151

Обективен

преди 1 година

Къде са коментарите ???

150

Анонимен

преди 1 година

3 метра диаметър не е никак малко! Колкото до дълбочината на кратера - това не е падаща бомба а взривно устройство. Взривът е бил насочен към пътното платно - настрани, не надолу, понеже целта е кола НАД платното а не под земята. Израелският експерт по контратероризъм го е казал, ако не вярвате на българи. Разминаването с вратата на колата е било въпрос на части от секундата!

149

Пижо

преди 1 година

Самоделна, но изключително професионална бомба, която можела да убие невинно преминаващи през дерето на пущинака и която оставила много професионален кратер по-малък от дупката, която дъщеря ми копае с лопатка в пясъка на морето! Бомба като за прокуратурата - цирк!

148

Анонимен

преди 1 година

Не съм специалист,ама правя аналогия с атентата на летище Сарафово,според публикациите взривът там е бил с тротилов еквивалент 2.2 килограма тук говорим за 3 килограма тротилов еквивалент,разстоянието където е избухнал е било около 80 сантиметра от автобуса,гледам снимки от пораженията тогава и гледам какво се е случило сега!Ами разликата в понесените щети е огромна!

147

ЦИРК

преди 1 година

и сега заради една пиратка ще ни бръкнат в джобовете за по-бронирани коли....

146

До 150

преди 1 година

Не са смешници, но това че бомбата е истинска не означава че е била поставена да го убие

145

Анонимен

преди 1 година

До dramaqueenАко израелските експерти по контратероризъм са "смешници", не знам в каква паралелна реалност живеете.

144

Анонимен

преди 1 година

A второ мнение няма ли да има? Щото и за децата е ясно, че това е бутафорна псевдобомба. Икономисвали са яко пари при направата й.

143

dramaqueen

преди 1 година

егати професионалистите, няма такива смешници

142

Урсула

преди 1 година

Тоз да не е бомбаджия :)))

141

Анонимен

преди 1 година

И аз съм преживял атентат на Helloween ме замерваха с яйца деца докато карам.Оттогава съм с брониран автомобил и 5 човека охрана.

140

Анонимен

преди 1 година

Кой ви вярва на скалъпените атентати, същото беше и с Доган. Ако хората са професионалисти 300 м. от пътя щеше да е във въздуха. В България истинска мафия няма има само хора на които държавата им е разрешила да си мислят, че са мафиоти.

139

Натали Трифонова

преди 1 година

Думите на Сарафа противоречат на резултата

138

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ОТ ВЧЕРА НИ ЗАЛИВАТ С ПОМИЯ.АКО ПРОФЕСИОНАЛИСТИ СА ПОСТАВИЛИ ЕКСПЛОЗИВА ГЕШЕВ ДА Е ГУШНАЛ КИТКАТА.ВСИЧКО ДРУГО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА.

137

анонимчо

преди 1 година

Този "атентат" да не сниман в Мосфилм бре?

136

Анонимен

преди 1 година

Щом никой не е убила тая бомба, значи не е професионално направена...

135

Радослав

преди 1 година

До 139: е чакай да оформят местопрестъплението да отговаря на това което говорят и тогава ще извикат всички медии да снимат кратера докато багера се изнася зад мисирките. Още 2-3 дена и ще оформят кратера да отговаря на твърденията на прокуратурата.

134

Анонимен

преди 1 година

изключително професионалния взрив е направил дупка като къртичина... за това пък пътя е затворен 2-ри ден

133

Радослав

преди 1 година

Херфлик е наблюдавал кортежа на Гешев с мощният си гестаповски бинокъл, но се заиграл с Хелга и изтървал със стотни от микросекундата момента,затова мощната гестаповски бомба пропуснала Гешев.Следващият път Фон Смоухаусен ще се скрие под пътя и ще чака колата на Гешеф за да детронира мощен експлозив скрит в салам.Мишел от съпротивата е видяна да бяга от мястото с половината заложен от Херфлик експлозив смеейки се на това, че е саботирала плановете на Гестапо за удар по комунистическата съпротива

132

Анонимен

преди 1 година

Намирисва на Магнитски :)