20

Ала бала

преди 1 година

Празни приказки за оправдание. Кой точно е виновен. Кажи имената. Стига се оправдава

19

Абе

преди 1 година

Ако има нещо незаконно, заведи дело срещу чиновниците които не са си изпълнили задълженията. И почвайте строежите,че обикновените хора страдат без хубави пътища.

18

Анонимен

преди 1 година

Парламента трябва да ги узакони.

17

Анонимен

преди 1 година

Мутрите не могат да действат законно. Те си знаят незаконното, вкл. и строителството на магистрала Хемус. Законно чекмеджетата им нямаше да са препълнени, само при незаконно строителство могат да се откраднат толкова много милиарди.

16

пасарела

преди 1 година

Стига рева бе , узакони ги и продължавай строежа , че виж заради такива само се трепаме !! Хващай мотиката , стига си хленчил !!!

15

Баси яката

преди 1 година

"държава"! Дали има друга страна в света, в която самата държава разгръща мащабно незаконно строителство? Закривай!

14

Отврат

преди 1 година

Егати недоразумението! Ясно е , че прави хиляди еквилибристики, как да има да ги узакони, без да плати на фирмите! Просто рекет от Радев и подопечните му, да дръпнат от фирмите някоядруга комисионна! Нека и те се облажат!

13

Веднага да бъдат

преди 1 година

разрушени,а след получаване на разрешение за строителството(след съответните проекти,възражения срещу тях,съдебни дела,оспорвания,мнение на еколози и природозащитници,които ще отнемат има няма десетина години),да бъдат построени отново(ако е останал някой лев в оглозганата от политиците ни страна).

12

Шошо бакшошо

преди 1 година

Ами като са незаконни, бутай ги бе, бакшиш! Белким влезеш в историята като разрушител на магистрали. Ако не бяхте бутнали Борисов, Хемус вече щеше да е готова. А зимата Бойко щеше да реже лентата на последния лот на АМ Струма над дефилето... На ви промяна, сънародници!

11

Цв

преди 1 година

Циркаджия!

10

Шишо бакшишо

преди 1 година

Този ли откри 7 км отсечка от магистрала "Европа" с две вместо три ленти, и укрепва вече година свлачище за да не пусне "Струма" и готовия вече тунел "Железница". Какво стана с асфалтовите ядки, май няма санкции за строителните фирми,но целта беше оплюване на Бойко и ГЕРБ.

9

жалко

преди 1 година

а колко хора загиват по пътя софия варна докато субекти като този от когото почти нищо не зависи разтягат локуми

8

КирКорЛор+Муньо

преди 1 година

Нищо не построиха,само рушиха. Комунисти.

7

Подаръчно пликче

преди 1 година

Този вместо в затвора за убийство от престъпно бездействие се прави на експерт и стриктен гражданин спазващ законите. НИЩОПРАВЕЦ

6

Сатир

преди 1 година

Имахме арх. Бабет дето бъркаше паркинг със строителна площадка и си мислеше че тежка строителна техника се разкарва из България като лада нива. Арх. Шишков е достоен наследник. Оценява пътища но не показва протоколи, обявява присъди но не е съдия. Случихме на архитекти.

5

по точно

преди 1 година

не до плевен щеше да стигне онази Комитова я спря по заповед отгоре между село Горско Сливово и село Върбовка, Павликенска община сега щеше да е до В.Търново

4

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Шишков то по твойта логика и България е незаконна

3

Съвет от дядо

преди 1 година

Разрушавай щом са незаконни. Това поне го можете. А да построите нещо законно....?Всичко което са построили ГЕРБ е незаконно.Да провери и метрото. Ако е незаконно , да се зарине. От къде го намерихте този саш-ав човек ?

2

Пришълецът

преди 1 година

Хайде бе:))) незаконно, а с държавно финансиране:))) по кои закони? :

1

Анонимен

преди 1 година

Що? Не са ти платили ли? До вчера говори че по хемус не се е работило! Хемус щеше сега да е готова до Плевен- Ловеч,ако не беше ти и кирчо да гушнете парити