61

Мирна

преди 1 година

България има ли изобщо боеспособна армия, след като казармата е премахната преди повече от 20 години. Да не говорим за въоръжението ообено за 19 самолета, така че в НАТО е единствената надежда за защита, не в нашата армия още малко в чужди терористични режими като Руския и Турция, които по скоро ще ни нападнат отколкото защитят Затова проруските и протурските политици като на Възраждане ДПС трябва со напуснат властта т.к действат против сигурността и интереси на България.

60

Христиана

преди 1 година

В деня на храбростта и БГ армия бях учудена да видя интервюто на бнт 1, че наравно с бг интевюирани военни, дори преди тях бяха турски военен лекар и туркиня пилот, Не съм расист, но може ли национална медия да представя Българската армия като Турско- Българска и за кого ще воюват тези турци ако ни нападне Турция или друга ислямска държава? Кога и защо Бг политици и медии са предали/продали България и Бг интереси на Турция и Ердоган и хвалят тях, вместо Бг герои, които сигурно се обръщат в гроба

59

Анонимен

преди 1 година

След парада, Зеленски дал списък ко му трябва.

58

Анонимен

преди 1 година

Смях ти каам. Като ни видял музикантите, китаеца свикал още 50 000 000 запасняци.

57

Алевит

преди 1 година

150 години независимост стигат време е е да се присъединим обратно в новата Османка империя

56

Анонимен

преди 1 година

145 години омерзени от един фалшив пингвин..

55

Анонимен

преди 1 година

До Майтап. Спокойно бе, проектират ги в момента. Нали трябва да има екипаж и ръководство. Корабите когато дойдат тогава.

54

Майтап

преди 1 година

Кораби нямаме,но имаме адмирал.

53

Анонимен

преди 1 година

Нашият празник си е по-хубав от британската суетня.

52

Анонимен

преди 1 година

В Деня на Храбростта и Празника на Българската армия реших да пусна телевизора, и що да видя и чуя. По бтв една особа женимарчева канеше и интервюираше индивиди, по начин, че да говорят за Украйна. Ама жено, днес е денят на Българската армия, а не на укронацистките бандеровци. Много от рано им е спуснал опорките оня новият от посолството на Козяк. Това ми заприлича на укронацистка телевизия. И зрънцето беше тагаревия!! Моля се, да няма редовно правителство, защото този луд ще ни вкара във война.

51

Анонимен

преди 1 година

Гледате ли коронацията на жираф и двугърба камила, като едни истински англичани?

50

Анонимен

преди 1 година

Kак може численост на полицията да е по-голям от този на армията? И правим военен парад..алоооооооо

49

хаха

преди 1 година

на една от снимките някои се кръстят , зад тях дърти комунисти ги гледат с отвращение . само им вище физиономиите :)

48

Пенсионер

преди 1 година

Е мина парада,всичко добре,агнетата на чеверме се въртят,ще ги ядат,а ние пенсионерите ко ще ядем на Гергьовден.прътите от печенето на агнетата.ех,няма такава държава.даже дразнят бедния народ.те ще ядат агнетата,а ние миризмата.

47

Да Живее Кралят

преди 1 година

Крал Чарлз 3ти!

46

Кукла

преди 1 година

Мина маршировката, ще хапнат ангешко и Радев да връчва мандата за правителство. Няма 3 месеца само да купонясват и заплати да получават. Щото така е по конституция...

45

Анонимен

преди 1 година

Честит празник на всички истински Българи, честити Георгьовден на всички именници! Но за съжаление не съм виждал по жалък военен парад от този и по слаба Българска армия до сега. А не трябваше ли нашата армия да бъде модерна, мобилна и там по някакви стандарти? Армия имахме до преди 1989 год. сега е пълна пародия приеха ни в НАТО и ЕС за да използват единственно територията ни срещу Русияи и за нищо друго.

44

Факт

преди 1 година

Армия има, откакто съществува България.

43

Шабат Шалом Гоим

преди 1 година

Прецедентът е Истинска Мицва за Българският Р0бски Народ привел Глави и Мизерстващ!

42

Анонимен

преди 1 година

Защо не блокирате тая кукунделка,която ни занимава с турските си пристрастия?