206

Анонимен

преди 1 година

Като чета коментарите тук, ми става ясно защо в Русия народа живее като скотове и няма пари, А ТО Е - че всички рубли които не са откраднали руските капиталисти /Дерипаска, Абрамович, и компания/ се дават на троловете в интернет - тоест за хибридна войно, но те мужиците, колкото и да са смотани един ден ще се осъзноят/.

205

Анонимен

преди 1 година

много мераклии да ходят да се бият в украйна - споко американците ще ви изпратят има още украинци за изтребление- тогава сте вие - нали скоро откреха и полигон около калиакра на нато- отиваме към франтова държава а се бият русия и сащ - ние какви сме - май сме разходен материал на краварите

204

Анонимен

преди 1 година

Настъпва в обратна посока

203

тя

преди 1 година

Сложете най- после край на укронацистите!

202

Анонимен

преди 1 година

московоя на кол

201

Николай Г.

преди 1 година

Войнолюбци сте всички тук и велики стратези.Обаче ако ви мобилизират(недай Боже) искам да ви видя

200

Димо

преди 1 година

Окупатори в този руско-езичен град се явяват укро-нацистите. Не случайно в своето отстъплепие те взривяват сградите. Сградите са руски, населението е руско, градът е руски, битката се води на руска територия. Така, че за укрите няма нищо свидно и те унищожават всичко преди да побягнат.Знаят, че града няма никога повече да бъде техен.

199

Анонимен

преди 1 година

Браво на окупаторите. Бой по каските на украинските фашисти. Още поне 5 години, докато ги омаломощят преди да станат всички граждани на Руската федерация. Те още пазят съветските си паспорти, така че промяната ще е бърза и безпроблемна. Украинското селячеството не е способно да поддържа самостоятелна държавност и такава повече не бива да им се подарява, защото току виж нарочили друга съседна държава. Два пъти с фашистка Германия е твърде арогантно прегрешение.

198

Бай Дрън

преди 1 година

С химарси удряли лагери с украинци? Защо, да не издадат някоя тайна случайно?

197

щастлив дед мудак

преди 1 година

русия напредва ама отрицателно в4ера ги изритаха на 3 км назад снощи са отстъпили още един

196

Знайко

преди 1 година

Истинската осраинска история, която всъщност е измислена и няма реални доказателства за съществуването на така нареченате киевска рус, не киевска украйна!!!! Аз го разбирам като киевската част на Русия. В документи известни като Берестенние грамоти, отнасящи се до търговията през 15-16 век никъде не се споменава Киевска рус или нещо подобно , а най-често Новгород, Москва, Тула и Омск. Който иска да си намери видеата в тубата, щото в учебниците пише съчинена от правоверни чиновници истина.

195

Анонимен

преди 1 година

УКРАИНСКАТА МАКЕДОНСКАТА, ШОПСКАТА, БЕЛОРУСКАТА НАЦИИ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ МАСОНИТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ. ЦЕЛТА ИМ Е ДА ОТКЪСНАТ ЗЕМИ ОТ РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ. НАСКОРО ОПИТВАТ ДА СЪЗДАДАТ И ПОМАШКА НАЦИЯ... НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СЕ УСЕТИ...

194

Анонимен

преди 1 година

До 204 Кокi За червените кратуни които си мислят че украинците били руснаци ги съветвам да прочетат истинската(не руска)история на основаването на украинския етнос който основава своя държавност далеч преди московското.. . . . . . Трай си в бърлогата! Етносите не се основават, а възникват! Да не си още в социализма? Опит да заблуждаване на нсивните маси!

193

Мигрант

преди 1 година

На ден 200 хохли отиват на небето.10дена 2000 хохли,30 дни 6000 хохли.

192

Кокi

преди 1 година

За червените кратуни които си мислят че украинците били руснаци ги съветвам да прочетат истинската(не руска)история на основаването на украинския етнос който основава своя държавност далеч преди московското.Ами например германия да претендира за австрия която се е основала преди германия.Най големи фалшификации на история са направили болшевиките

191

Стьопа

преди 1 година

И тъй ни стана ясно тия що са бият то е само е ясно че се тепат поляци с руснаци

190

Със самочувствие

преди 1 година

Жена ми ме изгони от къщата! Аз съм се заключил в тоалетната на края на двора (вярно-тясно и смърди), но й крещя, че все още съм в имота и няма лесно да се дам! Съседите ми дават през стените корички хляб да не гладувам и ме насърчават: "Тук си добре, поне акаш на спокойствие, а жена ти се чуди как да поддържа тази голяма къща!" Е, вярно- само няколко сгради са им останали, но колко е важно да си мислят, че все оше Бахмут не е превзет! Жалки УКРАЙНЦИ, но поне храбри!

189

ПОЛК АЗОВ

преди 1 година

Opкитe бягат ! Слава Укаiнi ! Ще ги гоним до Урал !!!

188

Анонимен

преди 1 година

Стига с тези измислени напредвания!Гледайте публикуваното видео преди няколко часа в мрежата от самия Пригожин ,на което се виждат бягащите войници от 72-а бригада .А разярения Пригожин в същото време разпалено обяснява, че над 500 бойци са останали мъртви на бойното поле.

187

Анонимен

преди 1 година

До До 164 Украйна има едно общо нещо с България - там от руснаци ги направиха украинци, по рецептата по която направиха от българи македонци и измислената държава македония. Това е общото .- измислени езици, измислени държави, кражба на чужда история.