13

IQ 3.14

преди 1 година

кога червения телефон каза да се праите на мъже заедно с орбан не ревахте. сега джугате пари от ес. е...

12

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистик То пък чуждите производители като че ли не слагат и те палмово масло. Не сме открили ние топлата вода. Но си абсолютно прав, че трябва да гледаме каква кола кара производителя и по това да се ориентираме за качеството. :)) У нас без да излъжеш не можеш с едно производство да натрупаш милиони. Факт. Качествени български продукти се намират само при малките производители.

11

Анонимен

преди 1 година

"последните два месеца изкупните цени на млякото са занижени с 30 процента, но това не се е отразило на крайната цена в търговските вериги. По думите му икономиката бързо реагира, когато се качват цените, но е много плаха, при тяхното намаляване." Ааа сега разбрах - икономиката била виновна и плаха...

10

Анонимен

преди 1 година

Ние всички знаехме,че България отново ще бъде прецакана,само този неадекватник чак сега зацепил!И това е така,защото държавата ни се управлява от некъдърни майцепродавци,българомразци,нагаждачи и слуги на чужди господари! Унищожават скоростно РОДИНАТА и НАРОДА ни!!!

9

Анонимен

преди 1 година

"...стоката е над милион тона за три милиарда лева" Гечев, ти това не го ли знаеше като Европата ти предложи 10-те млн помощ, или казано по техния въртелив начин "100 млн за 5 държави"?!? Кой трябва да го знае, аз ли? Аз ли трябва да правя сметките или ти? Аре, стегнете се най-накрая! Естествено, че ще се опитат да те излъжат и да те минат тънко! Кво реши, че са ти приятели ли?!? Ти трябва да следиш сметките и да мислиш изгодно предложе ли е или не и ако не е, да го отхвърлиш! За това си там!

8

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРСКИТЕ ПРОСЯЦИ РЕВНАХА ЗАЩОТО ПОЛУЧИХА ПОМОЩИ. СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА НЕ ИМ ДАВАТ НИЩО ЗА ДА НЕ ГИ АМБИЦИРАТ ДА ПРОСЯТ.

7

ХАН КРУМ

преди 1 година

КАТО НЕ ЩЕШ МИРА, НА ТИ СЕКИРА. КАТО НЕ ЩЕШ ПОМОЩИ НА ТИ САНКЦИИ.

6

Анонимен

преди 1 година

Значи от два месеца изкупната цена на млякото е с 30% по-ниска, ама в магазините не е мръднала - ами затваряйте ги тия магазини, наложете им глоби и им конфискувайте продукцията! Не ни трябват мошеници на пазара!

5

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

ГЕЧЕВ НАЛИ ЗНАЕШ ПРИКАЗКАТА ЗА ЛАКОМОТО ОКО? А ПРИКАЗКАТА ЗА МОРКОВА И ТОЯГАТА СЪЩО Я ЗНАЕШ.

4

Анонимен

преди 1 година

НЯМА НАЯЖДАНЕ

3

Анонимен

преди 1 година

Като искате членство ще ядете бубулечки . И то украински бубулечки . Ама членството ши ва опрай .

2

баба мара

преди 1 година

този слънчоглед защо не го продавате в африка а само искате пари за фураж не ставали да се намали цената на млякото която е непосилна в мом

1

Тези

преди 1 година

Трябва да лежат доживот