87

нека

преди 1 година

да има такива череши,депутатите ще ги купят за компот

86

Анонимен

преди 1 година

ТРЯБВА ДА СЪМ БАРОВЕЦ С 8-10 ХИЛЯДИ ЧИСТА ЗАПЛАТА, ЗА ДА ХВЪРЛЯ 2 000 ЗА МЕСЕЦА ЗА ЧЕРЕШИ... ОПИТАЙТЕ И ЩЕ СЕ ОЗЪБИТЕ ОТ ГЛАД С КГ ЧЕРЕШИ, ЩЕ ВИ ТРЯБВА И ДРУГА ХРАНА. ПРОБВАЛ СЪМ, ИМАМ ГРАДИНА И НЕ СТАВА, ТРЯБВА И МРЪВКА!...

85

Кармен Златарева

преди 1 година

Бях в Дубай - вносните череши бяха малко по скъпи от българските череши у нас,но това е разбираемо...

84

дедовия

преди 1 година

Какво е това кило череши за 80 лв.? Звучи ми като за 80 стотинки.Друго ще бъде да ги сложат за 2500 лв. килото, примерно. Ще ги купуват чужденци и ще се кръстят, докато иг ядат.

83

Анонимен

преди 1 година

Хахаха....тия не са в ред. За толкова пари трябва секси продавачка да ми ги донесе в къщи .

82

ха

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААХубаво ще е да идеш и видиш колко струват черешите в Турция , а не да правиш сметки без кръчмар . Защото преди време български краставици доставени от 10 км. бяха 2.40 лв/кг , а турските преминали 1000км. път през мита,граници,прекупвачи бяха 0.60лв./кг. Така че всеки си прави сметка от къде,какво и дали може да си го позволи.

81

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Имам...компоти от череши от преди 5 години,когато черешите бяха 1 лев килото. Нищо им няма.

80

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

Сметката е лесна :) В Турция има хора с по 2 декара Оранжерии с Череши - по 3 тона на декар са 6 тона - минимална цена 20 лева = 120 000 лева - ако 50% е разход - тогава 60 000 лева печалба - Това за 12 месеца ти е 5 000 лева заплата - Както си лежиш вкъщи ......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

79

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 година

А..у панелката у Софето , не растат ли череши ,бе....???!

78

СМЕХ...

преди 1 година

Ами при т.н. "турско робство" у всеко село имало къщи с по 1-2 череши , и не са плащали тия цени---А САМО ДАНЪК "10-ТЪК"......А , СЕГА ПРИ ПОСТ-СОЦ-а ----ДАНЪЦИ МНОГО , А ЧЕРЕШИТЕ СКЪПИ И ......НИКАКВИ НА ПАЗАРА--КАТО НА " ПОКАЗЕН МАГАЗИН" ПРИ ТАТО!

77

Анонимен

преди 1 година

Ми то тугааа ракийта шии стани скъпа!

76

Даката

преди 1 година

Яжте си ги, ние си имаме череша в двора. Всичко съсипаха!

75

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

Турците разправят за Еволюцията на ХомоСапиенс и , че Земеделието Навлиза в Нова Фаза - на Закрито Земеделие с Изкуствена Светлина - Като Енергията ще се Акумулира от Слънчеви Панели - под Формата на Водород - Който Водород - Ще Служи за Отопление и Осветление - 24 часа - 365 дена в Годината .....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

74

Анонимен

преди 1 година

Череши за 80 лв. няма.Нашите производители искат да си пробутат стоката за 10 лв.и да кажат: глей колко евтино ги даваме.Номерът едва ли ще мине.

73

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

В Турция- Черешите ги Отглеждат и в Оранжерии- Череши Има от Февруари Насам ...Затова Цената е Такава - За Милионери......Интересното Е , Че В Турция Започва Да Се Разпространява и Подземно - Закрито Земеделие - С Изкуствена Светлина - Например в Подземните Етажи на МОЛ-ове или Хипермаркети - Отглеждат Марули и Други Зеленчуци с Изкуствена Светлина - И Горе Ги Продават - Току Що Набрани - преди 20 минути :) ...Пести се от Разходи за Транспорт, Разваляне, Отопление, Площ ( те са на стелажи поне 4

72

Алекс

преди 1 година

10 лв./кг. череши.Мога и без череши.Яжте си ги.

71

СМЕХ...

преди 1 година

ЩО БЕ ТАЯ ЦЕНА МИ ХАРЕСВА---с моята череша на двора ше нахраним целия град!АМИ ТАКА ЩЕ СЕ ЧУВСТВВАМ , КАТО ХРИСТОС ---нахранил тълпата с една риба...!!!!!

70

Социаглиcт

преди 1 година

На тази цена и депутатите няма да ги купят щот са скpъндзи. Иначе може да си ги поръчат с държавни пари за някой банкeт.

69

ХоХо

преди 1 година

Дами цунат гювеча!

68

Българин

преди 1 година

Имам голяма череша на двора. Пари за череши не давам.