета! И тъкмо затова сега страната се тресе, колкото и да не им се вярва на някои! И колкото по - рано и по- бързо го осъзнаят, такива като Митов, толкова по- добре!

25

Анонимен

преди 1 година

18 Е, посмали малко. Това е почти целия бюджет на ЕС. Гърция задлъжня с 380 млд, но я спасиха, защото е в еврозоната. ПП бастиса 9 млд незнайно, къде...ПП задлъни държавата с 13 млд само за 6 месеца. Факт.

24

Един Българин

преди 1 година

Митов, за да няма избори просто не трябва да купувате гласове повече, контролирате вот и въпросът ще се самореши много бързо. Очаквам това да се случи след местните избори. Няма да държите 67% от населението и няма да имате подкрепа. ББ отдавна е за пенсия на топло и това го знае всеки в държавата, но най-много ти и той! Общественият интерес изисква да не съществувате!

23

Анонимен

преди 1 година

23 Какъв "Доган", бръмчи в главата ти? ДПС е уважаван член на Европейския либерален съюз. Орхан Кючюк е зам.председател на ЕЛС. ДПС винаги са грлласували важни закони за евроатлантическото членство на България. ПП не гласува за Шенген, за Ф16. ПП наду инфлацията и ни отдалечи от евро зоната.

22

Анонимен

преди 1 година

23 Ето, затова нямаме правова държава. Защото допускаме до властта БСП,ПП,ДБ,ИТН, избираме руски слуга за президент. Защото те хвърлят всеки в затвора, без съд и присъда, като през 1944 престъпния Народния съд. За тях всеки, който им пречи е "мутра", а те червените мутри, от богати, по-богати. С крадени от държавата пари.

21

Митов,

преди 1 година

Недей да се косиш.Току що чалгаря,който ви бил свалил от власт,ви подкрепи за експертен кабинет,без да знае кои са експертите,само и само да остане в НС,защото в следващия парламент няма да влезе.

20

Анонимен

преди 1 година

Айде, айде, всички знаем, че го лапате на Доган, който е единственият фактор.

19

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Феодалните владетели - в затвора! Къдравата Сю - в затвора! Корумпираните магистрати - в затвора! Писна ни от вас!

18

Анонимен

преди 1 година

Драскащите против ГЕРБ приличат на "Хорото на слепите", в което слепи се водят от едноок, който ги завежда направо, към пропастта. Наглите комунисти станаха милионери и милиардери, техните деца ПП,ДБ напират още да крадат, а бедните полуграмотни наши съотечественици, позволяват на петата, дебетага...да ги лъжат и крадат.

17

Бай Иван 2

преди 1 година

Ха ха ! Кажи го на шефа си Боко!

16

Анонимен

преди 1 година

18 Е, посмали малко. Това е почти целия бюджет на ЕС. Гърция задлъжня с 380 млд, но я спасиха, защото е в еврозоната. ПП бастиса 9 млд незнайно, къде...ПП задлъни държавата с 13 млд. Факт.

15

Дони

преди 1 година

Ау, е си нагъъл гербер...

14

Анонимен

преди 1 година

Мъчно ми за г-н Митов Като малък немските генерали от фондацията на Сорос са му промили мозъка и ориентацията, а е хубав мъж.Висок, снажен, интелигентен. Мъка.