21

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 11 месеца

До тук ни докара четата на гърбавия Драгалевски Ай дук.с англо- краварските ценности."Кой не скача е червен."Помните ли!?Дано ограбеният е от тези,дето скачаха и пееха:"Четиридесет и пет години стигат."

20

Факт

преди 11 месеца

Дебнел е около някоя банка или има осведомител... Екзекутирайте го, няма смисъл да съдят рецидивист за пореден път.

19

IQ 3.14

преди 11 месеца

некв от контингента изненадващо нападнал невинен човек, а тоя се разкарвал с джобните си дето са горе доле две михайловградски годишни заплати (за некои и повече). тоо втория нищо не е подозирал, нито е набутал служебни пари на хазарт. изобщо даже.

18

До 17

преди 11 месеца

Просто трябва ЕФЕКТИВНИ наказания. При първа кражба - условна присъда, при втора - Ефективна за 2г. - ако бачкаш след една година те пускат, ако откажеш да бачкаш ще лежиш 3г. Да ги стимулират да работят, а не те да лентяйстват в затвора и ние да им плащаме престоя и храната. Лошия Бай Тошо беше решил тоя проблем, ама дойде Жельо жабата и набързо пусна всички тариккати от затвора.

17

Анонимен

преди 11 месеца

До От 13 до 15То си зависи от много фактори, не можеш да кажеш че при всяко открадното нещо е ром веднагически по инерция, крадат си и българи и то здраво :))) Ако е наркоман, 100% ще направи всичко за ди си вземе дозата, има ги много за съжаление :))

16

От 13 до 15

преди 11 месеца

Плюса ти е от мен ;) и аз познавам честни роми - бачкат си момчетата на една автомивка, плащат си осигуровките, единия даже апартамент си изплати и са с по едно две деца, а не цял катун, ама това се случва в София, а по селата пребиватт старци за по 20лв. Съответно и при нас белите има много матрЯл за чистене.Закона да е еднакъв за всички-както е по конституция, а не както е сега!!!!

15

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 13То да беше само този етнос, разбирам те, обаче ако е наркозависим, всичко може да се случи :)) Даже съм виждал роми, дето са по хараби от нас българите, разбира се ги помним навремето като миризливи, но това отдавна не се случвало, тоест да не миришат :)))

14

Анонимен

преди 11 месеца

Какво значение има кой колко джобни носи със себе си? Може и 10 000....това не значи, че заслужава да му ги откраднат! Сига гледахте в паничката на другите, ми зер ници!

13

Анонимен

преди 11 месеца

Ей затова и специално за тоя етнос си трябват Крумови закони. Лъжешш - режат ти езика, крадешш - режат ти ръката, убивашш - режат ти главата!!!! И когато няколко глави и две дузини ръце паднат и отидат за храна на прасссетата ще почнат да се оправят нещата.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Требе му за ***, не издържа вече :)))

11

Анонимен

преди 11 месеца

Ей така зимата се прибирам по тъмно и двама младежи от мургаватта партида тръгнаха след мен, усетих накъде отиват нещата обърнах се рЕзко и викам айде момчета кой ще е пръв?!? Ама батееее ние нищо бре, ние се връщаме от работа.Викам по скоро отивате на работа.Айде аз съм 186см висок, ами майка ми дето е на 67г. 160 висока?!? Ще я пребиятттт като кучче. Затова съм забранил на нашите по тъмно да ходят до магазина,щото за 30-40лв ще ги затрият.

10

Анонимен

преди 11 месеца

6 бона джобни. Егати! Сигурно са пачка от продажба на наркотици край някое учебно заведение.

9

Анонимен

преди 11 месеца

На такива снимките им трябва да са по стълбове и спирки, даже и по билбордове, за да ги знаят хората и да се пазят, защото пак ще го пуснат и ще продължи да граби. Като не можем тях да ги окачим на стълбовете, поне снимки да има!

8

Анонимен

преди 11 месеца

Европа не ги иска и ромовете се завръщат при първия си гостоприемник.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Референдум за връщане на крумовите закони. Само това ще ни спаси.

6

До 7

преди 11 месеца

Баба ти

5

Анонимен

преди 11 месеца

Кой носи 5000 лева в джоба си?

4

Анонимен

преди 11 месеца

Не е достатъчно някой да е в изпитателен срок и никой да не го управлява. Същото се отнася и за психично болни, изписани току що от психиатрии, наркомани или други затворници. Къде са социалните? Защо не се опитват да им намират работа и тези провинили се да имат задължение някакво към държавата? МВР да ходи на адрес / на работно място да ги проверява. Егггаати свободията е в тая държава!

3

Има

преди 11 месеца

ли вероятност да е от любимците на г-н Кънев?

2

Анонимен

преди 11 месеца

Юсеине нали ти казаха да не бараш и крадеш бе?