26

Анонимен

преди 1 година

Къде са Джукондите на прокуратурата? Защо не защитават Гешев? Какво става в държавата? Мафията я управлява, Мафията изкарва Джукондите, Мафията не изкарва Джукондите. Мафията така, Мафията онака. Мафията симулира демокрация и правов ред. Мафията може да направи представление на глуппавия народ, ако наистина е глуппав.

25

Анонимен

преди 1 година

Понякога, когато мълчиш изглеждаш по-умен....

24

Последно

преди 1 година

Последно колко килотона беше динамита ,колко метра кратера от взрива и на колко километра изхвръкна бронираната кола на героя на века Гешев?Искаме да чуем!)))

23

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата ще пази мълчание, че щом отвори уста и проличава колко е неадекватна

22

Анонимен

преди 1 година

Половината от твърденията на 1-и май се оказа, че уж не били верни. Както е тръгнало накрая да не се окаже, че е нямало никакъв взрив, а просто някой час-два преди това си е прекопал градината хахаха

21

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече се говори/пише за този случай, толкова по-смешна става ситуацията. Толкова много некомпетентност на толкова високо ниво. Даже една лъжа не могат да измислят като хората. Всички знаехма и преди 1-ви май, че съдебната ни система е абсолютно неадекватна. На 1-и май получихме неоспоримо доказателство за предположенията си.

20

тончо

преди 1 година

Къде е Сарафов да продължи с фасмантагорийте.

19

Анонимен

преди 1 година

Как така ще пази мълчание за престъплението на века.

18

Недялко

преди 1 година

Правото да замълчат иначе всичко може да бъде изпозлвано като доказателство срещу тях

17

Анонимен

преди 1 година

"Израелският експерт не е бил допуснат до мястото на взрива" - Е как да не е бил допускан? Нали на 1-ви май медиите ни обясняваха, че израелски експерт бил казал, че организирания атентат бил професионален? Този експерт да не е някакъв медиум от разтояние да ги разследва нещата?

16

Анонимен

преди 1 година

хахахахаха, държавата цирк - пази тишина защото и децата от 1-ви клас разбраха че сами сте си го организирали. Е как не е допуснат експерта на Изреал който кажна в София 2 часа преди да се случи тази инсценировка? За какво е идвал? Цирковете на една пропаднала държава. Я дайте да видим колата? И как така първо е бил с децата си а после изведнъж не е бил с тях? Аматьори сте отвсякъде.

15

Възмутен

преди 1 година

Поредното доказателство че т.нар.-Прокуратура си е една частна закрита групировка за далавери а не е държавна служба като в нормалните държави!

14

УУУУ

преди 1 година

Ще пази мълчание като наакано в забавачницата щото здравата се осcpa!Колкото ченгета се показаха по телевизията толкова лъжи коя от коя по опашата!Хахха!

13

Истина

преди 1 година

някой да ми се обади за да закарам друг за да направи анализ на нещо и да се доверя сляпо на него... този трябва да е надруса. ГЕШЕВ не трябва да подава оставка, цялото му семейство трябва да е за 25 години в затвора до 3то коляно!

12

ново 20

преди 1 година

Айде сега ново 20 - израелският експерт не бил допуснат. Значи първо - голям кратер, огнен стълб и т.н. - нямаше такова нещо. Второ - децата му били в колата - и това се оказа лъжа. Трето - израелски експерт е видял мястото, а сега - не е бил допуснат. Нещо много, ама много намирисва цялата работа

11

Дон Кикот

преди 1 година

Прокуратурата засекретява случая поради риск истината да излезе в медиите.

10

Анонимен

преди 1 година

E нали зам прокурорът каза че е допуснат израелския експерт и е направил оглед

9

Факт

преди 1 година

Това доказва че има нещо гнило.

8

Сата НАТО

преди 1 година

Е, как така решихте да мълчите, като преди даже организирахте протест, че другите ОПГ-та бият вашето ОПГ ?

7

Ако незнаете

преди 1 година

Този с.мешник Гешев сам се прави на жертва с тъ.пите му полицаи, цяла банда са от 50-60 годишни полицаи !