133

Анонимен

преди 1 година

То и навремето и Доган го стреляха с газов пистолет, който засече, ама поне беше пред камери, а сега никой нищо не е видял.

132

Барни Ръбъл

преди 1 година

Вчера Миланов и цялата банда от платени клоуни-журналисти се мъчеха да измислят заместваща дума на терористичен атентат.Чак днес се престрашиха.На България трябва да и забранят Еврозоната и Шенген.

131

Явно

преди 1 година

Атентаторите са му подсказали,че следващият път ще е в точната цел!

130

Бонго Бонго

преди 1 година

Възможно е да си прав Радо.

129

Радослав

преди 1 година

До Бонго Бонго: да приемем тезата ти, че взрива е за да се свалят стъклата за да имат достъп до целта. За да е достатъчно силен за тази цел ще има много дим, пушилка, прах, метални стружки и частици които ще отблясват на слънцето, все неща който закриват или пречат да видиш ясно целта. Тоест изстрела ти ще е по движеща се с висока скорост цел към която нямаш видимост. Тоест пак не е работен вариант.

128

Радослав

преди 1 година

До Бонго Бонго: след взрива,няма да карат с 30-40км в час. Освен това, това е джип на НСО, те не карат с толкова ниска скорост освен ако пътя не го изисква. При взрив инстинкта на целта в кара да залегне, а ти трябва в рамките на секунди да се прицелиш, при все, че взрива (за да си от страната на поразената страна) ще е вдигнал прах и ще закрие целта ти, за достатъчно време за да се измъкне като се има на предвид, че автомобила се управлява от човек обучен да реагира в такива моменти.

127

Анонимен

преди 1 година

"Атентаторите вероятно са имали информация за маршрута на Гешев" - Аа не, според мен са хвърляли чоп... :)

126

Бонго Бонго

преди 1 година

Мисля, че беше Атанас Комшев, имахме състезание в негова чест затова запомних името.Но да фронтално е бил изстрелът.

125

Бонго Бонго

преди 1 година

До РадоСкоростта при завой намаля до 30-40 км/ч достатъчна е. 50 м са идеални за цел.Карал съм от там пак казвам стотици пъти.

124

дедо Ташунко

преди 1 година

Скрий се милайнов и не приказвай празни приказки. По-голям натегач от теб по време на следването във ВИАС нямаше. Неприятна личност си ти и дървен философ.

123

Сата НАТО

преди 1 година

Крушата се казва Стефан Мирославов и беше застрелян фронтално през предното стъкло.. Видях снимка на "кратера". Диаметърът му е половин метър. Това, което е гръмнало, е било съвсем слабо и насочено нагоре - закопано в дупка. Абсолютно никакъв шанс да причини щети на брониран автомобил, повече от одраскване на боята. Следствие и Прокуратура са една институция, така че следователите могат да си напишат каквото си искат. Това просто е опит на службите да превземат държавата. Путински стил.

122

Радослав

преди 1 година

До Бонго Бонго: едно е стрелба когато си пред автомобила,съвсем друго е да се целиш в движеща се мишена когато до отстрани на целта. Прозореца ти за изстрел е много по малък като време + когато си пред него целта е сравнително стационарна ( не се мести рязко наляво и надясно), а също така стрелба по неочакваща мишена караща в прав ако има е коренно различно от стрелба по автомобил на НСО каран от човек обучен да кара по начин затрудняващ изтрел след като вече си ги вдигнал под тревога.

121

Да попитам:

преди 1 година

Има ли средно интелигентен човек,който да се върже на тази клоунада?! Плитко скроена интифа за канарчета! Толкова си могат горкичките!

120

Бонго Бонго

преди 1 година

Имат грешка авторите , пропуснали да.Следователите говорят.

119

Бонго Бонго

преди 1 година

Атанас Комшев ..ей тая система променя думите ...Комшев

118

Радослав

преди 1 година

До 122: хората който биха заплашвали работещ главен прокурор не го правят толкова аматьорски и публично. Просто ще му пратят снимка с дете или съпруга като ги наблюдават, а не ПР акция която да му изтупа имиджа. Такъв взрив или е убийство (опит може да е срещу работеща държава и при правилно изпълнение, но неуспешен) или ПР акция. При взрив на 30 градуса наклон извън пътя, насочен към гората няма как дори и да си искал да нанесеш щети или да убиеш целта.

117

Бонго Бонго

преди 1 година

Случаят с Атанас Колев крушата е точно в движение с автомобила..Мнението на Весела Лечева тогава беше казала, че е бил абослютен олимпийски шампион стрелецът.

116

Анонимен

преди 1 година

До Радослав Това е сплашване ве мен, те ако искаха да го убият, щяха да го направят :))

115

Радослав

преди 1 година

До Бонго Бонго: ската си е там от преди взрива или цялата маса от взрива е паднала с тревата нагоре и изглежда като нормален обрасъл скат. 2. Има снайпери с бронебойни патрони 50 калибър които това стъкло няма как да спре. 3. Ако беше взрив като взрив осколките щяха също да минат през стъклото. Сачма колкото орех засилена от 3 кила тротил ще мине през всяко стъкло на брониран джип в България. Стрелец няма защото няма да уцели мишена в бягащ джип, това само по филмите го има.

114

Анонимен

преди 1 година

Стига драма, стига кръстене и медийна сензация, ще кажеш забравиха как имаше убийства през ден на мутрите :)))