36

Анонимен

преди 1 година

Има една луда която се прави на градинарка и взима пари от общината за подръжка.И се прави на кметица.

35

Анонимен

преди 1 година

Абе вие луди ли сте?Каква инфраструктура .?

34

Анонимен

преди 1 година

Да се върне софийското жителство със доста задна дата и ще се оправят нещата

33

Нормално

преди 1 година

Ами защо мислите сготвиха Иванчева. Защото пречеше на мафията да презастроява. Сега вече сме "свободни" да избираме между всякакви цветове кметове - в крайна сметка са безопасни за върхушката и безполезни за хората - всичките работят за мафията.

32

Анонимен

преди 1 година

Когато трябваше хората от квартала да се вдигнат заедно и да спре това презастрояване, всички спахте. Сега ще си сърбате попарата. 10 човека бяхме по протести. Прибирате ли се по Малинов от работа? Колко часа ви коства минаването на булеварда? Скапано общество.

31

Бай Урко

преди 1 година

А къде е Иванчев!!!

30

Алекс

преди 1 година

Всичко започва от корумпираната община,която разрешава строителството на сгради без необходимата прилежаща инфраструктура.

29

Анонимен

преди 1 година

Рибата мирише от главата! Не са виновни хората! Системата и власта ни прави тарикати и нахалници!

28

Анонимен

преди 1 година

А бе то има ли община? Някой влизал ли е в сградата? Бедно, мръсни стени,тясно...! Какво очакваме от кмета? Да извади магическата пръчка? И той работи в тая мизерия. Такава е и инфраструктурата в Младостите-1,2,3,4.

27

Жоро

преди 1 година

То имаше една кметица и те я наредиха с подкуп.

26

Иван Иванович

преди 1 година

Общината да преустрои "инфраструктурата" в паркинг и се решава проблема.

25

Анонимен

преди 1 година

То улицата и зелените площи към парк 100-години София в Младост 2 приличат на бойно поле в Украйна от паркиралите автомобили, но общината нехае

24

Анонимен

преди 1 година

В България никой не мисли за инфраструктура. Строят някакви сгради без паркинги, без зелени площи около тях. Никаква мисъл. Никакво планиране. Често дори се случва да строят преди да има изградена канализация, водопровод и комуникации. В последствие се налага да разбиват вече асфалтирани улици за да се положат нужните тръби и кабели.

23

Анонимен

преди 1 година

Ами преместете се в София най-сетне. Какъв го търсите в Младост 3?

22

Анонимен

преди 1 година

До До Анонимен 22 еми на последната подписка която беше срещу планираното застрояване на парка между младост и горубляне се подписаха около 500 човека... и токова с протестите, явно ни кефи да живеем в мизерия!

21

До Анонимен 22

преди 1 година

За когото и да гласуваш няма да има съществена разлика, освен да стане по-лошо. Май трябва да започнат нон-стоп протести срещу застрояването и съпротива срещу плановете дето си приемат...

20

аз

преди 1 година

За всичко е виновно презастрояването, докога ще се трупат блокове един върху друг писна ми вече, това не е в младост 3 а е в цяла София - само блокове един върху друг, общината прибира огромни суми и после няма пари една площадка да направи, пък то и място не остана за нищо.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 Колата си е твоя и грижата къде да пракираш също е твоя! А това че е презастроено, мисли като гласуваш...

18

Анонимен

преди 1 година

До 20 - Младост 3 коя година го завършиха, ако можеш да ми опресниш паметта?

17

Анонимен

преди 1 година

Ако се окаже, че местата за паркиране са по-малко от апартаментите, значи общината и архитектите са виновни, че са допуснали презастрояване. В такъв случай те се глобяват солидно, така че да може да се съборят последните построени блокове и хората да се обезщетят с колкото пари са платили за апартаменти и отгоре от глобите. Може и собствениците на строителните компании да се глобят най-вече, защото и на тях им е пределно ясно, че презастрояват квартала и ще има куп проблеми след това.