8

СЕЛЯНИН

преди 1 година

До Някой към 9Купи си къща на село и си гледай кокошки и домати!Както си ги обичаш! А така!

7

Някой към 9

преди 1 година

Някога ползвах много неща и спазвах много неща. Сега съм ги намалила до минимум. Примерно доста продукти вече нямат никакво качество или вкус. Просто ги отказах. Най-гадно е бутчета с перушина. Някога не бяха така. Купя си пиле с марината то люто все едно съм в Индия хвърлям. Без марината килограми вода текат мазнини хвърчат. Вече и доматите мога да откажа. Просто няма вкус....Нищо общо... Всичко е реклама без покритие... Рядко има нещо вкусно или хубаво вече във всяка сфера...

6

Някой

преди 1 година

Също има кубчета сирена с подправки в олио и чушчици пълни със сирене и те са в олио. Ползвам го за салати....

5

Някой

преди 1 година

Сега пък и ще меря температури, ще душа, ще пия, три води през бретона, сто етикета ще чета хахаха. По-лесно ми е да не ползвам толкова олио, зехтин и т.н. Гледах и рецепти за агнешко как мажат стабилно с масло нещо свръх мазно хахаха или оливат с мазнина нещо което е свръх мазно. Хора аз дори кафето си без захар започнах да пия хаха. Още малко като сметнеш всичко по-изгодно ще излезе да си купуваш готова храна от колкото да готвиш...

4

Анонимен

преди 1 година

Специално за госпожата написала поста за зехтина.Ако е пробвала студено пресован зехтин, нямаше да напише това по горе.По добре да попита майка,баба с какво готвихте едно време/шарлан/.Ако направи разлика от шарлан и рафинирано олио ще направи и със зехтина

3

Анонимен

преди 1 година

Аз от години не пържа нищо, като най-много слагам две лъжици в тенджерата да задуша малко лук,

2

Анонимен

преди 1 година

Със зехтин екстра върджин можеш да готвиш НО до температука от 160 градуса. Не по-висока. Дори слънчогледовото олио е за около 200 градуса. Олиото ако издържа на 210 не трябва да готвиш на толкова а на 10 градуса поне по ниска температура. Никога не трябва да се стига максималната на която издържа.

1

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата грешка е, че народа вика на некви си гл.готвачи, шефове!