68

Анонимен

преди 1 година

Украинските батареи са на 80 км от Луганск. Поразили са казарми на окупаторите с украински балистични ракети ГРОМ 2, а не с натовски ЩОРМ ШЕДОУ, които са с обсег 300 км и ще бъдат използвани върху Керченския мост и казарми на окупаторите в Крим. В Луганск са били зетят на Шойгу, Алексей Столяров и членът на ГосДума и Единна Россия, Виктор Водолацки. Последният се шлял безцелно из руините и на главата му пада тухла, което той представил като рана от артилерийски обстрел.

67

Анонимен

преди 1 година

За Шенген не може но за еврозоната ни натискатни за украинските суровини натискат егоистити.

66

Анонимен

преди 1 година

Нас като потребители ни трровят защото в украйна се води война от 2014 г. И всичко е отровено почва вода въздух и сега искат и нас да отровят. Ние дори нямаме избор. На етикета на олиото не пише от къде е суровината. Геноцид.

65

афро

преди 1 година

А за обеднения уран,който беше харизан на украинците под формата на ракети и който е силно токсичен,нещо да кажат ,,скъпите''приятели от Европа!Отразява се страшно негативно върху селскостопанския сектор на дадена страна за десетилетия,или дори за векове!Това го казва Международната коалиция за забрана на уранови оръжия,като допълва,че боеприпаси,които не са уцелили целта,отравят подпочвените води и почвата!И това ни го предлагат на нас-страните от Източна Европа!!!!!!

64

3поколение земеделец

преди 1 година

Не ни е виновна хитрата ЕС. Тя видя, че българите пак се ядем като кучета-най-бедните потребители в ЕС срещу фермерите, които втора година продаваме под себестойност. Това й трябваше. На потребителите наложи да ядат укр. отрови и да ***, фермерите да фалират и да не сеят. Територията се освобождава,, не виждате ли?!!!

63

аноним

преди 1 година

Изобщо нас ни третират като сметището на Европа.Сметище сме за *** й,които идват с тонове при нас,сметище сме и за отровните храни.И накрая-най-висока смъртност при нас!Някой ще познае ли на какво се дължи??????

62

3поколение земеделец

преди 1 година

Зърното от Украйна идва с надпис" за горене на пелети", така ИЗБЯГВА фитосанитарен контрол. Преди да им дойде тая хрумка, пробите показаха радиоактивност и наличие над 200 забранени пестициди. Ето защо Западът натиска то да се продава и яде САМО в Източна ЕС. За да ни излъже да спррем стачките, ЕС уж ни даде исканата забрана, но после без да ни пита въведе правилото, че СТАРИТЕ г=договори с Украйна трябва да се изпълняват. Познайте-сега всички договори са СТАРИ и ядем същото.

61

Анонимен

преди 1 година

Вместо при гладуващите в Африка, украинското зърно пристига в Европа и фалира местните производители.

60

Анонимен

преди 1 година

Тия сами че се изпокарат заради тая Украйна ,никой не е длъжени да му заповядват да да ее храни с продукти дъхащи на барут ,зеления да ги пращаме сащ там да консумират

59

Демек

преди 1 година

За Шенген не може за зърното на урките може. Ти да видиш!

58

Тонката

преди 1 година

Този ЕС за нищто не става.Бьлгария нама място в него

57

Анонимен

преди 1 година

Леле, още ли киснем в тая супа ЕС? Ей, изгни той, ние пак последни ще се спасяваме от него!

56

Анонимен

преди 1 година

Европейския съюз прави двойни стандарти. Той разделя Европа на две Западна и източен блок в който влиза Полша и всички останали. Ние сме нещо като периферия и към нас се опитват да пришият украйна и грузия. Това напълно обезсмисля членството ни.

55

Анонимен

преди 1 година

Писма може всеки да пише -- проблемът е, че са написали всякакви глупости в него. Украйна не е част от европейския пазар на ес. Там се води война, за която тези същите страни изпращат оръжия и наливат масло в огъня. А последствията трябва да понасяме ние по източната периферия. Едно от които е да им осигуряваме преференциален достъп и реализация на продукцията за да си плащат оръжията. Т.е. изнасят си военните проблеми на чужда територия.

54

До На ви пари

преди 1 година

Много ми е тъжно, но бъркаш. Ще умрем от собствената си глупост.

53

Анонимен

преди 1 година

Защо не публикуват проклетите писъмца както и отстъпките които била ни направила комисията.

52

Анонимен

преди 1 година

Не сме получили никакви отстъпки получихме украински храни пряко волята ни. Нали уж бяха за бедните страни в Африка.

51

Анонимен

преди 1 година

А да питам, защо във Франция не рупат украинско житце с песък и пестицидки?

50

Анонимен

преди 1 година

. . . Европейската комисия е получила писмо от 12 държави, в което се изразява "сериозна загриженост" от договорките за петте държави, . . . Все приятелски държави! За какво се дървите само?

49

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо по-хубаво за България от това, неграмотните и некадърни про'с'таци, гласуващи да им ДАДАТ 'европейска МРЗ" да ядат отровни евроатлантически храни и да пукнат от тях, заеднонсъс семействата си.