39

Анонимен

преди 1 година

България се управлява по демокраДски, а какво е по комунистически вече малко хора помнят. Този експерт може да е експерт по манипулиране и по нищо друго.

38

Анонимен

преди 1 година

Не не мисля че си Прав! България се управлява по скоро,като "частна фирма"! Условията са такива и клонят към точно това уви! Събитията днес,нямат нищо Общо с това управление както беше през Социализма! Опитваш се да очертаеш нщата каквито бяха тогава,но са несъвместими!!! Нищо общо!!!

37

bbb

преди 1 година

Този Кънев - управляащ директор на нещо си в Блумбърг, е доста неприятен, върл фен на Украйна, все натиска да пращаме оръжия и да правим разходи за войната. А баща му, МЕТОДИ КЪНЕВ, беше страхотен преподавател навремето / през 1972-1975 г.съм бил студент/ по политикономия на капитализам в Свищовската академия.

36

Царя е гол

преди 1 година

С тия избори през месец, братята Роми се чувстват като на заплата. ПП и Президента им оправиха положението без помощи. Вече и аз ще чакам 100лева от изборите.

35

Става дума

преди 1 година

за 32, не за 42

34

До 42

преди 1 година

Вие сте душевноболен човек! Какви 120 млрд., Откъде изникна тази цифра! Би било смешно, но е жалко. Може би имате предвид присвоеното то ПП и ДБ по време на нещастното им 7-месечно управление!?

33

Анонимен

преди 1 година

30г. само "експерти" в тая държава и сме кe нeф a нa Европа

32

Анонимен

преди 1 година

И затова ще я оцапаме още повече....

31

Хан Крум

преди 1 година

*** не искат да си признаят че Китай построи "комунизъма" с американски долари. Без САЩ Китай са кръгла нула и те го знаят. А без САЩ Русия даже са под нулата = минус 100.

30

Румен

преди 1 година

Щази , Щази ии. Идвахте от ГДР на две почивки летни и зимни време . Тодор Живков най големия артист на България. Ви осигуряваме Комфорта за сметка на българския бюджет. Защото ГДР е било витрината на Соца и СИВ.

29

н

преди 1 година

Банкянските крадци да върнат откраднатите 120 млрд.лв. и няма да има никакъв финансов проблем,АМА НИКАКЪВ.Защо ли ми харесва китайски почин за борба с корупция?Там присъдата е само една,и се изпълнява на централния площад.Осъдения на колене,с белезница отзад на ръцете,и един полицай с автомат калашников зад него.Просто в Китай вече е изключено властимеющи да крадат от държавния бюджет.

28

Бончев

преди 1 година

Проблема на България е че не се управлява от знаещи хора като Евгени Кънев, а от еднокнижници като СИКаджията Бойко и серийния измамник Делян Пеевски.

27

Анонимен

преди 1 година

От време на време гледам и кадри от американския Блубарк . До ся не съм чул да кажат че ,,геополитическата орентация,, била токова важна за икономиката и инвестициите . Китай защо привлече най много инвестиции като в геополитически орентиран само към своите интереси а не като нас към Брюксел и Вашингтон ??? Само питам . Аз от икономика не разбирам . То там си има ,,експерти,, вишисти,, даже с хараско вишу :)))

26

Анонимен

преди 1 година

Тоя па къв ЕкСпертин е . Няма елементарна представа. Научил две клишета и ги повтаря като папагал . Проблема е че политическата криза е толкова дълбока, че няма излизане . ПП та нагли и некомпетентни. Ние няма да подкрепяме но нас ни подкрепете

25

Бай Хой

преди 1 година

За 30 години комунистическа "демокрация" само Лудогорец има стадион нормален. Всичко останало е леш и пародия и трагедия. Доган е откраднал милиарди но не е построил един клозет външен през живота си. Няма един работен ден тоест. И затова сме с африкански стандарт на живот.

24

Анонимен

преди 1 година

До15 Щази. И вие от Де Де Ре то си бяхте роби на болшевизма . Без да сте минали под османско владичество . Дори нашите от ДС можеше да им пускам подкупче в D марки. А при вас за нашивка и кариера не ставаше ПОДКУПЧЕТО. Слугинажа ви бе жесток към строя

23

Анонимен

преди 1 година

Всеки народ си заслужава управниците, а нашите са много зле

22

Анонимен

преди 1 година

Трудно е да се сравни СИВ и ЕС - все едно да сравняваш запорожец с мерцедес

21

Анонимен

преди 1 година

Е то бивши комунисти как да управляват.

20

Анонимен

преди 1 година

Ами то ЕС какво е?Същото като СИВ с тази разлика ,че се правят на либерални ,но не са.