30

Бонго Бонго

преди 1 година

Много се заблуждавате уважаеми,Комунистите изпратиха децата си на запад да завършат и тук се връщат директори и политици.Тия дето учат политология стават подметки социолози с подкупени анализи и прогнози.Децата на комунингите бяха и в СДС и в Герб и сега са във Възраждане , ПП Е НА Радев, ДБ на Иван Костов, който беше в СДС , но идваше от БКП))))И тва няма да се промени. Важното ще е кво имате в хладилника и платихте ли си тока???

29

До 30

преди 1 година

Е нашата в МК несакомуристи и силоваци! Смешен сис наивността си!

28

Сата НАТО

преди 1 година

И Боко, и Радев, са едни вкаменелости от епохата на де била Т. Живков и единствено могат да тровят съвременността с тьпотията, демагогията и цинизма си. Просташката изнудваческа политика по отношение на МК я започна Борисов, а сега я доразвива Радев. Жалко, че БГ народ е изключително тьп и взима участие в тази отвратителна игра. Мястото на всички комунистически силоваци фуражкаджии е на два метра под земята.

27

Бонго Бонго

преди 1 година

Кой всъщност вдига западните държави?Империите и пиратите.Англия,Франция и Испания търговци и емигранти създават Сащ с чаената революция 1776.Британия с нейните близо 500 млн, които днес са в Европа.Ракетите от Германия. От Русия Менделеев, Ломоносов, Чайковски ..ренесанса е бил влияние и до нас виж постановката с Калоянчев " Криворазбраната цивилизация" цивилизасион))))За нас е излишно

26

Бонго Бонго

преди 1 година

26 благодаря!Демокрацията е криво разбрана у нас. Демокрацията е низ от правила и ред,който да служи на обществото и това е така там.Виж тяхното метро,мяза на нищо, но хората осигурени. Виж в Русия метрото,няма такова мрамори, скъпо инвестирано много, но хората бедни.С демокрацията тук ще те подкрепя нанизва се Софистиката или Софизма от гръците. Лъжа доказана с истини за да манипулира общественото мнение.Това е и в Русия с разликата, че на запад медиите могат да пишат квото си искат,а в Русия

25

Сата НАТО

преди 1 година

Гоце Делчев се е борил за независима, мултиетническа Македония на македонците, които я населяват, а не да става дъвка за пишман шовинисти от Хасковско и Пловдивско.

24

Анонимен

преди 1 година

До Бонго Бонго А демократа не лъже ,ама хич не лъже , даже и не си помисля да лъже ,кощунство е лъже . Комуниста е бледа сянка ,пред лъжите на демократа ,ученик на Сатаната .

23

Бонго Бонго

преди 1 година

Когато изразиш интелектуалните си ценности, 90 процента няма да те разберат, ще те помислят за шматка. Когато застанеш с просташки похвати, казват ей тоя, голяма работа:))) вижте барчетата, ресторантите, кръчмите, дискотеките, университетите, училищата улицата...ценностната система е опорочена, липсва...как да оцениш другите като себе си не цениш...и ги цениш по себе си...Запада наивен, защото не очаква да бъде лъган. Комуниста лъже и очаква същото...просто е..

22

Мда

преди 1 година

Чета и се удивлявам на културата и интелекта на избирателите на герб които плюят по радевЕми заслужават герб да ги управлява - признавам

21

Бонго Бонго

преди 1 година

Ако не ме вълнуваше какво ще стане с България, нямаше да пиша скромните си мнения..не се съгласявах с несораведливостите,които рефлектират върху дори възрастните ни хора.Далеч съм от мисълта, че ще мога да предотвратя нещо или да повлия на някого. Всеки си има собствена позиция. Идеологията посята в Бг общество за омраза, ненавист един към друг ме мотивира да пиша. Бог да пази България!

20

Анонимен

преди 1 година

Ще изкарат България от ЕС и НАТО.

19

БисерГъскатаБелене

преди 1 година

За 90% от сегашното положение, си виновен ти... Лицемер долен!

18

До бонго

преди 1 година

Верни са повечето неща, които казваш, но импийчмънт няма да помогне на държавата! Точно обратното ще стане!

17

До 17

преди 1 година

Лоша идея. Така се разбива държавността. Просто не виждаш по- далече от носа си. И така правиш услуга точно на тези, на които си противник!

16

Анонимен

преди 1 година

Ще се намерят,и оро ще играт.

15

Бонго Бонго

преди 1 година

Радев ще се опита да предизвика конфликт, само по този начин ще остане на поста и няма да го съдят.Предотвратете целите на Радев. Импийчмънт

14

Анонимен

преди 1 година

Още.преди две години писах "Румбата ще рули до края на мандата си"

13

Анонимен

преди 1 година

Гърция днес нарита България.. но пингвинът нямало да изнася "политически речи"! 1:0 за Гърция. Ядохме ритници от малка Естония, а сега и от Гърция. На футбол ни бият андора, черна гора и лихтенщайн!Крадева България..

12

Бонго Бонго

преди 1 година

Малко прекалих признавам,но той Радев не чете коментарите. А сина му, само той го защитава и е нормално.Ако само този човек Радев се беше погрижил за народа си, нямаше да го обиждам. Но той съсипа България...

11

Анонимен

преди 1 година

Ще се намерят, но със сигурност няма да си ти! Ще дойдат като тебе махнем! Не знам как има очи този пингвин да се появява пред нас след като точно днеска са арестували,гаврили и били българи в Гърция... но Гърция... е прекалено голяма хапка за пингвиновата уста и той е готов наг узен.