3

Анонимен

преди 1 година

Рапичното олио, Михаела, е обработено с хексан, силен химически агент, с който сепречиства. Освен това се използва генномодифицирана рапица, която има по-високо мастно съдържание. Фъстъченото масло, Михаела, има прекалено много Омега-6 мастни киселини, има доста други мастни киселини, които са вредни е силно обработено, защото се добива при много висока температура, т.е. силно обработено. Добре е да напишеш не само за добрите страни, но и за отрицателните. Не всичко е само до точката на кипене.

2

Анонимен

преди 1 година

Аз така да попитам... Ако готвим със свинска мас не е ли малко селско и прoсташко?

1

Как пропуснахте

преди 1 година

тюленова и от северни елени мас,идеални за пържене на месо от щраус,кенгуру и австралийски соленоводен крокодил?