11

Анонимен

преди 1 година

Жалка държава сме с 5-6 милиона население без индустрия и пак да сме зависими. Една къща става абсолютно независима и зиме и лете с една инвестиция от 20к лева. Просто сме много жалки.

10

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата зависимост на България е от САЩ.62814

9

Анонимен

преди 1 година

3/4 от свтовната атомна енергетика е на базата на руската (съветската). Те имат технологии и гориво както за мирния ятом, така и за военния. Имат единствени ледоразбивачи, задвижвани с ядрен реактор. Строят и сега навсякъде по света, което значи, че страните са доволни от нивото. Китайците пуснаха преди година съвсеммалко реактори, каквото РФ няма. Но като цяло е пълна нелепица да гоним дивото, нарично убиюожавайки питомното. (Еъе Франция !/2 от реакторите все още са дефектирали, а са нови)

8

Анонимен

преди 1 година

Дупедавци

7

Частично?!

преди 1 година

Приказки за наивници. Азерски газ за Европа. Да ама собственост на ЛУКОЙЛ. СМЕШНИЦИ!

6

Анонимен

преди 1 година

Страшно става, без ТЕЦ и АЕЦ българия е аут и без това е бедна. Това не бива да се допуска, всичко ще замира бавно и болезнено, а цените, ясно е. Изобщо как без енергетика и горива ще функционира каквото и да е. Парите от ЕС колкото и да са, няма да дадат ел енергия и горива. Този договор трябва да се предоговори, има смели мъже в правителството, трябва да спасят държавата, идва и следваща зима, икономиката и селското стопанство какво?! А народът какво и как!?

5

Анонимен

преди 1 година

Също така, освен откритието за зависимост в енергетиката, нашите политици дали са забелязали, че сме зависими и от слънцето? Затова по същата логика сигурно ще започнат ни съветват и ще настояват да живеем само нощем? Но оше не са стигнали до там. Защо ли? Много просто - за сега нощта още не е собственост на САЩ и съответно още не са започнали да им дават подкупи за подобна пропаганда

4

4

преди 1 година

А от Америка не сме дето ни продават втечнения газ на двойна цена!

3

смешник

преди 1 година

На тоя герберски парашутист в АЕЦ "Козлодуй" му се смееха даже чистачките. Такъв "специалист" беше.

2

Анонимен

преди 1 година

Що имаме излишък от енергия и : 1. Що цената за потребителите не пада както трябва да е в една нормална икономика и 2. Толкова ли ни е мощна икономиката та няма как да ползваме тая излишна енергия за която по цял свят се борят пък нас не ни требе ? Видите ли се какви сте ми мамини економисти и иексперти бре алчни некадърници ?

1

Анонимен

преди 1 година

Лошо е да си зависим от Русия. Не е лошо да си зависим например от Чехия. Тогава практически си независим. Само дето друг ти произвежда частите и ти предлага неговата си цена. Иначе си съвсем вече независим и преизпълнен с безценности.