133

Ако САЩ свършват

преди 1 година

парите и не искат да печатат нови(което е съмнително и невероятно),да си внесат за финансов министър наш Кокорчо-хем финансите в цветущо състояние,хем има пари за всичко,хем взимаме 13 млрд нов дълг.А за ПП е финансов титан, готов за нобелов лауреат.Но я няма Мустафата да го покани,а новият посланик на САЩ може да е прозрял на какви яйца го е насадила тя у нас,на какъв куц кон е заложила.А САЩ ще се оправят-ще предизвикат нов финансов колапс в света и ще прехвърлят дълга си на други.

132

Анонимен

преди 1 година

https://youtube/watch?v=CMcY0Sw4k6oКЪДЕ Е СВОБОДАТА КЪДЕ МОГА ДА ОБЩУВАМ С ВАС БЕЗ СОРОСОТРОЛОВЕЕ И СОРОСОЦЕНЗУРАА?

131

Анонимен

преди 1 година

доларовата печатница накрая ще доведе до хиперинфлация и всичко свършва.

130

САЩисан

преди 1 година

Държавата САЩ затъва в дългове , но все още си е най-силната икономика. Правете разлика. Държавата няма пари, не големите корпорации. Те са си добре. От десетилетия не са плащали пълния размер на данъците си. Имат си адвокати за тази цел. И опитни счетоводители. Нормално е при това положение държавата да затъва. Само с данъците на бачкаторите не може да се подържа такава държава. Само един Мъск плати малко по-голям данък преди 1-2 години. Веднъж. Другите отделят жълти центове . И ето резултата.

129

ТИЯ ГИ СЛУ6АМЕ ВЕ4Е

преди 1 година

ВСЯКА ГОДИНА,ЩЕ СИ ГЛАСУВАТ ,ДА СИ НАПЕ4АТАТ,И ТАКА ДО ДОГОДИНА,

128

РАМБО 1

преди 1 година

хахахаха спрат ли паричките за злодимир.. лошо става

127

шшшт Тихо!

преди 1 година

не казвайте на Злодимир КомиккрадЗе! В момент на вменяемост, току виж е използвал пистолета по предназначение!

126

Анонимен

преди 1 година

Какъв е дефицитът им след като средата на годината вече свършиха парите?.

125

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще ги докара до фалит. Да наемат Зеленски да проси за тях. Е, ще ги вкара във война преди това, но важна е крайната цел, нали? Каквато и да е тя и на каквато и цена да е...

124

Анонимен

преди 1 година

Ами време е!

123

Анонимен

преди 1 година

До 123 - Тая мандра взе да пресъхва. Преди чакаха да соадне инфлацията. Сега при масивна инфлация, кой ще купува? Такова чудо не е било и при Джими Картър, а след Джими-то америланците 3 мамдата избираха само крайно десни републиканци.

122

Анонимен

преди 1 година

Все хубави новини-поредната банка в САЩ обяви фалит.Става еъпфос за една от най големите банки в щатите-Фърст републик банк.Друга хубава новина Мексико подаде молба за членсъво в БРИКС.,а финансовия министър на Индия казва пред Икономист,че Америка използва валутата си като оръжие и че долара се явява като терорист на световните пазари,зарова БРИКС продължава министъра работи ускорено по създаването на обща валута на БРИКС обезпечена с злато която ще сюожи край доминацията на дола

121

Боко

преди 1 година

Ами сега, утече Укрия у канала.

120

Анонимен

преди 1 година

Ще напечатат колкото им трябва и ще платят всичко. Вече 50 години така правят.

119

Анонимен

преди 1 година

Като има балъци дето да изкупуват дълга ще си го увеличават. Китайците са купили десетки милиарди. Сега всички пак купуват,за да не фалират американците,че дълговете ще се обезценят и нищо няма да си върнат.

118

Анонимен

преди 1 година

"Искали драстични съкращения... Да не мислите, че при всяко от тези 70+ вдигания на тавана не е имало такива приказки?" - Разликите са две днес - Русия води война в Европа и Китай е на път да задмине САШ по БВП.

117

Анонимен

преди 1 година

"Лошото е, че времето на долара като основна резервна валута бавно, но сигурно отминава." - Няма лошо в това.

116

Анонимен

преди 1 година

Спешните мерки са в сила от преди 50 години. "Временно" премахване на т.нар. златен стандарт. САЩ емитира дълг, взима пари, след което печата пари, вдига инфлация и си плаща "вноските".

115

Ще отпечатат

преди 1 година

Няма проблем. Ще пуснат печатната машина за долари. Лошото е, че времето на долара като основна резервна валута бавно, но сигурно отминава. Все повече държави търгуват с Китай в юани.

114

Анонимен

преди 1 година

Копейки, между другото опасност от дефолт в САЩ има не за първи път, и няма нищо общо с никаква война! Всъщност до голяма степен прилича на нашия неприет бюджет, с който още го караме от бюджет от предвоенната 2021г. Най-вероятно дефолта ще бъде избегнат, но дори и това да не се случи, всъщност няма да стане нищо особено