87

Наздраве за туризма!

преди 3 седмици

Работих няколко години в сферата на туризма и видях каква пародия е...Усетих, че тенденцията е такава, защото никой нормален няма да ви работи като слуга за такива мизерни заплати...Ще си внасяте индийци и африканци.

86

бай онзи

преди 10 месеца

роблемът със заплащането вече не е фактор в обслужващия сектор, смятат собственици на заведения, тъй като заплатите започват от 1200-1500 лева чисти пари.Тия са *** , ако мислят ,че 1500 макс стигат за нещо ...:) Има да търсят хора ахахаха

85

Анонимен

преди 1 година

Индийците готвят с краката

84

Дрът Пърч

преди 1 година

Че си нямаме пре-достатъчно наши, ще внасят от чужбина.

83

Анонимен

преди 1 година

хехе, що говорите тъпо тии , вие с индийци работили ли сте, колкото нашите бразилци ще ви свършат качествено работата, толкова и те.

82

Избягал

преди 1 година

Супер яко.Отиваш на море в България и те обслужват индиици и джагатайци.Вместо да видят туристите местна култура ще се чудят къде са попаднали...

81

Анонимен

преди 1 година

Българските поби свършиха, сега ще търсят от чужбина.

80

DRAGO

преди 1 година

Да, те индийците няма да ходят в Англия да бачкат сезонно за 100 паунда/ден, ами ще се забият баш у нас за 50лв/ден + екстри като бой, йеба..... и грабеж на тия 40лв...Нашите ресторантьори да вземат да се замислят защо няма кадри, а не да ми търсят от Уйркистан! Сами са си виновни!

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен (30-40К) ?!?! АлоУу , кой ти е дилъра че яко си се нафиркал?!Работел на 3-4 места?! Каква е тая работа *** ми-дойди ми вее?? Такива дето ще ми работят на 2 места и безплатно няма да ги наема. Или работиш 40 часа седмично или заминавай на село откъдето си се домъкнал!! Проблема не е в парите а в това че не ставате за нищо!!

78

Анонимен

преди 1 година

Страхотна новина!!Браво!! Welcome индианци!! То така е станало и в Мавриции преди има-няма 200 години. Англичаните натоварили индийци от Индия и ги закарали в Мавриции да им рАботят. Сега 75% от населението на Мавриций са индийци и цялото правителство е индианско Индийците колят и бесят там. Та ето какво ви чака вас българетата след 30-50 години.Браво!!!

77

Скепо

преди 1 година

Във Бангладеш са по-гладни.

76

До 73

преди 1 година

Програмистите Дания не караме. Козарите слабо ме вълнувате- по света има хиляди на 99% автономни ферми. От вмирисаното ти сирене никой не ще. Произвеждаме си го сами, че изкупихме земите с хиляди декари на бездарници от прованса, които ги замениха за панелка в Обеля. Ядем или био сирене, което ние си правим, или вносно, зряло минимум 20 месеца. Ти си се залъгвай де, няма лошо.

75

бг смешки 2

преди 1 година

ЩЕ НАЕМАТ ВСЕКВИ СТИГА да не им плащат ! не ви ли е ясно

74

Анонимен

преди 1 година

Става интересно. Не знам дали сте запознати с народопсихологията на индийците, но се пробвайте да ги лъжете и ще видите какво ще стане. Ако пък няма поне 2-3 запалени хотела и 10 бити работодателя, пак ще е добре. Да не говорим, че не са и от най-работние, особено ако усетят, че им плащате малко.

73

РОБодател!

преди 1 година

Искам да мина тънко като наема 2 индийчета за по 600 лева!

72

Индуса

преди 1 година

През 2011 г. работих за малко в един хотел ресторант платиха ми първия месец 90 лв а на следващия 80 лв. Без договор без нищо. Преди няколко години мястото фалира, ядох и пих 3 дена като разбрах. Да фалират всички м р ъ с н и капиталисти експлоататори, които взимат залъка от работещите. Фак за вас капиталюги!!!

71

Хахаха

преди 1 година

Като чистач взимам 50 кинта на час, като не съм си вдигал "заплатата" от преди инфлацията.

70

Хахаха

преди 1 година

Работниците (робите) на заплата стават все по-малко. Свиквайте.Искам изкуствения интелект да дойде и да ви изведе овцете на паша и после да ги издои.Най-обичам програмисчета като дойдат с дачиите да питат за мляко и сирене и насраният им поглед като им кажа че е по 1 btc килото.

69

Анонимен

преди 1 година

Тия продължават да си вярват, че 1200 лв са многоооо пари.Колкото до индийците, ще ги излъжете веднъж, после като получат работни визи за ЕС, ще ги видите когато цъфнат налъмите както казваше едно време баба ми. :)Нали преди наемахте украинци? Къде са? Всяка година от нова държава ли ще търсите? Докато и хората от Мозамбик, Лесото и джунглите спрат да идват.

68

До 75

преди 1 година

Кадри няма и това е факт. 1500лв. кадър няма как да взима. Взима ги чистачка или ученик, бутащ колички и Икеа.