66

Анонимен

преди 1 година

Закривай тази измислена институция НСИ, това е стъкмистика по поръчка, едни тунеядци пуфтят по цял ден и взимат държавни пари от нашите джобове!

65

Ха-ха

преди 1 година

По-голяма и долна лъжа не бях чел много отдавна.

64

Мерси на ПП–ДП–ГЕРБ

преди 1 година

Ти да видиш, забогатял съм бил. Явно само си втълпявам, че едвам свързвам двата края?

63

дрънканици

преди 1 година

Доходите се вдигнаха във фирмите, които получиха огромни субсидии, освен това увеличиха цените и реализираха трицифрени печалби. В огромната си част доходите на хората не са мръднали. За да се получи средно увеличение от 19%, значи тия с увеличението са полечучили мноооооого голямо увеличение. Освен това стоките от първа необходимост са поскъпнали поне 40%-50%, а някои дори и 100%. Така че покупателната способност на болшинството българи е паднала значително.

62

Анонимен

преди 1 година

Реалността е, че доходите ни много изостанаха при управлението на ГЕРБ, особено пенсиите на пенсионерите, а те са над 30% от населението. Заплатите също много изостанаха. Сега за тези две години се опитаха да наваксат изоставането, но в същото време инфлацията в ЕС много скочи. На практика покупателната способност на заплатите е почти същата, леко по-ниска, но на пенсиите наистина се повиши, макар че все още пенсиите са много мизерни.

61

Трагедия

преди 1 година

ПРИМЕР:Миналата есен маслен филтър за колата ми беше 9.60лв,преди 3седмици беше 11.45лв,а днес вече е 15.80лв.Една фирма,една марка и модел.Как и защо се вдига не се знае

60

реалист

преди 1 година

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!Цените са 30-40% нагоре,а заплати почти не мърдат.

59

Анонимен

преди 1 година

Този един процент разлика между приходи и разходи се явява 22 млрд кредити изтехлени от КирчоКокочевата Президенска банда. Скъп процент

58

era

преди 1 година

това НСИ да се прекръсти на Нациална Стъкмистика. Като гледам моято кошница, въпреки че доходите ми са се качили с 50% повече, не мога да си позволя повече от преди година.

57

Анонимен

преди 1 година

То ако четеш новините сме най-богатите, най-умните и най-работливи - обаче като се огледаш точно обратното.

56

НеРазбрал

преди 1 година

В едната статия пише, че 17% от българите, не могат финансово да си позволят да отопляват жилищата си, а в другата, че доходите скочили с 19%?!?!? Доходите, но на депутатите, защото първото нещо , което направиха сега, че си гласуваха по-високи заплати! А ние, бедните- нали знаете какво ще правим

55

Анонимен

преди 1 година

Хм, доходите на грантаджиите са скочили, а разходите на обикновените люде също са скочили?

54

За Варна

преди 1 година

Стига сте ревали. В Кауфланд/Лидл заплатите започват от 1360 лв, общак на строеж взима минимум 100 лв на ден, такситата във Варна изкарват по 200 лв на ден чисти лятото, сервитьори под 4000 лв на месец няма във Варна. Доходите са се вдигнали значително. И тук говорим за неквалифициран труд. Друг е въпроса кой колко харчи и колко си прави сметката.

53

Вуте

преди 1 година

ейййй - голема стъкмистика , абе аз като гледам банкнотите по 100 лева как хвърчат само допреди 2-3 г. не бе така, 100 лв. бяха сериозна сума, а сега - фиууу - и ги няма

52

Анонимен

преди 1 година

Дам, като вземете увеличението на депутатската заплата и сравните с нарастване цените на, например, козметичните услуги /нещо, без което всеки нормален човек може да мине през целия си живот/, можете да получите подобни числа... Ако се сравни средния доход на средния българин с цените на необходимата пазарска кошница, които включват разходи за отопление, за гориво, за основни хранителни, за лекарства, за вода, за комунални услуги - ще се окаже коренно различна сметката.

51

силно замислЕна

преди 1 година

Демек.......НЕ са скочили!

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33, дам... ама точно в този форум се сърдиха преди време, че имало било класи :) Не било честно :) Всички сме били равни :) Много се смея с коментарите :) Класи има! Разлика в доходите също! Личното ми мнение е, че най-накрая се заплаща според знание, умения и възможности. Не на последно място и образование. Не ми харесва да работя за малко пари и уча, уча, уча! Друг съвет за себе си и другите нямам.

49

пенсионер

преди 1 година

аз се чудя що не мога да си изхарча парите то било щото 1% ми идвал в повече .

48

Nqma Bg kalviatura

преди 1 година

Ave bavnni li ste be, VSIchko poskapna! Hrana, materiali, a zaplatata sus 100 leva, zakade po napred

47

Бай Дрън

преди 1 година

Вижте само как се захапаха прокуратурата, смъкнете малко надолу в йерархията и ще разберете защо доходите скачат. Всички лъжат, знаят, че лъжат и в един момент си го казват. Запомнете го, не след два месеца пак да ги благославяте!