88

Аз казах

преди 1 година

Е ,и .Като не е съгласувана с еди си някой,и някакви си решиха да събличат наред ?!?

87

ПроСоТо

преди 1 година

"Ден, след като една партийна централа поиска оставката на г-н Гешев, прокурорите, които протестираха в негова защита, изведнъж внесоха искане и цели трудови колективи, които го подкрепяха, сега са срещу него", каза Демерджиев.".....ФАКТ,който не само не може да бъде оборен,но и БЕЗАПЕЛАЦИОННО показва и ДОКАЗВА твърдението ми /и не само моето!/,че "факторите" в "Правораздаването" са СЪЩИТЕ АНДРЕШКОВЦИ,каквито са и "факторите" ,"УСВОЯВАЩИ енросредствата"..Демек:-Безгръбначни ИНТЕРЕСЧИИ ..

86

Дори и това да е

преди 1 година

така,ти точно за това си на върха!Да имаш силата,смелостта,честа и доблестта да поемеш и понесеш отговорността-политическа,юридическа,морална или професионална!Обаче къде ти такива неща у един адвокат!?!То вземането на едни грешни,мръсни пари под формата на адвокатски хонорари за да защитаваш прстъпници в съда чрез формиране на фалшиви доказателства,не е като това,за което говоря!Отделно това,къде е контролът от страна на ръководителя,без значение на какво ниво е той???

85

Кънчо

преди 1 година

Хахах ест, че не е съгласувана с теб...кой те бръсне тебе за слива ?!? Най-слабия мвр шеф...граничари умряха на поста си, полицаи умираха при гонки с мигранти, хора умират в скандални катастрофи всеки ден, две седмици тероризираха българските училища със заплахи и още куп др неща, а ти така и не подаде морална оставка...

84

Анонимен

преди 1 година

Тоя набеден мииционер не може да озапти оня 0братния Емил*педалетката дето тормози обществото ,камо ли да озапти башибозука МВР!Особено ония на граничната тел дето пущат хиляди азиатски скакалци срещу заплащане!

83

Анонимен

преди 1 година

Наркодилърите се крият и по къщите, нали все някъде живеят. Сега какво полицията да не тръне да съблича хората по домовете им?

82

Анонимен

преди 1 година

Е щом е тъй.....уволнявки и без 20-те брутни заплати.

81

...!

преди 1 година

Хайде да не забравяме, че на Борисов му беше връчено най-високото отличие на Интерпол насред Мадрид, за борба с наркотрафика! Така че, по-полека с партенките!

80

До ...?

преди 1 година

Ако беше Борисов изобщо нямаше да има никаква акция, защото той е на ТИ с наркобосовете и техните подчинени.

79

Анонимен

преди 1 година

Време е за всенароден бунт срещу милиционерщината в България! Ако още има българи- сега е момента, после ще е късно!

78

Прозтаг

преди 1 година

Молъ ви съ, 400 батки и кuфлu лентяи кибичат по цяла нощ в тия вepтепи на Содом и Гомор барабар с нapкодилъpите и после риват. Що, щото са данъкоплатци ли или учат и работят нещо? Закривай!

77

Анонимен

преди 1 година

До хах Направо да пуснат една ядрена бомба защото някой се е разболял от грип по твоята логика. Полицаите нямат право да събличат хора по заведенията. Те и затова не са имали съдебна заповед защото никой нормален съдия няма да им даде такава.

76

...?

преди 1 година

До хах ...Че откога започнахме да имаме нужда от ..."не много умно проведени акции"? Ако беше Борисов, досега да ги е изпоуволнил! На Радев Недоразуменията са "непогрешими" като него! Просто нищо не правят!

75

До хах

преди 1 година

Хах ли си хахо ли си или обикновенно ченге? Като е пълно в дискотеките, те нарочно ли избраха празната , защото от 400 човека взеха една цигара и пликче в сепаре! Ти май си заинтересован да се потули случая. Да не си от обискираните?! Дилърите са известни на полицията поради факта че полицаи ги снабдяват! Оставки и обиски в МВР от горе до долу!

74

хах

преди 1 година

Ейй тук коментиращите са такива, чиято цел е само да всеят напрежение. Тролчета, кой ви плаща. Що мълчите, че по дискотеките е пълно с наркотици и наркомани и едва ли има човек, който да не го е виждал. Това ли ви е най-големият проблем в страната, че вдигате толкова шум. Да, не много умно е проведена акцията, но е необходима. Положението с наркотиците по дискотеките е трагично. Има много по-важни неща, за които да шумите, но явно не ви плащат за тях или интелекта ви стига само за толкова

73

Бях точен с ...

преди 1 година

Тоя тепърва щял да "разбира" , каква е причината! Браво бе Демерджиев, що не изчакаш още някой друг месец, пак тогава ? Закъде да бързаш! ? Повече си зает да разнасял политически лозунги из студията! А за мигрантите, кога ще направиш проверка? Или чакаш да ти снесат данните от ...Виена?

72

Съвпадение Случаенос

преди 1 година

Демерджиев ли си, Семерджиев ли си, то май няма разлика!

71

А какво стана

преди 1 година

СЪС СИМОНА РАДЕВА? След като се доказа, че е съучастник в углавни престъпления и е протектирала дилъри облечена в униформа на МВР, има ли някакви последствия за нея и останалите полицаи чиито имена така и не научихме? Нея претърсваха ли я на голо?!? Помните по 3 дни , затова ще ви мачкат още много!

70

Анонимен

преди 1 година

Дepмeнgжиeв тpябвa ga npoяви мaлko noвeчe cмeлoc и goблecт и nyбличнo ga npизнae npoвaлът cи kaтo министър! Bcъщнocт, тoй нямa ниkakъв koнтpoл нe caмo въpxy pegът в cтpaнaтa, нo и въpxy nogoneчнитe cи...

69

Референдум

преди 1 година

Искате ли всички участници и организатори в срамната акция - гавра да бъдат обесени публично?