9

123

преди 1 година

На чии доходи? На всички на държавна хранилка? А на нас, работещите в частния сектор, кото ги фенерират тези пари? Кога??? Да дойде да каже на HR-ката ми, че сами ниско доходите и трябва да ми се повишат!!!

8

Земеделец

преди 1 година

Любо го познавам лично, от унсс, нагляр и пълен кухар с връзки стана асистент, *** от две държавни хранилки, как няма да е дебел едвам става да драска в студиото, Любчо смееех смееех.

7

Bg izmet

преди 1 година

ЦИРЕИ И ТУМОРИ ДАЛ БОГ НА БЬЛГАРИЯ.

6

Анонимен

преди 1 година

КНСБ да не апелира за доходи защото трябва отнякъде да се вземат! Ако не ми работят работниците и производителността им е ниска от къде да им дам???? Иначе този Любослав Костов виждаме става все по дебел и все по дебел . Това вече е показателно за КНСБ

5

Иван Иванов

преди 1 година

Не разбрахте ли , че трябва да се определи необлагаем минимум на доходите , премахване на плоския данък и въвеждане на прогресивно данъчно облагане. Необлагаем доход 1500лв.

4

Анонимен

преди 1 година

Абе вие не разбрахте ли,с апели тая работа няма да стане?Тия циркаджии раздаваха мангизи наляво и надясно,само тринадесет милиарда лева субсидия изсипаха миналата година на бизнеса и то най вече на едрият червен,и сега когато дойде сметката,решават,че тя трябва да се плаща от раята както винаги!

3

Анонимен

преди 1 година

Да питат Кирчо и Кокорчо, те раздаваха без да имат идея от къде ще дойдат приходите.Реално заплатите на всички трябва да се вдигнат 30% да се изравни с инфлацията обаче реалността е друга.

2

Оядените

преди 1 година

Синдикари искат. А приходите откъде? Демагози.

1

Оядените

преди 1 година

Си домати искат. А приходите откъде? Демагози.