237

Анонимен

преди 11 месеца

Kлоуни!

236

Деди

преди 11 месеца

Саше, решителният удар ще бъде нанесен по твоята джурналска кратуна. Тая тъй дългоочаквана укроофанззива съществува само в главите на "коректните" медии и на такива кати твоята. Хайде със здраве, в очакване на "решителния" укро-удар!

235

Анонимен

преди 11 месеца

Под решителен имате предвид последен предполагам

234

Teo

преди 11 месеца

Колкото по-рано приключи тази касапница, толкова по-добре! И само да помислим колко нелепо изглежда тази статия от призмата на днешния ден - от къде, от къде ще започне перемогата - може би от Бахмут, Залужни ще я води!

233

Мда

преди 11 месеца

Бодряшки статийки за планктона, нъл тъй!Ама са малко старички...Почвайте да пишете как някакъв си Бахмут няма никакво значение, как сте обезкървили руснаците там и прочие тъпицми...Най-важното е да си вярвате и да си викате "Жьо суи"!! Па ония, всичките, нека ***...

232

ОПА

преди 11 месеца

КРАСАВЦ...500 000 УКРАИНЦИ СА УТАЛИЗИРАНИ..ПОЛОВИНАТА СА ПРАТЕНИ В ПОЛША С ХЛАДИЛНИ КАМИОНИ ЗА ПРЕРАБОТКА....СЪЖАЛЯВАМТОЗИ НАРОД..ТЕ СА ЗОМБИТА..УМИРАТ ЗА ЕДИН НАРКОМАН ЕВРЕЙН,УБИЕЦ

231

ИВАН

преди 11 месеца

ТИЯ УКРИ НЕ ЗНАЯТ КОЛКО СА ГО ЗАКЪСАЛИ... И ЩЕ ГО ЗАКЪСАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ИКОНОМИКАТА ИМ Е НУЛА! ЩЕ МР АТ ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ ОЩЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ!

230

Анонимен

преди 11 месеца

решителния удар ще бъде скоро и той няма да е от украинците и ще бъде в киев, а целта е фашистката хунта там!

229

КПСС БКП

преди 11 месеца

Какъв контраудар бе, *** глупаве Украйнците вече нямат сили да пръднат, а вие за контраудари говорите...Скоро Зеленски ще развее бялото знаме и всичко ще свърши !!!

228

Анонимен

преди 11 месеца

Какъв решителен украински удар, бе паляячо хахахаха. Тази държава приключи още миналата година.

227

Анонимен

преди 11 месеца

Добре, че са ги освободиха урайнците - сега са свободни да живеят на поляни и в гората а ако се бяха предали на първия ден сега щяха да са забравили и война и все и да си живеят спокойно ама не.

226

Анонимен

преди 11 месеца

Koнтраударът ще е само в медиите. Хохляците нямат ресурс за нищо освен за малко шоу пред западните си господари.

225

Прощай

преди 11 месеца

Григорий

224

хахах

преди 11 месеца

ха, дано да е във Фащ и да са свършва вече !

223

Ама то е ясно:

преди 11 месеца

Украинците ще нападнат в най-неочакваното място-значи във Владивосток,с най- съвършени оръжия-лазерни мечове и галактически кръстосвачи,а Зеленски,ако му подкъсят малко краката.може да играе ролята на Йода,подскачащ срещу ПалПутин.

222

Конфуций

преди 1 година

Няма да има контра офанзива, укрите пълнят *** само при споменаването на тази дума. Използват я за да просят помощ от западните страни - уж не им достига техника, уж не им достигат амуниции, уж нямат ракети с голям обсег и така докато се напълнят с оръжия, накрая ще кажат - нямаме хора, на което запада естествено ще откаже, лоето пък ще се използва като извинение за отмяната на контраофанзивата.

221

Анонимен

преди 1 година

Редакцията, ако изчакате до края на годината може и да получите отговор на въпроса си! Ако не - остава актуален за следващата година!

220

Фарс

преди 1 година

В мокрите сънища на друсания зелен *** и поддържащите го фашисти, другаде няма как да стане.

219

Как къде

преди 1 година

По медиите и по социалните мрежи ще бъде направо съкрушително.

218

Със 50 000 да обър--

преди 1 година

-- неш войната на мен ми изглежда прекален оптимизъм при това не си спечелил въздшното пространство ,Танкове добре брадлита и друго добре ,ама въздуха е много зле ! Виж ако бяха поне 200 000 е друго със 50 000 най много да отрежеш на Пригожин хората и да ги елиминираш като воена сила завинаги .отам нататъка имаш поне 500 000 хиляди чоека които все пак са се окопали и те чакат на мюре ,а и бая мини са поставили .