34

Факт

преди 1 година

Маджарите не са гедерасти и не им дреме за дявола в папски дрехи, нито за рязаната па плач

33

Анонимен

преди 1 година

Ми папата иезуит да даде личен пример и да отвори Ватикана за всички имигранти !

32

Съвременник

преди 1 година

Папата имал проготвени фес и шалвари за следващата си поява.

31

Домакин

преди 1 година

Колко чужденци е приютил папата досега ? Има ли чужденци във Ватикана и колко са ? Ето на тези въпроси ако отговори положително и аз ще поканя чужденци в моя дом и моята страна!

30

неблагодарни лицемер

преди 1 година

Когато арабите натиснаха Византия да нахлуят в Европа се намеси хан Тервел и ги спря!Тогава папата го канонизира като светия-свети Тривелий!Защо по-късно го махнаха!?

29

Анонимен

преди 1 година

И папата е като байдън,дрънка квото му наредят!

28

Анонимен

преди 1 година

Не знам за какво културно обогатяване говори папата. Може би това, че в Берлин се е напълнило с дюнерджийници, е част от тази богата, извисена култура :)

27

Анонимен

преди 1 година

Папата очевидно не си дава сметка какво означава арабско нашествие в цивилизован свят.За да си изясни този факт е редно да се обърне към историята, най-добрият учител.Много е поучително да си припомни как в средните векове цяла Европа се е вдигнала срещу нашествениците и с реки от кръв хората са бранели територията си от арабите.Камък върху камък нямаше да остане,ни от дворци,ни от църкви,ако въпросните бяха стигнали сърцето на Европа.За справка - сринатите до основи български исторически места.

26

noFreeman

преди 1 година

До Анонимен... Каква Византия бе, искаш да кажеш подвластната територия на Римската империя, дето ни е плащала данъци на нас да не смачкаме... чел не тези учебници дето трябва а дето са искали да четеш ...

25

Анонимен

преди 1 година

Kолко бежанеца настани във Ватикана? Не затваряйте вратите докато ти се криеш за 30 м стени и пътуваш в брониран Папамобил? Англо-саксите са най-големите използвачи - за тях лекари и учени за източна европа да дондуркаме терористи

24

Анонимен

преди 1 година

И този запя в хорът на глобалистите.

23

Анонимен

преди 1 година

За Ватикана няма значение от какъв етнос, раса или порода си. Условията са две - да имаш пари и да не си жена. Там не ги харесват.

22

Анонимен

преди 1 година

Ватикана е много богата. Там може да се приемат много бежанци от Африка и Азия. Храмовете да ги подслонят и хранят. Това е богоугодно дело. Може и да работят във църкви, градини, банки и др . Нека Ватикана покаже на света християнското благородство. Папата знае как да го направи, а и ще има много послушници, приели християнството

21

Анонимен

преди 1 година

Скоро, много скоро ходжата ще пее от балкона на Ватикана - понеже сме толерантни.

20

Анонимен

преди 1 година

Ама това означава гранична полиция и брегова охрана да останат без работа. Айде папата да си гледа божиите дела, а за чужденците има кой.

19

Анонимен

преди 1 година

Ако не се сложат резки и категорични граници на емиграцията, всички европейци сме загубени. В търсене на по-добър живот, орди необразовани, нискоинтелигентни пришълци създават нарастващи тумори от сегрегирани по собствен избор субкултурни общества в страните -приемници. Никакво "обогатяване" на култури няма. Има заболяване на обществото, което ще доведе до упадък и разпад. Привнасят се дивашките белези на обществата, от които се опитват да се спасят с емигриране.

18

Анонимен

преди 1 година

Вярно, никъде не се споменава колко бежанци от арабския свят е приела Ватикана?

17

4

преди 1 година

Колкобежанци е приел във Ватикана?

16

Анонимен

преди 1 година

Ей, папеску. Тия африканци и араби правят по 15 деца и после олеле майко бедни сме. Ами като си беден правиш едно, максимум 2 деца. И после идват в Европа да цоцат социални помощи. Нито спазват правилата на Европа, нито законите! Нито имат трудови навици, нито морал. Така че взимай си ги у вас във Ватикана тия и там го обгрижвай.

15

Анонимен

преди 1 година

То и да искаш да ги затвориш, те минават както си искат. Колкото и да си толерантен към тях, проблемът е, че те не са толерантни към теб. Толкова ли папата и всякакви мигрантолюбци не го разбраха?