144

Анонимен

преди 1 година

Нямате...сестра.Ами да сте имали. Забравихте ли как силно желаехте да ви снабдят с атомни бомби. Само за секунди може да си спомните. Това приказката е само за кръчмата, на чашка. Когато стоиш на топа трябва да си мериш приказката. Нищо против за хубавия ви народ, както вашия, така и на руснаците.

143

Какво следва

преди 1 година

Трябва да са били извънземни, няма друга възможност. А те, извънземните, могат да направят подобна атака и срещу бункера на Зеленски. Чакат само да се върне в Киев.

142

Пижо

преди 1 година

Ехооо, кой обещаваше награда от 500 000 евро за този, който приземи дрон на Червения площад на 9-ти май?!? Забравихте ли? Беше само преди седмица!!!! Ама сега нямали нищо общо!!!

141

Анонимен

преди 1 година

най-вероятно интелигентни руснаци(малкото останали след болшевишката чистка) са го атакували ***

140

Анонимен

преди 1 година

За пореден път разбрахме че войната не се ръководи от Украйна, а от кукловоди. Укрите участват само с хора

139

Пижо

преди 1 година

Клоунът се напикал от страх и избягал да се крие в Хага :D:D:D

138

джо

преди 1 година

Има ли някой трезво мислещ, който да повярва на думите на украинските клоуни??? Тези и господарите им са царе на провокации подобни на тази, само дето не им стиска да поемат отговорност,защото господарите ги нахокаха... Абсолютно сигурно е , че на девети май ще има подобни изстъпления, просто руснаците ще изчакат а после така ще им го натопорчат, че света ще им стане тесен....

137

Анонимен

преди 1 година

Айде убивайте го тоя Путин че ми писна вече

136

Ганчо Пенчев

преди 1 година

Путин и компания изсимулираха атака с дронове от Украйна за да могат да използват мръсни средства срещу Зеленски

135

афи

преди 1 година

Поне веднъж се проявете като мъже,и си признайте!!!!!

134

Мъжките курви

преди 1 година

знаят как да се скрият зад 5

133

Анонимен

преди 1 година

Украйна нямала нищо общо, нямала нищо общо и с ракетите попаднала в Полша, и с щенинията на Зеленски и въобще как се извъдиха такива вакли агънца? Контранастъплението никакво го няма и вече преминават към откровен тероризъм. После питайте кой бомбардира мирното население без да се свени.

132

До Ставай страна

преди 1 година

Силно се надяваме да ползвате VPN. Иначе...

131

Ставай страна

преди 1 година

Никаква милост за украинците. Избийте ги до крак.

130

Анонимен

преди 1 година

Ние пък имаме общо с взривяването на Кримския мост!

129

Мрсни ватенки

преди 1 година

Русия е зло. Още преди 1989 го знаех това.

128

Алекс

преди 1 година

Активно мероприятие на кремълската пропаганда за допълнително промиване на и без това празните руски кратуни.Руските терористи готвят голямо нападение върху украинската гражданска инфраструктура и това ще е оправданието им.Толкова са бездарни,че даже са жалки.

127

Анонимен

преди 1 година

Да,затова преди известно време укрите издадоха пощенски марки с изображение как гори Кремъл и само говореха как мечтаели за ракети с далечен обсег да ги пратят по Москва.Нали затова БайДрън не им даде такива ракети обаче са им дали дронове и те веднага ги засилиха с надеждата и световна война да подпалят.

126

Анонимен

преди 1 година

За да се обвинява Украйна в случая трябват доказателства. Всеки може да пусне дрон някъде, а това че такъв е свален над Кремъл е дори изненадващо че са позволили да стигне до там. Все пак това нещо е излетяло от някъде и ако е военен дрон би трябвало да го засекат по-рано.

125

Анонимен

преди 1 година

А кой има общо , бе ? Занзибар ли?