19

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво още говорим за тия. Просто вето завинаги и ги забравяме. Най-лошото за тях е че няма какво да ни предложат. След като ги помакедончиха и прочистиха българите оттам с какво им остана да преговарят? Какво могат да ни предложат за да свалим ветото? Нищо.

18

Анонимен

преди 1 година

Нито една държава в света не е признала македонската идентичност, както впрочем и българската, румънската, германската и т. н идентичности.На държавно ниво се признават държави, нации и народи.България многократно е заявила, че признава правото на народите на РСМ, да се наричат както пожелаят в рамките на РСМ.

17

д-р Фройдовски

преди 1 година

Че има ли нормален човек по света, който да ,,признава" нечия идентичност? Трябва ли някой да признава моята идентичност?И ако аз не призная идентичността на Наполеон, на Хитлер, или пък на Кирил и Методий, живеещи в едно особено лечебно заведение, те ще престанат ли да се мислят за такива?Наистина, този остатъчен продукт на титовисткия югославизъм има доста сходства с психиатриите: хора, които се представят за такива, каквито нито са били, нито са, но пък искат да бъдат,се сърдят на нормалните.

16

Захарова

преди 1 година

Македония е Руска. Путин ми каза така да говоря.

15

Анонимен

преди 1 година

Има една голяма разлика между молдова и СМ за която ковачев говори . В молдова са противници на бившите си господари руснаците А в СМ са все още под пълен сръбски контрол . Вземат бг паспорти и след това на плюят и мразят Пропаганда срещу братята си в бг има там А в молдова няма такава срещу румъния.Не трябва и не заслужават влизане в ЕС в това си състояние бг македонците. А и ЕС няма истински такива намерения .

14

Част 3

преди 1 година

Ураджийския джихад на Арабите срещу Константинопол и Тервел бил спрян сравнително лесно от тях но тогава Арабските шефове приели тактиката:"Ето още ПАРИ за арабската армия до самото превземане на Константинопол"!Замалко всички араби по света да измрат от глад финансирайки провалилата се обсада на Константинопол!Величието на тази дълга обсада си личи по написаното от отбраняващ анализа звучи така:Подпалихме МОРЕТО,величава гледка дето всеки би искал да види иначе по обичайния начин победихме

13

Анонимен

преди 1 година

Борисов и петков вдигнаха ветотоПрав е този който каза каквото си си посял това ще пожьнеш

12

Част 2

преди 1 година

Първият Български Цар Тервел разгромил с Византия -Арабите в най-скъпото вашата обсада на град от сътворението на света до сега дето се вика довели сме до фалит Арабите и после сме си мълчали от страх от евентуално отмъщение......Но нормално се разчуло и некви в Кавказ като нахлуят Араби се престрували на Българи да ги плашат......Има версия че Волжско-Камска България е умишлен фалшификат като за модел служили думите на Свети Цар Тервел:"чичовците ми(сънародниците ни) в Солун и Македония"

11

Част 1

преди 1 година

Първият Сръбски Крал-Цар-Император Стефан Душан публично признал че направил БЪЛГАРСКИЯ град Скопие столица на Сръбската Империя............Българска империя и Сръбска Империя е имало но никога не са съществували по едно и също време а ние сме по древни..........Но иначе корените на двата изкуствени етноса Албанци и Македонци е в омразата към гърци и българи на Султан Баязид ВТОРИ (а не Първи-Илдъръм).........

10

Анонимен

преди 1 година

Българите са отписали макетата, за нас вече сте врагове, щото ни мразите по сръбски, имате сръбски медии които допълнително подклаждат омразата :)) Но забравят, че ние първи ги признахме за държава и ги отървахме от албанците, сега вече не ни пука за тех :))

9

Анонимен

преди 1 година

Да слагат бурите и да ходят в Албания!

8

Анонимен

преди 1 година

Гордите македонците си смениха името на държавата, по искане на Гърция! 90% от правителството им са етнически албанци, а болшинството им драпат към Сърбия. Обявява своята независимост от Югославия през 1991 г., а през 1993 г. е приета за членка на ООН. Е? Къде е Стамбул, къде е Ямбул?

7

Да

преди 1 година

Много е прав за гражданството !

6

Анонимен

преди 1 година

Русия и Сърбия ни отнеха Македония, в замяна получиха Косово и Украйна. И 3-те територии/държави са югозападно от днешните България, Сърбия и Русия. Всичко се връща. Законът на кармата не може да бъде заобиколен.

5

Анонимен

преди 1 година

Ковачев, когато сееш ветрове жънеш бури.

4

Един от Дупница

преди 1 година

Призовавам всички граждани на Дупница към масово неподчинение с блокиране на пътища и влакове докато Дупница не успее да напусне Кюстендилска област.Този град от доста време умишлено е пренебрегван от областната управа в полза на Кюстендил

3

Анонимен

преди 1 година

Къде са тия 100 хиляди които взеха български паспорти . Всичко е било заради европейския паспорт. Срам!

2

Анонимен

преди 1 година

Националните предатели Борисов и Кирчо вдигнаха ветото за ЕС.

1

Анонимен

преди 1 година

Ще кажеш ние немаме достатъчно проблеми, та да се занимаваме отделно с измислените макета :))) Като ни мразят да си седят там в малката скалиста територийка, не виждам смисъл да се борим за тази неплодородна земя, нека албанците ги мислят, ама да не очакват помощ от нас после :)))