22

Златен Украинец

преди 1 година

Ето един злате и патриотичен украинец. Това да те вербоват защото те засекли кви ги мелиш е бош лаф. Човекът е знаел какво го чака и предавайки координатите на укр военни обекти е спасил от смърт хиляди както украински така и руски граждани. Това са златните Украинци!

21

Слава Русия

преди 1 година

Ще го измъкнат руснаците щом им е помагал ще се спаси човека

20

Алекс

преди 1 година

Справедливо наказание за предател.

19

Анонимен

преди 1 година

От гражданска в световна война...Нито е първият, нито ще е последният. От началото на гражданската война в Украйна преди 10 г. десетки хиляди федералисти - опозиционери на киевския режим, който беше установен не с избори, а с преврат, бяха убивани, пребивани, съдени, бяха забранени всички опозиционни медии, беше забранено говоренето на други езици. Тази страна на монетата обаче все убягва на медийните *** от западния блок. Защо ли ;)

18

Хе хе

преди 1 година

От Русия получаваме информация как е мистър Навални. Какво са написали от Медуза, как са критиците на Путин.От Нова Украйна, само какво са казали Зеленский и неговата команда. А пан Зеленский обяви отлагане на парламентарните избори до края на извънредното положение, което управляващите от Слуга на народа, неговата партия, непрекъснато удължават. Дали не ги е страх от нови избори :)

17

Хе,хе !

преди 1 година

У нас Лена Хиенова изнася строго поверителна информация за държавата и я дава на някакъв пишман журналист в чужбина и няма никаква санкция - разхожда си се Хиенова и ръси неграмотните си умозаключения по телевизии и медии ! Държава ли ? Нашето вече не е дори махала ! Политическият *** ликвидира всичко що е институция в България !

16

Чук и Сърп

преди 1 година

Русия щяла да спечели. Ами рашковцете печелят повече от година, превзеха Украйна, Берлин, Лисабон и си перат *** те на борш и екстременти партенки. Абе, в България да не затвориха психиатриите?

15

До 18

преди 1 година

Пази Боже от такива братя - поне 100 000 и от двете страни умряха заради тези "братски отношения". Както се казва с такива братя , врагове на украинците не им трябват

14

До 12

преди 1 година

Толкова им симпатизират че хиляди умряха за да се защитават от тях. А от "клошарите" симпатизиращи на Украйна над милион напуснаха страната , а от известните такива бяха обявени за чуждестранни агенти - сваляй комунистическите очила и спри да пишеш глупости

13

Анонимен

преди 1 година

Когато братята руснаци освободят окрайна ще му издигнат паметник.

12

нещо някакво такова

преди 1 година

много изчерпателна и пълна с детайли новина! :)

11

Анонимен

преди 1 година

Еми какво да го правят , колабораторите са най долните хора .Тях никой не ги уважава .

10

Йосиф Висарионович

преди 1 година

Другарят Сталин е ползвал малко по-различни методи срещу предателите - разстрел, немедлено! Овенен съд и "Прашчай Григорий". Украинците доказват за пореден път, че са Европейци, а не - азиатци, като северо-васточ иците.

9

Анонимен

преди 1 година

Светът е пълен с предатели и подлеци.

8

Анонимен

преди 1 година

Много украйнци симпатизират на руснаците.Това е факт.Вчера четох че заловили някаква медицинска сестра.А в русия само клошари и наркомани симпатизират на украйнците.Войната изважда най-грозното от човека и го поставя на показ.

7

Олимпий Панов

преди 1 година

Бил е доброволец човека!Писнало му е от фашаги и пуляци т ъ п и!В Украйна не беше ли демокрациЯ?

6

В ерата на сателитни

преди 1 година

комуникации, интерактивни карти на бойното поле в реално време, наблюдение с дрон от всеки ъгъл, термално и нощно виждане... а нашия насочвал ракети разбираш ли... с бинокъл, молив и тригонометрия. Жалки обвинения, ама трябва да си оправдаят заплатите пред американците някак.

5

мърша

преди 1 година

Във всяко стадо има мършшшши....

4

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Какво да прави човека, живее му се. По - добре жив в затвора от колкото пушечно месо на фронта. При това ако го хванат, още колко такива има, които не са хванати. Дори нормалните украинци са против "ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ". Това е напълно нормално. След като Русия спечели "ЗЕЛКАТА" и цялата му рода ще съжаляват, че изобщо са се раждали.

3

Хе хе

преди 1 година

Нали всички украинци се биеха за свободата, демокрацията, евроатлантическите ценности и най-вече за Родината. Изумен съм, че подобна новина въобще видя бял свят. В Нова Украйна СБУ здраво се е разпищолило. И не, не налита само на колаборационисти. А Върховният им Главнокомандващ, между снимането на клипове санкционира физически и юридически лица. И насъсква СБУ срещу неудобните му политици, журналисти и общественици.