19

Мартин

преди 1 година

Прегръдка, Цвете.

18

Lina

преди 1 година

Велико Търново е прекрасен град, в който не се спира на пешеходни пътеки. Щяха да ме сгазят там, добре, че ме дръпнаха .

17

Анонимен

преди 1 година

До maca и до Общ работник - Сигурно е така, както казвате. Но дори и вината да е изцяло на пострадалата, в такава ситуация шофьорът не трябва да бяга, а да спре, за да види дали може да й се помогне.

16

Анонимен

преди 1 година

Жалко за женицата, Бог дая прости. Може да се счита 99.5% сигурно, че избягалият "шофьор" е с купена книжка и трудно може да напише дори името си, а когато го питат дали може да чете и дали разпознава крайпътните знаци, той отговаря "Можем бате, ама малко".

15

ИСТИНА

преди 1 година

Поредния наркоман убиец, така е като ви управлява евр..ейска поддлога наркобарона Тиквенщайн. Дрогата ще продължи да убива и погубва българите докато ДАНС е филиал на ЦРУ и МОСАД, докато сме в ЕС на евреина Сорос и сие, докато сме колония на еврейския елит в САЩ ...

14

Общ работник

преди 1 година

Точно където е блъсната жената има подлез и двойни мантинели. За да не може да се пресича. Тая доста усилия е положила да излезе на пътя.

13

maca

преди 1 година

Към коментиращите тук - на този пътен възел нямат място пешеходци, там пешеходни пътеки няма. И никъде не пише в статията, че е блъсната на такава (защото няма). Пътният възел е само за МПСта. Жалко за жената, но тя е нямала работа там. Има една много хубва българска поговорка: "Да би мирно седяло, не би чудо видяло"

12

Анонимен

преди 1 година

Сега ако ушевите го търсят така че да не го намерят, означава че или са взели кеша,или убиецът е лице с трайно изградени престъпни навици (чийгойняк, друг вид държавен хрантутник,или боков хиликторат)

11

Анонимен

преди 1 година

Добре че е загинала на място. Много нямат такъв късмет. Съжалявам.

10

Анонимен

преди 1 година

Те не спазват умишлено правилата на движение. Защото ще си вземат адвокат и няма проблем.

9

Анонимен

преди 1 година

Депутатите адвокатите и шофьорите особено бакшишите са най долни.

8

Анонимен

преди 1 година

Българите шофьори и депутатите са едни убийци няма контрол нито нищо.

7

До Анонимен 4

преди 1 година

"Провинциалите с автомобил са като чук без дръжка." - - - Понеже пък другите са само дръжката.

6

Анонимен

преди 1 година

Снощи ..Сложих ти минус по погрешка. Съжалявам.

5

Анонимен

преди 1 година

Снощи ходих пеша до била ВТ и тя е на опасно място . Много бясно караха шофьорите едва оцелях. Мина и една патрулка. Мина и замина и тя никаква полза няма.

4

Анонимен

преди 1 година

Провинциалите с автомобил са като чук без дръжка.

3

Анонимен

преди 1 година

Поредното УБИЙСТВО! На 100 % тоя не е карал с 40-50 км/ч. Там при спиране за 2 сек. ще намали на 20-30 км. и жената вероятно щеше да е жива. То стана ежедневие, даже ако си с наркотици или алкохол е понижаващо вината обстоятелство. После, бил избягал, ми разбира се може да няма камери. После тия записи изчезват, правят се "експертизи" минаваш през прокурори, съдии все някъде ще бутнеш и излизаш условно да си караш пак със 100 градско (сутранта пак пред у-ще в Младост ме ипревариха със 70 км/ч)

2

възмутен

преди 1 година

явно в държавата България нищо хубаво не се случва , ако се съди по публикациите на днеса . как па не публикувахте нещо което да ни зарадва бе !

1

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Този като го намерят директно да го окичат на стълба. Колко още невинни хора трябва да загинат заради подобни индивиди, които ще ги лежиш като за хора, ако ги накажеш лично.