55

Анонимен

преди 1 година

Никога и никъде по света по-строгите наказания не са спряли престъпниците и нарушителите. Съвсем друго нещо ги спира. Ако се приеме да има много по-строги наказания, както искат близките на загиналите в катастрофи, то ще има повече катастрофи и повече загинали. Опитът от последните 33 години го доказва

54

Само САЩ

преди 1 година

Ще ни оправи вас

53

Не се накрадохте

преди 1 година

Червени олигарси и дърти ченгета корумпирани

52

Пътищата в БГ

преди 1 година

Са джунгла тъмни гадни разбити без осветление нощем или ако има и старо жълто а не модерно с бяла светлина - Лед.Както е в Европа но Бг е по зле от всички държани от третия свят.Ченгетата ти продават дрогата и после те заравят с нея.Ти като български гражданин си п р е е б а н един път заради гадния живот в тази скапана държава безпаричие безработица мизерия липса на развитие на бъдеще които те тласкат към наркотиците и втори път защото дрогиран караш и застрашаваш другите хора на пътя.

51

A народа

преди 1 година

Поиска същото за БСП

50

Анонимен

преди 1 година

Къде ще събираме толкова пияни и дрогирани за 20 години? В лагер като на бежанците ли?За жестоко умишлено убийство дават по-малко. За убийства по улиците - условни присъди. Тая съвсем изтрещя.Да проче наказателно- процесуалният кодекс и тогава да говори.

49

Анонимен

преди 1 година

Ама то няма да останат затвори празни, ако успееш да прокараш този закон, защото и депутати карат пияни!

48

ПАРТИЕН ДРУГАР .....

преди 1 година

НИНОВА, ДОКАТО ЗЪЛЪГВАШ КЛЕТИТЕ БЪЛГАРИ С ТВОИТЕ ИЗМИСЛЕНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, Я ПО-ДОБРЕ КАЖИ ВЪРВИ ЛИ ДЪЛАВЕРКАТА С ПЕТЪР КЪНЕВ И НЕГОВАТА СКРОМНА ФИРМА ДЕМАКС? СТАРЕЦА СНАСЯ ЛИ ТИ КИНТИ В ЦЕНТРАЛКАТА НА ПОЗИТАНО? СТАРОТО ЧЕНГЕНЦЕ, ПЕЧАТА СТИКЕРИ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА ГЛУПАВОТО НАСЕЛЕНИЕ И КОНТРОЛИРА ВСИЧКИ ИЗПИТИ НА ВОДАЧИТЕ В БЪЛГАРИЯ - НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВИ ГИ ВЪРШИ .... ПРОДАВА ЛИ, НЕ ПРОДАВА ЛИ ..... ТИ ЩЕ КАЖЕШ, НИНОВА!! ВСИЧКИ СТЕ НА ЕДНА МАСА - ГНУСНИ КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ!!

47

Епа

преди 1 година

Сега за убийство не ги вкарват в затвора пък искат за две бири човек да влиза в затвора, слуги на мафията.

46

Анонимен

преди 1 година

Нинова защо дискриминира жертвите? - според нея излиза, че на едни жертви животът е по-важен, на други не толкова?! Искате 20 години затвор за пияни и дрогирани шофьори Ок! А за такива, които СЪЗНАТЕЛНО или също в нетрезво състояние пребиват жените и децата си в къщи, присъдата е условна или пробация, и Корнелия лично блокира в парламента опитите да се прокара по-строг закон. Сегашният закон толерира насилника, а жертвата е с вързани ръце. Какви са тези двойни стандарти?!

45

Аганасов

преди 1 година

ДА!!! Дано най-после се вземат сериозни мерки, срещу тези престъпници и убийци!

44

Анонимен

преди 1 година

С две ръце ДА ! Бързи процедури и пандиз ще излекуват хора като Семерджиев. Мога да добавя и ефективни присъди за служители на МВР , които прикриват престъпления , справка пилонджийката с пагони дето носи стълби по нощите.

43

Анонимен

преди 1 година

Все някой после да бъде наказан!! Направете пътища първо ей!! Направете им маркировки осветление а не да си като в джунглата нощем! Въобще алкохола ви виновен за всичко че сега и всички наркомани изкарахте! Няма един път който да е от до целия!!! Не ви е срам!!

42

Анонимен

преди 1 година

За пияни и дрогирани да - 20 звучи добре. За убийци на пешеходна пътека (но трезви) също трябва да има задължителен затвор поне 2/3 години... Да видите как всички шофьори ще започнат да намаляват до 20-30км/ч и да се оглеждат когато им предстои пешеходна пътека. Живота струва много и санкциите са задържителни. Пиша го от гледна точка на шофьор със златен талон. Да, ако убия някой пиян/надрусан или на пешеходна трябва да го лежа. Задължително!

41

но не съм и фен

преди 1 година

съгласен съм с теб корни .

40

УВОЛНЕНИЕ ЗА Г-Н СТ

преди 1 година

Тези шеги с валсовете са много неуместни с този ?дворец на Will-he-be, който построиха Бойков и българския пилот, при последния мандат на Бойков, това е историческо престъпление, но пък г-н Станишев не е историк, и твърди, че не знае за него, освен че жена му Елена Станишева стои в двореца при Will-he-be non stop

39

УВОЛНЕНИЕ ЗА Г-Н СТ

преди 1 година

Тези извинения, че г-н Станишев шофира и за това псува, няма да станатСега последно шофира или е в Европейския парламент, там в Брюксел псува ли се докато се шофира? Ако е у нас г-н Станишев дано да е и вече уволнен от Европейския парламент

38

Анонимен

преди 1 година

Тоест - хванатият да кара друсан ще е наясно, че няма начин да не лежи 20 години. Затова пък ако клъцне зелките на патрула, който го е хванал, ще има шанс да не бъе разкрит... Или ако бъде - ще лежи само 7-8 години. Не че обичам много-много полицаите, ама не смятам за редно да се съзават законови насърчения да бъдат убивани.

37

Анализатор

преди 1 година

Ами те БСП вече са на изчезване като всички други-Атака,НДСВ,ВМРО,СДС ,Воля-дойде и тахният нещастен ред-да идат в Небитието-лек път

36

ПАРТИЕН ДРУГАР .....

преди 1 година

КРАДЛИВАТА, НО ХИТРА, ВРАЧАНСКА *** ПОДСКАЧА, БЕЗ НЯКОЙ ДА Я Е ПИТАЛ. ПОНЕЖЕ УСЕЩА, ЧЕ НЕ Е ФАКТОР И ВАДИ НЯКАКВИ СМЕШНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, ЗА ДА ПРИВЛИЧА ВНИМАНИЕТО КЪМ СЕБЕ СИ. *** ЕЛЕМЕНТАРНОТО СЕЛСКО ПОВЕДЕНИЕ ..... КОЕТО И ИМЕ НА КОМУНИСТ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ - САМО ИЗМАМИ, КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ. *** ДЪРЖВАТА !!