22

Анонимен

преди 1 година

Тази помощ по земя да пристига навреме, пак ще е нещо. Те линейки нямат, но иновативни-вече искат хеликоптери. И къде ще кацат, примерно в центъра на София?

21

Анонимен

преди 1 година

Супер и ако има къде да те закарат у чужбина да те излекуват ще е още по добре!

20

Анонимен

преди 1 година

Виждал съм в Австрия такава линейка - хеликоптер. Ами спря на футболно поле за любители. Махленски футболно поле просто. Селски стадион. Дойде линейка - готово. Всичко за 4-5 минути. Не бях виждал преди. Какъв им е проблемът нашите гении? Нали футболните стадиони имат входове и за линейки? Ако нямат - лошо.

19

L.

преди 1 година

Както 112 - ало, имаме човек тука в много тежко състояние. - Можете ли да го транспортирате по земя? - Да. - Ами що ни звъните тогава! А! И си носете доктор, скалпели, бинтове и всичко необходимо!

18

Анонимен

преди 1 година

А копко ще струва такава помощ,щом с линейка за бърза помощ 100км струва към 250лв.

17

kolio

преди 1 година

Първо оправете тази по земя

16

Анонимен

преди 1 година

До до 9. У нас конкурси като такива никога не е имало, няма и няма и да има.

15

до №9

преди 1 година

От опит знам,има ли конкурс,подбор или тестове,това е предпоставка за корупция.Уреждане на "наши "хора и т.н.Санитарите ще карат въртолета бе,а?Ще ги карате да бягат сто метра на стадиона с носилка и Фидосова на нея?

14

Анонимен

преди 1 година

Има да чекате. В Долна Митрополия пък изобщо какво ше дирят ? Не са ли направили някакво изследване къде има най-голяма нужда дали при планините, натоварените пътища, заболявания нуждаещи се от спешна помощ и т.н или пак ще ги цопнат къде да е и главно около главните и вече сме цветя и рози ?

13

Анонимен

преди 1 година

Това ще е га н6овски вариант на уреждане на въздушна спешна помощ.

12

Доктор

преди 1 година

Така ще уредят медицинската помощ по въздуха , че да могат управляващите да ходят до гръцките и турски курорти по-бързо ! Хайде на бас , че нито един пострадал в източна България няма да бъде превозен с тези въздушни линейки !

11

Ереван до №2

преди 1 година

Ще събирате капачки за да си купите въртолет.Както линейките.Всичко е за западна България.Те,шопо-македонците ходят в Гърция.Ето,Струма започнаха да я строят.А Вие в Ахтопол се спасявайте както можете!

10

Лекар

преди 1 година

Хайде стига с тая медицинска помощ по въздуха ! Стига с тези лозунги за някаква модернизация !!!! ОТ Ковид измряха десетки хиляди , а нуждаещите с еот въздушна линейка за 10 г. са едва 5-6 човека !!! Хайде стига с мераците за гушкане на едни пари !!! И те са взети от народа , който никога няма да ползва въздушна линейка ! Ще я ползват мутри, министри, близките им и приближени на властта -като Гошо Боеца !

9

Анонимен

преди 1 година

"В момента се провеждат тестовете за физическа и психическа подготовка на кандидатите за медицински екипи, които ще работят на хеликоптерите." --- AХАХАХАХАХ!!!! И кой ги провежда тия тестове, ВМА София ли? АХАХХАХАХАХХАХАХА!!!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Как? Как? Какам кверху. Както винаги. Както е-правителство.

7

Сульо

преди 1 година

За София е ясно.Но какво има в Д.Митрополия?Нито планини,нито море има.Равнина.Или да се учат курсантите на които както се чува не им признават образованието никъде?

6

Анонимен

преди 1 година

С трици маймуни, нищо не става... Как в Румъния си оправиха бързата медицинска помощ? Увеличиха драстично заплатите на медицинските кадри в бърза помощ, купиха нови линейки. Само че там си убиха диктатора. Никой там не плаче за Чаушеску. Няма сатанисти. А тук е пълно със сатанисти, които искат да няма никакъв напредък, за да хвалят комунизма. Червените кадри са навсякъде и спъват всичко. България е невероятна страна, но с тези червени сектанти нещата стават съвсем други. Кога ще се Освободим?

5

Анонимен

преди 1 година

Ще видим, ще сметнем, ще говори пак след още 20-30 години. До тогава ще е ясно

4

Анонимен

преди 1 година

НАТО войниците така ще лекуваме , че ще ги е страх да се сбият хах

3

Анонимен

преди 1 година

Поне въздушните медици засега могат да бъдат спокойни за живота и здравето си, понеже бойковия електорат все още не е обучен за въздушен бой,те са на ниво ранно средновековие,ползват основно дървени колове и примитивни сечива.