200

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Ракета Патриот я посрещна и я разпиля на тенекии, впоследствие намерени в Шевченковски, Голосеевски, Днепровски, Подолски и Соломенски райони." Ех умнико защо се хващащ на подобни ФЕЙКОВЕ? Искандер/Кинжал летят почти хоризонтално на височина 50-60км на зигзаг. Над целта пречупват траекторията си до почти вертикална със скорост около 4000-4500км/ч(над тази скорост се образува плазма и не работи никакво радио) 4500км/ч това са 1250м/с или Патриот има 30 сек да унищожи цел маневрираща.

199

Батьо Зеленския

преди 1 година

Летели са за да събират и снасят информация на киевския режим и диктатора Зельонски и те да се подмажат наред с вс останали ама са се ***.ли.Слава кокайне!

198

Анонимен

преди 1 година

Защо нашата граница с Турция не облитат полски самолети от "Фронтекс"? Няма пари? А? А за Черно море под носа на руснаците има? Какви мигранти, какви пет лева дирят там? Оти се правите на улави, ве? Руснаците се справиха с чеченските муджихидини. Със сомалийските пирати. Справиха се с ИДИЛ. Ще се справят и с укронацитата. После наред са поляците. Нещо и на тех им порасна работа. Не разбраха ли, че ФАЩ ще ги употребят и захвърлят?

197

Анонимен

преди 1 година

Центаджиите, треперят ли ви мартинките? Русия ви сваля, без да ви стреля даже

196

Анонимен

преди 1 година

Майка си търсят поляците там. Турция, като черноморска държава не е в ЕС, а ако е бил военен самолет що не са го свалили незнам. Откъде накъде полски НЕграждански самолет ще лети там? Утре може и Индонезия да прати свои самолети над Черно море.

195

Анонимен

преди 1 година

Полски самолет над черно море....?!?!..Наблюдаващ миграционен натиск към Румъния?!!!..То си е обида да поднесеш такова инфо на хората в нашата изстрадала държавица...Ние таковата...доматите с колците, консумираме... Онова самолетче, което направи луди емнайсет натовски въздушни пространства и то е гледало емигрантския натиск, нъл тъй?Малко се постарайте в съчиняването и не питайте пак Дойче велето...

194

Анонимен

преди 1 година

Рапторчето си търси компания. На Черно море от Полша - само полякинчета, до 22 години!

193

Анонимен

преди 1 година

Е как го накара?!? Защо полски самолет е там?!? За идеоти ли ни имате?

192

Анонимен

преди 1 година

Само султана сваля руски самолети.

191

Ахахахахахаха

преди 1 година

Пилотите на полския самолет са оцапали гaщите, седалките и цялата кабина на самолета с кафяво, но понеже ги е срам да си кажат истината, врънкат, че "временно са загубили контрол". Да не им става навик на полските *** да се разхождат с бойни самолети над Черно море, защото следващия път ще глътнат солена вода. Чий го дирят в Черно море полските навлеци???

190

Всички

преди 1 година

Всички Копейки: Хехе, ама какво правят над Черно море?

189

Анонимен

преди 1 година

По-важно е какво ще стане когато Жужи за постоянно изгуби контрол над страната.

188

Анонимен

преди 1 година

На натовските пилоти всекидневно им осигуряват дрога, за да могат да летят на тези примитивни делтапланери!

187

Анонимен

преди 1 година

Следващият път нарушителите на руското въздушно пространство ще загубят трайно управление над примитивните си самолетчета. Полша не е черноморска страна. Какво търсят там!?

186

Анонимен

преди 1 година

До агент Мъдлър ЦРУМечтател...

185

Анонимен

преди 1 година

Руските льотчици нямат ограничение за употреба на алкохол, дори им осигуряват по няколко бутилки месечно за кураж че то да летиш на тия ковчези се иска изключване на главния мозък

184

Анонимен

преди 1 година

И полските пани- пони са се *** от страх. Тепърва ще цапат още много ***, бедна им и фантазията.

183

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Крайно време е Нато да приключи с Русия. Какво ги галят с перце. Да свалят ручки самолети директно. Черно море не е руска територия. Това е граница на ЕС.

182

До 201

преди 1 година

За Покришкин съм чел същото. Намерих и видеоhttps://youtu.be/l6aCdd4ww88

181

Тео

преди 1 година

Длъжностните лица са напълнили памперсчетата, хахахахахаха.