77

Калин

преди 1 година

Сръбските гадове защо не скърбяха за Босненските деца изтребени от тях.Нека скърбят.

76

Питайте американците

преди 1 година

Нали те режисират играта.

75

до 65 -Не е..

преди 1 година

До АнонименВ исляма няма термин друговерци като при нас,там хората се делят на вярващи и невярващи.Като в корана вярващи са и християните и юдеите. Невярващите са атеистите .Под всички хули на османците се визират атеистите.В корана пише, че може да встъпвате в съюз и брак с християни и юдеи ,но никога с неверници-атеисти.

74

Падаря

преди 1 година

Подобни масови убийства са вид личен тероризъм и не трябва да им се дава вече гласност ,че стана мода.Добре,че тука няма много оръжие иначе Емили тротинетката можеше да избие поне едно 100 тина хейтъра,които посиняла от яд заплашваше с убийство в лайфове по социалните медии... примерно .Оръжието не е за алкохиолици и лабилни тротинетки.

73

Нарцисизъм

преди 1 година

Там населението има повече оръжие от МВР.Имало е това оръжие от 90 те от войните ,когато калашник се продаваше за 20$ изложен до консерви и праз на пазара във военно време.И сега комбинирано със социалните медии и породения егоцентризъм и нарцисизъм и лестни поствания на обиди в групи и страници ,пияния с *** тръгва да си чисти името в три села по постовете вижда къде са..;Кои са теа ,че ще ме обиждат ,я да ги избием като на Кънтъра,....

72

Србе на врбе

преди 1 година

Анонимен 80, не лъжете! Живеещите в Сърбия са ок. 6 600 000 души и намаляват. Данните, изнесени от Вас, се отнасят до броя на гражданите на Р Сърбия. Всъщност, демографските процеси са сходни на тези в България, но с малко уточнение: отрицателният прираст в България се забавя, докато в Сърбия се ускорява. Което означава, че там населението намалява все по-бързо. И това е при положение, че Сърбия не е в ЕС, а и поне една четвърт от хората не се самоосъзнават като етнически сърби.Дотук за сърбите!

71

Анонимен

преди 1 година

До 78 - Някои хора са родени бойци, но бетичките не го разбирате ...

70

Анонимен

преди 1 година

До 81 - Ем ако не се бяха гавроли с негооо....

69

Анонимен

преди 1 година

До 82 - Еш па тоя па ... Ми тогава що няма 700000 жертви на такива разтрело на година?

68

Анонимен

преди 1 година

Следствие на десетилетия насаждана омраза и великошовенизъм, незачичате на човешката личност и същност, непризнаване на различното мнение. Десетилетия на всяване на страх и бедност, с цел хората да бъдат укротени за да може олигархията да държи около себе си власт и пари. И колкото да се управляват успешно тези процеси, в някой момент избива и то здраво.

67

Тъмньо Здрачев

преди 1 година

И ся ко праим ?... тоя п.л.ъ.х ще го пъхнат в затвора и след време като излюезе от там пак ще направи някоя масовка , и после ми кажете че смъртната присъда е нещо лошо за такива отай.ки... ама я няма ..

66

Анонимен

преди 1 година

Населението на Сърбия нараства всяка година. Вече са над 8,000,000, бяха 6.5млн. Да, имали са 5 инцидента със стрелба в които са загинали 20 човека. А тук, в Европейския съюз и със съдействието на 10 правителства се изпариха 3,000,000 българи. Това е геноцид, над който трябва да мислим и противодействаме. Отделно във всички държави от ЕС гражданите са депресирани и прираста на населението е отрицателен. Така че нека се поучим от сърбите, вместо да им търсим кусури!

65

Анонимен

преди 1 година

Сърбите са генетически фашисти. Първата световна война която предизвикаха доведе до началото на залеза на Европа. За съжаление и македонските им ортаци се превърнаха в такива. Тези ракови образувания трябва да бъдат изрязани.

64

Анонимен

преди 1 година

Искали война??? Няма такива сбърканяци. Да ходят тогава да се записват във Вагнер, маалоумниците сръбски.

63

Анонимен

преди 1 година

"Jеbеm ti Boga!" Единственото място по Света, където можеш да чуеш това...Една от причините.

62

Анонимен

преди 1 година

Сърбите ще се избият и в мирно време.

61

рушката клоака

преди 1 година

никоя друга страна не може да надмине...факт. Десетки милиона био маса бяха избити от собствените "ръководители"

60

Анонимен

преди 1 година

"Тайм посочва, че експерти неведнъж са предупреждавали за опасността, която представлява броят на оръжията в една силно разделена страна като Сърбия, където осъдените военнопрестъпници са възхвалявани, а насилието срещу малцинствени групи често остава ненаказано."-----------------Направих си малък експеримент и всяко споменаване на Сърбия го замествах със САЩ. Описанието пасна перфектно с единствената разлика, че американските военопрестъпници остават ненаказани.

59

Анонимен

преди 1 година

не са никакв кемтрайлс от самолетие. Масовата депресия и психиатрични зболявания сред младежите в Сърбя се дължат на бомбите с обогатен уран от американо-сръбската война. Тогава с северозападна българия изсъхнаха лозята и зеленчуковите градини.

58

figil

преди 1 година

До Анонимен Добре казано, глобален проблем. Глобализмът разрушава семейно-родовият строй, което води до голям процент от хора, които не могат да намерят мястото си в обществото. Тук говорим само за случайите с агресия към други, но мнозинството от инцидентите са самоубийства(спомням си преди години няколко хора се самозапалиха в България, а това един жесток избор на смърт, целяш да каже на обществото, че има голям проблем ), хазартни зависимости и т.н.