13

баба мара

преди 1 година

няма да яден бълг а гръцки и турски там слани няма това не ни е проблема осн храни като млякото и хляба всеки ден цените отиват на горе веригите полудяха

12

никой

преди 1 година

няма да умре ,ако не яде череши,че те да се бяха родили пак гашовците ще ги продават по 30лв-ще трябва да пълнят нечий джоб-ОБИЧАМ ВИ

11

Анонимен

преди 1 година

Зърнарите понеже държаха продукцията в складове в очакване на по-високи цени сега вият като чакали, че пазарът се сринал и ще продават на загуба или направо ще изхвърлят зърното. Какво стана с олиото? Остана ли цената в "предвидените" 8 лева?! Маслопреработвателите си взеха суровина от Румъния и сега олиото е около 3,5 - 4 лева. Та да не стане така и с черешите. Пазарната икономика дори в България удря пре ръчичките тарикатите, а е и време ни екато потребители да да ги слагаме на мястото им.

10

Всичко българско е

преди 1 година

Най долно качество

9

Я ше ода до Гърция

преди 1 година

Да си купа череши

8

Анонимен

преди 1 година

До За настроение Другия път взимаш оръжие ако нямаш огнестрелно взимаш друго и ги почваш наред. Също е вариант да си вземеш кучета.

7

Анонимен

преди 1 година

Значи. Тия глупости са всяка година. За да оправдаят цената на черешите. Какво ще ги правите като никой не ги купува. Ще ги хвърлите ли. Щат не щат след месец цените им ще са 1.50-2 лв.Това.е нормално.Всичко над 2лв е спекула.

6

За настроение

преди 1 година

Отивам на лозе - орехова градина. 30 цветнокожи май- *ни по дърветата. Викам им какво правите тука ? Берем орехи от някъде се провикна някой, и допълни - защо питаш - да не са твойте?!? Викам мойте са! От някъде пак няква жена се провикна - Не бой са, и за теб ще има!

5

Анонимен

преди 1 година

Ще мина и без скъпите череши, все си измислят някакви оправдания за поскъпване на нещо.

4

123

преди 1 година

То всяка година все нещо има, я слана, я дъжд -малко, я дъжд -много, я топло било, я студено било, я трябвали да им веят с ветрило, я спа процедури трябвало за тез череши..... за 40 лв килограма! Тази година няма да им се получи обаче на пишман спекулантите! Ще си мухлясат по складовете! Ще скокнем уикенда я до Сърбия, я до Гърция .... хем разходка, хем за череши. БГ череши не ядем!

3

Анонимен

преди 1 година

Значи ще изгният по складовете. Аз ще скокна до Турция и Гърция за череши на нармални цени през това време. Честити фалити, престъпни прекупвачи и миз- ерни спекуланги.

2

Сандански

преди 1 година

Имам си в двора череши и вишни и даже раздавам от тях.....!>.<(*_*)

1

Боко Т.

преди 1 година

У Подуене имате високи заплати :)))