235

Анонимен

преди 1 година

А при рашките сталинизъм-путинизъм.

234

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Русия винаги обвинява другите в собствените си грешки и престъпления. Още от инцидента с Чернобил помня, че СССР обвиняваше западната медия че давала "фейкове" за новини и подстрекавала "дестабилизация" в съюза. Лъжи и лъжи, нищо не се е променило.

233

Пенсионер

преди 1 година

Нямам намерение да коментирам повече този из-ро-д. Неспасяем е.

232

Анонимен

преди 1 година

Този път няма кой да им помага като през втората световна.без помощ ако баха останали като държава щяха да са някъде зад Урал.

231

Анонимен

преди 1 година

Германците се смеят на такива руски изказвания, но на Ванушка Дурака се помпа самучувствието и той си мисли, че той е по-добре от германците с продънените портфейли.

230

МЕЧКАРОВ

преди 1 година

Пак се намотах снощи....

229

СТОМАНАТА ЗА СЕИТБА!

преди 1 година

СТОМАНАТА ЗА ТРАКТОРИ ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ВОЙНА !!!

228

Анонимен

преди 1 година

КОГА ЩЕ АТАКУВАТЕ НАТО,РУСКИ ЛАЛАДЖИИ?

227

Българка

преди 1 година

Господ сили да дава на братския Украински народ в борбата с жестокия и коварен окупатор!

226

Анонимен

преди 1 година

Видео от 9 май парада на Червения площад има на ютюб. Показва един танк Т 34 , бронирани машини, няма самолети, няма хеликоптери. Затова пък из украинските полета стърчат хиляди гръмнати руски бронетранспортьори и танкове. От ламарините им украинските фермери правят щитове за тракторите си. От танковите вериги правят валове, които монтират пред тракторите за разминиране на полетата. С дистанционно управление. СТОМАНАТА ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ВОЙНА !!!

225

Анонимен

преди 1 година

каква е тая фамилия, баба му да не опънал някой мечок?

224

Зозо

преди 1 година

Тоя пак ли е пипал шишето? :)))))))))))))

223

Марко

преди 1 година

Що ли тоя фишек,незнае кво говори или се самоиронизира за комплексите които има като дребно човече без стойности!!Може би самата операция е много близка до фашиския диктатор а дали ще завърши както диктатора със самообийство.ще видим!!!

222

Анонимен

преди 1 година

Спуканите портфейли на германските граждани. Тоя е мръднал тотално. Нека първо сравни, германския с руския портфейл, пъка тогава да говори.

221

Паню Баирски

преди 1 година

Папуняк смотан, ти не мисли за Германия, тя си е добре, а мисли за твоите руски въшкарници, защото на Русия и е спукана работата, а такива жалки убийци като тебе и този плъх Путин ги чака съд, затвор и опозоряване!

220

Анонимен

преди 1 година

До 234 Аз се чудя: Защо всички които се кланят на Путин като на бог и го аплодират, не се преселят в Русия??! Убеден съм, ще им дадат паспорти без проблем! Липсва работна ръка, хора за фронта! А да, сетих се! Тук е по добре! С паспорта в джоба цъкаме до Гърция без проблем, бачкаме в Германия без проблем! После качваме снимки във Фейсбук! . . . . . . . . . . И АЗ ТО СЕ ЧУДЯ, КОЛКО ГЛУПАВ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЧОВЕК И ДА ГО ПОСТВА ПУБЛИЧНО?

219

Анонимен

преди 1 година

Не само, че има много неуки в този форум, но и такива, които са откъснати от информационния свят! Не знаят за Viessmann, VW или някоя друга фирма! Умирайте в беззнание!

218

Алекс

преди 1 година

Добре се е почерпил за 9-ти май.

217

Анонимен

преди 1 година

По-малкото жyжe пак е унищожило няколко финландии снощи.

216

въпроси

преди 1 година

Много се пише за фашизма в Германия.Но никой не обяснява как така в страна с хиперинфлация изведнъж се сменя властта и се намират пари за всичко-за бетонни аутобани,строят се заводите на Фолксваген,изведнъж се откриват десетки милиони работни места!За да стане всичко тов възможно някой е изсипал поне 10 трилиона долара!И е докарал Хитлер на власт!Но никой не говори или пише кой е финансирал фашизма.А нали видаме,че без финансиране си остават само едни кухи идеи.И тогава и сега без пари не може!