9

По добре гей

преди 1 година

отколкото рашист. Леля Гошо

8

баба мара

преди 1 година

и какво излиза че ек трябва да обезщети лакомията на нашите лапачи хаиде стигавече никои насила не ги е карал да се запасяват със зърно да си понесат отговорносттазаради алчността никакви пари на никои нас които ще ни обезщети за инфлацията

7

marchelo

преди 1 година

След като спряха вноса на зърно от Украйна трябва да попитаме. Защо не спряха вноса на домати от Турция. Не спряха вноса на пипер,дини,картофи и други зеленчуци от страни извън ЕС.Това е тенденциозно решение.

6

Анонимен

преди 1 година

За война с Русия която няма как да бъде спечелена, ЕС намери милиарди. За тези, които произвеждат храната й и стават курбан на простотията на Брюксел, подхвърля стотинки и продължава да лансира тъпата Украйна, която не е и никога няма да бъде член на НАТО и ЕС. Лошо.

5

Ддд

преди 1 година

Проблема е че хора който нищо не разбират от производство на земеделска продукция ,раздават пари наляво и на дясно ,и си мислят че вършат нещо .Простите наследници на комунистите управляват (унищожават )държавата .

4

Анонимен

преди 1 година

Проблема е че няма износ на българска пшеница. Износа е важен.

3

Анонимен

преди 1 година

Проблема има сравнително лесно решение но тоя на снимката се съмнявам че е работил нещо през живота си и може да реши проблема . След края на войната ще разберем какво е трябвало да направят.

2

Анонимен

преди 1 година

"Имаме продукция за няколко милиарда, която не знаем дали ще можем да реализираме до новата жътва" -----///------- Аз знам как ще стане. Обявява се прекратяване на субсидирането и да се опраат.Догодина ако не обработват земята - поземлена реформа с одържавяване на излишъка над 50 дка и чао!

1

Анонимен

преди 1 година

Тоя си е събул гащите преди да си е отворил устата.