36

Име

преди 1 година

До Географ 33, Черно е поради друга причина, лошите вълнения и течения. Иначе сте прав за мръсотията и отичането им ;о)

35

Анонимен

преди 1 година

Не знам как е възстановена България но от хотелиерите които познавам слушам само ПЛАЧ. Тия пунта-Мара статии са в стил Боко-лъжливото овчарче.

34

Анонимен

преди 1 година

Българските туристи ходят по 2 пъти на метрото нашето по юли,август и началото бна септември. Много си е хубаво черно море.

33

До Таня

преди 1 година

Това беше топ коментара. Откакто наш *** тръгна по нашето Черноморие приключи хубавият културен туризъм. За щастие постепенно българските "туристи" се оттеглят от курортите ни и се надявам да се завърнат хубавите качествени чуждестранни туристи.

32

Анонимен

преди 1 година

Емии колко струва труда в туризъмъъ ? А колко струват колите на хотелиерите ? А в дискотеките продава ли се дрога и кой прай пари от тва ? Енгличаните дрогират ли се ? Пият ли ? А на края робите плащат сметката . Евтини са само пакетите заради робите а парите са у диларите хотелиери и дискошефове . Да не пускат Митьо очите че ще вдигне цената на дрогата . И на него ще трябва да се отчитат а не само на ченгетата.

31

Географ

преди 1 година

Някой замислял ли се е някоха,колко километра делят Чермо Море от Световния Океан,и колко държави изхвърлят кюспето си в това сладководно езеро,което няма дори и цвят на Море? Нали не мислите че името му ,,черно" е случайно? Не е случайно.От Босфора нататък всички морета са сини,тюркоазени,изомрудени и всякакви др. цветове.само Черно Море си е ,,черно".Но когато са му давали името,тогава е нямало канализация,иначе честните и откровени древни,биха го нарекли просто ,,кафяво".

30

Анонимен

преди 1 година

Същото го писаха преди седмица за Монтенегро. Явно най беднитепи мизерни дестинации си споделят първото място през седмица.

29

Руси

преди 1 година

В България само на село и планина ! На море да храня сивия сектор ,НЕ Мерси !!! По-добре на необитаем плаж към Дуранкулак. Кеф ги е барбекю ,кеф ти е каравана и няма да гледай фейсовете на някакви пропаднали чужденци ,които всички знаем ,че идват тук понеже са най-бедни и България е промотирана като дестинация с евтини храна и алкохол!

28

Анонимен

преди 1 година

Уха страхотни новини, стягам куфарите за нашето просташко, балканско и мизерно черноморие. Едвам се сдържам, не мога, така ми липсва простотията и мизерията в България

27

Доко

преди 1 година

Да похарчиш дори лев на нашето черноморие си е висша ценност на редовия селски бекк и абсолютно необоснован снобизъм за нормалните хора. От там нататък всеки да си прави сметка на парите и Ка ще си ги харчи.

26

Супер Селтак

преди 1 година

Е, кат са възстановява що дефицита е 6 процента и втрвим към девалвация на лева, а?

25

Анонимен

преди 1 година

И пак ще има:"Държаво дай помощи"!

24

до 21

преди 1 година

лекувай си шизоренията бе човек, излагаш се

23

Нов Чернобил

преди 1 година

Заради TETRA на МВР са облъчили цяла България за да воайорстват простите полицаи, това вече е Геноцид! Спете спете Българи!

22

Кажете им иатината

преди 1 година

Нали Полицаите гледат личният живот на туристите с СРС техника за каква дестинация въобще говорим!?

21

Анонимен

преди 1 година

Аз знам че милиони туристи идват на Бетономорието, но чак пък топ 6 в света по дестинации.....хахахаха :))) Правят доста пари хотелиерите, факт е това, няма какво да се лъжем :))

20

Това нормално ли е

преди 1 година

Облъчили са цяла България с радиация от Антените за да може МВР да следят как живеят Българите и чужденците по морето!Гледат ви личният живот бе хора !

19

до 18

преди 1 година

Третополовото ти мислене отново

18

Анонимен

преди 1 година

Който иска да се хваща Салмонела или Холера да пробва :D То не беше един път два пъти..

17

Анонимен

преди 1 година

Тука пишат само проссяци,бе?Или прегладнели копейкаджии?