13

Анонимен

преди 1 година

Откъде го чака този ръст? От Луната ли да падне, в цял свят вече от една година лихвите постоянно се вдигат и озаптяват инфлацията, а нашенците тука си бъркат в носа и "чакат" някой да започне да мисли и да взима решения!

12

ГУГАЛО

преди 1 година

До Анонимен Не от инфлация я от лихви

11

Анонимен

преди 1 година

В превод на нормален човешки език: ще ни разцепят петата точка от ИНФЛАЦИЯ!!!

10

До 4

преди 1 година

3% в мечтите ти, максимум за 1% имат буфери, ако изобщо нещо наистина имат. Кой две години ти подарява пари на 2% ипотечна лихва при инфлация 20%? Освен хартийките да са само хартийки и всичко да е изтърбушено. Не знам.

9

Анонимен

преди 1 година

Повече от година БНБ си чеша макарите да натисне търговските банки да вдигнат лихвите. В цял свят лихвите се вдигнаха. В цял свят цените на жилищата паднаха, дори някъде започнаха да се повишават отново, само ние тук ни лук яли ни лук мирисали. Не разбирам причината за това. Да кажеш, българина ще излезе на протест да сваля правителство, ами то такова няма и никой няма интерес да организира платени протести. Да ревнат, че при съседите лихвите са ниски, а то и това вече не е така. Какво изпускам?

8

Анонимен

преди 1 година

Мали, и ся ко праим? Останаха ли още панелки на промоционално ниски лихви?

7

ГУГАЛО

преди 1 година

А кой тегли евтини ипотеки да си ги плаща

6

До 77777

преди 1 година

Те и швейцарските бяха много сигурни.

5

Ром"с

преди 1 година

Вдигането на % ..ще доведе до рецесия в икономиката и спад в цените на имотите ,а те са 30-40% от БВП на страната ни ..тази мярка не необходима за да се изпусне малко въздох от надуването на балона и в строителството,и в икономиката,и в заплати и пенсии.. .

4

09

преди 1 година

Банките били ликвидни..... колко да са ликвидни. Ако 3 % утре отидат да си искат парите и ще се види колко са ликвидни. С други думи ако една варна утре се исиое пред банките и край с банките. Ликвидни са докато доверието на хората е налично. 97 година знаем колко бързо се губи доверието в тея банки

3

Tomorrow

преди 1 година

Тишката, Шопов, Полинчето и Тенекеджиева друго говореха. Май не им се нрави, че вятъра рязко сменя посоката си и ще духа силно, поне няколко години. Горе изброените съветници как българина да спасява спестяванията си, как ли ще се оправдаят след една година, когато кризата и ефекта от лихвите яко ще се е разгорял. Пак ще има драма и призиви държавата(всички данъкоплатци) да спасяват закъсалите "Инвеститори", направи "Покупката" на живота си.

2

Анонимен

преди 1 година

Пп и герб ще одерът яко истрадалите бьлгари имали нещастието да теглят кредит преди да им наложат плащане в евро на взетите левчета

1

Анонимен

преди 1 година

Топ новина от която българина не разбира защо ще стане по беден . Нито един коментар показва грамотността ни по икономика