101

ГЛАД И МИЗЕРИЯ

преди 1 година

ЩЕ ИМА ГЛАД И МИЗЕРИЯ !!!! МИЛИОНИ МИКРОБИ ЩЕ ЗАГИНАТ !!!

100

Толупа от Банкя

преди 1 година

До Мдаааа!Шефе, ГЕРБ го занулявате от 2013-та. От 2019-та пък го изчегъртвате. Изгряват и залязват"звезди". ГЕРБ си стои все същия. То като с руските ракети. Нищо, че са свършили, продължават да се сипят над укрите. Бааа, нема преборване, бе!

99

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИТЕ са БОГАТИ!Според ВАША ПУБЛИКАЦИЯ не достигат новите жилища. ИМОТНИЯ ПАЗАР е НАЙ - СИЛНИЯ ПАЗАР!?!?

98

Анонимен

преди 1 година

До 108 - Какво трябва да наорави човек, за да му се плаща и на него.

97

Айше

преди 1 година

Мен дохода ми го плаща Шорош и сам добре

96

Баба.

преди 1 година

Държавата е частна! На " номенклатурата" падна тавана на пенсиите.Полковници и генерали, които с нищо не са допринесли, освен с пасивно предателство! Искат " пролетариат да работи за без пари и да гласуват пенсионерите на минимална.! Кумунистите ги убиха в Балкана. Материалистите сега станаха капиталисти.Партията се клонира. Сега крадците са много и няма баланс!

95

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Гласувайте още за тези "КРАВАРСКИ СЛУГИ".

94

До 101

преди 1 година

Ех другарю комунист,никой не вярва вече на такива ,,леви-десни" като теб ! Отивате си полека лека и се опитвате предсмъртно да хапете но всичко има край ! И президенството също!....Не можеш да се здрависваш със стиснат юмрук!

93

Нормален

преди 1 година

Все още не сме стигнали дъното ,но вървим успешно надолу! Тези ,,юнаци " наистина счупиха държавата ! До преди три години все повече българи бяха доволни от стандарта който са постигнали и от общата икономическа ситуация,плюс че Борисов работеше рационално......И зведнъж вдигнатюмрук и в медии и социални мрежи-,,гладна смърт на граждането,разпад на обществото,нетърпимост на положението,държавата се тресе,ножът до кокъла " и т.н.Човек приемаше за истина това което му внушаваха те.А лично мнение?

92

далай Лама

преди 1 година

Амииии, промяната дойде, драги проституиращи . Не се оплаквайте сега ! Ако имахте с какво да мислите когато хвърляхте домати, яйца, риба по площадите, ако не разнасяхте ковчези и бесилки, днес можеше и да си купите по-евтин хляб ! Още не сте ударили дъното - то предстои ! На безумен народ - безумен водач ! Така е в природата.

91

Факт

преди 1 година

До Какви комунисти : Не са "Какви" , точно децата и внуците на комунистите, които сега управляват откраднатите от комунистите народни парици ве1че 30 г. !!! Стотици милиарди откраднаха комунистите и сега ги харчат синчетата и фльорците им !

90

Мдаааа!

преди 1 година

Банкянският ту.луп уверено върви към зануляване и на ГЕРБ , и на държавата България ! Упорито , с несекващ мазохистичен напън , Дебеловратият от Банкя тласка страната в пропастта над която се крепи на един крак ! Необяснимото превъплъщение на Борисов в апологет на Про100 Киро и Кокорчо занули собствената му партия и обрече България на перманентно крадене от харвардските мошеници , в тясно сътрудничество с мутрите!

89

ББР

преди 1 година

На някои частни бизнеси, които получават държавни помощи, печалбите се увеличиха доста. Държавата събира пари от тези които нямат, за да подпомага частни фирми.

88

Разочарован

преди 1 година

Продават за да оцелеят кой каквото има излишно в къщи а НАП ги кръщава с 15%данък печалба на оборота направен в куриерските фирми че и даже до 5г назад няма в света такава държава!

87

Анонимен

преди 1 година

Във ВСС заплатите са 14,000лв на месец и растат устойчиво.

86

Весела държава!

преди 1 година

Сутринта ме впечатли една статистика. БЪЛГАРИТЕ имат в момента 74 милярда лева в банките! Само 3% от вложителите притежават повече от 50% от тези пари! А тези в чужди банки, офшорки и буркани? Защо политици и журналисти удобно не коментират тези факти?! Например, колко от тези пари са на бивши комунисти? Известно е, че те са във всички днешни партии. ... Банкова тайна, нали! ... Време е за Възраждане!

85

И пак

преди 1 година

Ли Путин ви е виновен *** на.рани.ОТ 30 Г ВИ УПРАВЛЯВА ФАЩ ВЗЕМЕТЕ СИ ГО ВТЪЛПЕТЕ В ПРОСТИТЕ МОЗЪЦИ И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ СТРАНАТА,КОЯТО СЕ ЗАЩИТАВА ОТ НЕОФАШИЗМА.ЕС НИ ИЗБИВА ОТ 20ГОДИНИ С УКРАИНСКИЯ ФУРАЖ ТОВА Е ЛЕКО КАЗАНО ГЕНОЦИД.И НЕЗНАМ ОЩЕ ДОГА ЩЕ СЕ ПРАВИМ НА СЛЕПИ И ЩЕ ОБВИНЯВАТЕ ПУТИН ЗА ВСИЧКО, КАТО ВРАГА ВИ ДИША ВЪВ ВРАТА!САЩ НИ МРАЗЯТ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО ЗАРАДИ РАЗВАЛЕНАТА ПЛАНДЕМИЯ ,ДА ТАКА Е НО НЯМА,КОЙ ДА ВИ КАЖЕ ИСТИНАТА! ВСИЧКИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ВЪНН ОТ ПАРЛАМЕНТА ПП И ГЪРБ

84

Анонимен

преди 1 година

Избирайте ГЕРП! Ако не ви харесва избирайте ПП с ДБ! Не избирайте Възраждане защото ви лъжат, за тези които не могат да четат! Тези, които могат да четат, знаят за какво става въпрос! Познайте кои са тези, които си разпродават имуществото? И още нещо уважавайте възрастните, защото това е вашето бъдеще!

83

Реалист

преди 1 година

То имуществото е затова - да се продава когато е нужно.А "изтъняването" на средната класа се дължи на "изтъненото" образование - не само че малко хора учат, а много от тези които учат учат ненужности , раните му там "логии" и подобни.

82

До 88

преди 1 година

И като се събуди се оказа, че си се подмокрил, нали?