36

Strgosekretno e

преди 1 година

До АнонименАмериканеца за 2 болта с нинговерта иска по 500 долара от армията така че не очаквай да направили нещо огромно... Но да милиарди те ги няма... СВРЪХКОРУПЦИЯ

35

паси предателят

преди 1 година

Нямат да се месят в работите на Афганистан да ти дам акъл. Ще въоръжите талибаните с най новите системи оръжия, ще предоставяте всякаква военна инмормация финансиране, подготовка, обучение ще се ангажирате.Ще награждавате за всяка спешна операция- парично ..Само така можете---те идват от другия край на Света --- Афганистан е до вас вместо да хленчиш направи така ,че да не им позволиш след време хиляди терористи да влязат в Средна Азия на за да открият още един фронт срещу вас .

34

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 36Л Хага вече получи среден п'ръст от Русия. Повече от това няма да получат.

33

Малко за политика

преди 1 година

Шанхайската организация за сътрудничество (ШОС) е икономическата сила в региона. А САЩ както винаги, се опитват да са навсякъде, но в Афганистан нямат голям шанс да успеят.

32

Анонимен

преди 1 година

Лавров, внимавай какви ги говориш да не тръгнеш след Путин към Хага.

31

Анонимен

преди 1 година

ахаха украинците не ги пускат в афганистан и те протестират

30

Анонимен

преди 1 година

А въй б.л.я.д не се месите понеже си загубихте силичките,не понеже сте по добри

29

Анонимен

преди 1 година

А въй *** не се месите понеже си загубихте силичките,не понеже сте по добрички

28

Анонимен

преди 1 година

Този рептил Лавров така се е насмукал с православна кръв,че ако се пръсне и ще издави половин Москва

27

До 29

преди 1 година

Ти с талибаните ли искаш да си дружка бе ?

26

Анонимен

преди 1 година

Значи с мрак8бесния режим в СА може да сме първи дружки, но с талибаните не може.... уродливите двойни стандарти и лицемерие на запада. Погледнете само около Китай колко американски военни бази има...

25

Кой ви бръсне

преди 1 година

, за слива вас бе че да говориш срещу Сащ . Сащ =велика демокрация благодарение на които света се развива а Русия= на диктатура , олигарси , мафия и беднотия . Къде си тръгнал ?

24

Анонимен

преди 1 година

Тоя що така гледа все едно някой му е тропал в гащите?

23

Хохаха

преди 1 година

Путинист свали украинското знаме на форум в Турция и отнесе юмрук от украинец

22

Анонимен

преди 1 година

Руски ***! Талибаните какви са? Съюзници на Мо.р.дор са най-бруталните режими.

21

Анонимен

преди 1 година

На мен ли ми се струва или поддръжниците на този и компания е уредяла по форумите. Ако са спрели копейките за бг съфорумците е голяма грешка на външната политика на Русия. Сега кой ще ги възхвалява като велика сила? Ще загубят подкрепа в България напълно. Мможе да ни заплашват с ракети, да ни спират газта и да ни включат в неприятелски списъци, но срещу някоя копейка се намираше някой да се кълне, че ние сме лошите, те са добрите и така в целия свят.

20

АнонимеН

преди 1 година

ФАЛШИВИЯ ПУТЪН ЛИКВИДИРА ЕДИН НАД 100 ГОДИШЕН РЕЖИМ! ТОЛКОВА Е СМО ТАН ТОЯ ФАЛШИВ ПУТЪН, ЧЕ Е ОТВРАТ! СЕГА МОРДОРСКОВИЯ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ НЯМА ИЗМЪКВАНЕ ОТ КАШАТА УКРАЙНА НЯМА/ СЪС КОЙ АКЪЛ СИ Е ВЪОБРАЗЯВАЛ ТОЯ СМО ТАН ФАЛШИВ ПУТЪН,, ЧЕ ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ ДЪРЖАВА С ТОЛКОВА ГОЛЯМО НАСЕЛЕНИЕ! ФАЛШИВИЯ ПЪТУН Е НАИСТИНА СЛАБО УМЕН И 300 МИЛИАРДА МУ ЗАПОРИРАХА ЩОТО НЕ ГИ ПРЕХВЪРЛИ В КИТАЙ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ ИЗЛАГАЦИЯТА СИ В УКРАЙНА!

19

Анонимен

преди 1 година

40 години мисля и не разбирам, какво търсеха руснаците в Афганистан?

18

Анонимен

преди 1 година

Лавров , преди 24 Фев 2022 : "Който мисли ,че Русия ще нападне Украйна е или луд или параноик." - толкова за думите на Лавров ( и за неща казани от руските дипломати като цяло)

17

До 17

преди 1 година

Хахахаха. С какво ще я вземе? Китайската икономика е пълен провал. Всички инвеститори изпродадоха китайски акции и я занулиха. Китай отива в 17 век.