34

Додо

преди 11 месеца

Веднага разбрахме на кой намига с това си изказване, както и по чия cвирка играе!

33

Анонимен

преди 1 година

Единия Русия, др САЩ, застраховка неуспех. Но не друг, а турците ще решат кой да бъде. Най добрият за хората в Турция.

32

Все пак

преди 1 година

Русия е виновна за всички злини по света!!!

31

тя

преди 1 година

На тоя пък Русия му виновна !

30

Анонимен

преди 1 година

Да да да ще те ......мощно в .......дърт Калъч

29

Анонимен

преди 1 година

Тия па копейки - някой нещо да каже срещу Мужикия и е кравар! Само кравари им се привиждат! Имат фиксация и страхова психоза от САщ!

28

Анонимен

преди 1 година

Другаре, свиквайте, тоя е спреднина, друг се отказа в негова полза вчераа, той е президентът! Приятелят ви Доги си тръгва! Оставате без 1 важен партньор!

27

опозицията...

преди 1 година

е тя е на хранилка на департамента - те ВИНАГИ така ще викат.

26

Анонимен

преди 1 година

Кемал Кълъдароглу не е оригинален. Самият високотехнологичен Пиндостан обвини Русия в намеса в пиндостанските избори и наложи санкции, които го докараха до дефолт.

25

Анонимен

преди 1 година

Не се разделяйте на хора за и против Русия или САЩ,а срещу определени политики.В момента САЩ е управлявана от демократите, които са срещу корупцията и манипулацията.Преди това беше точно обратното с Тръмп. Тръмп многократно наричаше Путин : " Моя приятел Путин". А Байдън приема за приятел Навални. Вече отдавна няма държави ,а финанови групировки,които управляват света и се борят помежду си.

24

Анонимен

преди 1 година

"Аз предпочитам САЩ на Байдън и Русия на Навслни.Предпочитам справедливоста ,пред корупцията,популизма и манипулацията." - Има още мноооого да учиш, докато разбереш как функционира света. Успех!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Не е САЩ или Русия ,а точно определени групи от хора в двете държави. САЩ на Тръмп няма нищо против Руяи на Путин, но има против Русия на Навални.Както и САЩ на Байдън не би имала нищо против Русия на Навални ,а има против Русия на Путин.Елементарно е . От едната страна имате хира ,които искат да управляват като монархията едно време (Путин и Тръмп) и хора демократи,като Байдън и Навални.Те се борят срещу корупцията и криминала на Тръмп и Путин

22

мдаа

преди 1 година

Повод за последната остра критика на министъра към Вашингтон е отказът на кандидата за президент Мухарем Индже (и лидер на "Партията на родината") да участва в президентските избори, посочва СиЕнЕн-Тюрк.САЩ редовно се намесват в изборите в Турция, като го правят по различни начини, включително чрез използването на изфабрикувани видеоклипове. Какво им е сторил Мухарем Индже? Те нямат съвест, каза Сойлу, който твърди още, че "президентът на САЩ Джо Байдън стои зад всички действия срещу Турция".

21

Анонимен

преди 1 година

Борба за влияние на две световни групировки. Това е мили хора. И да, зад едната и Русия на Путин и САЩ на Тръмп ,а зад другата е САЩ на Байдън и Русия на Навални. Аз предпочитам САЩ на Байдън и Русия на Навслни.Предпочитам справедливоста ,пред корупцията,популизма и манипулацията.

20

Анонимен

преди 1 година

Добре, кой знае повече, този кандидат за президент или министъра на вътрешните работи на Турция. Първият вика Русия, втория - САЩ. Ха сега де. Според мен и двете страни им се бъркат, но защо нашите *** пускат само едното обвинение? Или пък САЩ се меси, както винаги, но обвиняваме Русия, както винаги.

19

Анонимен

преди 1 година

Русия се опитва да се наложи. Това се прави с корупция и сериозни престъпления. Борят се за влияние. Но май не успяват. Който е бил с Русия винаги е страдал. Това са фактите. Ние бяхме и все още сме с Русия.Да сме напреднали?

18

Анонимен

преди 1 година

Като чета западните медии имам чувството, че Русия управлява света. Каквото и да стане, Русия стои зад него. Интересно ми е как го правят с икономика равна на италианската, а целия Запад с не знам колко десетки пъти по-голяма икономика не може да се противопостави. Извод - или руснаците са голяма работа, а западняците сме издънка на природата, или медиите лъжат... :) ... Кое си избирате?

17

Анонимен

преди 1 година

Сега Ердоган да обвини САЩ и Англия в намеса в изборите в Турция, защото спонсорират опозицията и всичко е топ.

16

Кики

преди 1 година

А кой се среща в тайните квартири в Истанбул?

15

Анонимен

преди 1 година

Да не би да му спада рейтинга вече, че започва с познатите истерии?